CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Een snelle start

Home » Molenaar bij u thuis » Molenaar bij u thuis januari

Molenaar bij u thuis

Elke maand komt Molenaar bij u thuis met een leuke en informatieve nieuwsbrief. Deze maand is het thema: een snelle start van het nieuwe jaar!

In deze nieuwsbrief leggen we u uit hoe wij onze snelle levering mogelijk maken. Onze magazijnman vertelt u hier alles over. Daarnaast kijken we vooruit naar de trends van 2021, maar we blikken ook terug op hét evenement van de winter: de Elfstedentocht. Uiteraard hebben we ook weer een mooie winactie voor u. Veel leesplezier gewenst!

Heeft u vragen of suggesties? Laat het ons weten!

Welkom van onze gastvrouw

 

Wat gaat de tijd toch snel. Zo zitten we nog in de feestmaand, en nu zijn we alweer een poosje op weg in 2021. Een heel nieuw jaar, waarin we hopen dat we snel weer de goede kant opgaan. We zullen nog even moeten volhouden.

Voor nu zijn we nog wat meer aan huis gebonden en meer dan ooit beseffen we ons dat thuis een plek moet zijn waar het warm, gezellig, comfortabel en veilig is. Zelf heb ik de afgelopen tijd best wat geïnvesteerd in comfort en gezelligheid in huis. Ik kan er enorm van genieten dat alles weer netjes en comfortabel is!

Bij Molenaar zijn we erop voorbereid dat mensen juist nu hun verouderde, onveilige badkamer willen opknappen. Daarom hebben we een groot aantal inloopdouches op voorraad gezet, zodat we onze klanten heel snel kunnen bedienen. Deze specifieke modellen hebben een levertijd van slechts 4-6 weken. Plaatsen kan vaak al binnen 1 dag, zonder hak- en breekwerk. Hierdoor is het, ook in deze bijzondere tijd, mogelijk om snel te genieten van een heerlijke douche in een veilige en comfortabele badkamer. Zo hopen we dit jaar weer veel mensen blij te mogen maken!

 

 

Warme groet,

Corine de Groot- van Olst
Gastvrouw Molenaar

Badkamertrends van 2021

De badkamer is een plek die, naast veilig en comfortabel, ook stijlvol moet zijn. Daarom hebben we de badkamertrends van 2021 voor u op een rijtje gezet. Laat u inspireren door de nieuwste trendkleuren en mooiste materialen!

Laat u inspireren

De snelste levering van Nederland: hoe doet Molenaar dat?

Bij Molenaar zijn we erop voorbereid dat veel mensen juist nu hun verouderde, onveilige badkamer willen opknappen. Daarom hebben we een grote voorraad inloopdouches ingeslagen van een specifiek model, zodat onze levertijden nog korter zijn: al vanaf 4-6 weken! Onze magazijnman Abjathar (28) legt uit hoe hij te werk gaat.

Lees verder

Elfstedentocht

 

Weet u het nog: de Elfstedentocht

Weet u nog wat u deed op 4 januari 1997, toen ijsmeester Henk Kroes de legendarische woorden ‘it giet oan’ uitsprak? Dit moment roept bij veel mensen mooie herinneringen op. Misschien zat u wel de hele dag aan de buis gekluisterd, met een kop snert op schoot, ademloos te kijken naar wie de tocht zou winnen. Of trotseerde u de kou en moedigde u de deelnemers aan vanaf de waterkant van de Fryske Marren. Of, nog mooier, wellicht schaatste u zelf wel mee in De Tocht Der Tochten: de Elfstedentocht!

De tijd vliegt

Het is alweer 24 jaar geleden dat de laatste Elfstedentocht gereden werd. Toen was het Henk Angenent die als eerste de finishlijn op de Bonkevaart in Leeuwarden passeerde, en daarmee de laatste winnaar van de tocht werd. Harde windvlagen en gevoelstemperaturen tussen -10 en -18 graden maakten het een zware rit. Toch was het ijs sneeuwvrij en van goede kwaliteit. Dat was wel anders tijdens de barre tocht in de winter van ’63, toen de tocht pas echt afzien was. En herinnert u zich nog die deelname van ene W.A. van Buren in 1986? Het bleek een pseudoniem voor de toenmalige kroonprins Willem-Alexander van Oranje. Zijn ouders, koningin Beatrix en prins Claus, vingen hem op bij de finish. En wat dacht u van Evert van Benthem, de man die de tocht twee keer op een rij wist te winnen?! De eerste keer kwam hij zelfs met een kapotte schaats over de finish. 

Warme herinneringen

Nu koude winterdagen als toen steeds uitzonderlijker zijn, is de kans op natuurijs klein. Geen schaatstocht dus. Wel kunt u de route per auto afleggen! De Friese Merenroute van de ANWB leidt u langs alle dorpen en wateren van de tocht. Ondertussen blijven we hopen dat we de Elfstedentochtgekte nog eens mogen ervaren!

Tijd voor de puzzel!

Doet u ook mee? Deze keer hebben we een woordzoeker voor u, helemaal in het thema van de Elfstedentocht. Ontrafelt u de oplossing? Mail uw antwoord vóór 26 januari 2021 naar marketing@molenaar.nl.

Onder de inzenders met het juiste antwoord verloten we 5 pakketten met heerlijke Friese lekkernijen.

Veel puzzelplezier!

Woordzoeker_elfstedentocht

Fris het Voorjaar
in met Molenaar