CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Een comfortabel leven thuis

Home » Molenaar bij u thuis » Molenaar bij u thuis augustus

Molenaar bij u thuis!

Er is al behoorlijk wat tijd verstreken sinds u iets van ons heeft gehoord, maar vanaf nu komt Molenaar elke maand weer ‘bij u thuis’ met deze informatieve en gezellige nieuwsbrief. In deze eerste editie leest u onze visie op comfortabel wonen, de zomervoordeel actie op onze badkamers, onze speciale antislip douchevloer wordt extra uitgelicht, tips tegen de zomerhitte, een heerlijke fietstocht en als afsluiter een rebus waarmee u een verrukkelijke prijs kunt winnen. Bij Molenaar vinden we het fijn te weten wat u van ons vindt, dus ook van deze nieuwsbrief. Heeft u suggesties voor een volgende editie of vragen over onze producten of bedrijf? Laat het ons weten door te mailen naar marketing@molenaar.nl.

Voor nu wensen wij u veel lees- en puzzelplezier.

Van onze gastvrouw:

‘Ouder worden is fijner in een comfortabel huis!’ Of het nu zomer, herfst, winter of lente is: thuis moet er een gevoel van warmte, rust, gezelligheid en veiligheid zijn. Een plek waar u elke dag weer het voordeel kunt ervaren van het comfort dat uw woning u biedt.

‘Als gastvrouw van Molenaar ontmoet ik veel mensen die het liefst zo lang mogelijk op hun fijne stekje willen blijven wonen, maar die niet allemaal het geluk hebben dat hun huis geschikt is voor de levensfase waarin ze zich bevinden. Ook het landelijke beleid gaat ervan uit dat we langer thuis blijven wonen. Het belang van nadenken over aanpassingen die nodig zijn om ons huis comfortabel en toekomstbestendig te maken neemt toe.’

Bij Molenaar begrijpen we dit als geen ander. U wilt faciliteiten in uw woning die u ondersteunen bij alles wat u van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bezighoudt. Comfort, veiligheid en onderhoudsvriendelijkheid zijn hierbij essentieel. Toch wilt u niet inboeten aan de sfeer waar u zo aan hecht. Gelukkig is dat tegenwoordig niet meer nodig. De mogelijkheden zijn haast onbegrensd. Voor elke smaak, voor jonger en ouder en voor elk budget. Molenaar stelt zich als doel het ouder worden leuker te maken door comfort te creëren in woningen. We zijn gestart met de badkamers. Onze expertise en vakmanschap in dat domein is beloond met hoge beoordelingsscores van onze klanten. Daar zijn we enorm trots op! We hopen u binnenkort ook te kunnen helpen met de andere ruimtes in uw woning. Graag houd ik u op de hoogte van onze plannen in onze nieuwsbrief ‘Molenaar bij u thuis’.

Ontdek de truc van 1 dag in onze video

Puzzelen, wie houdt er niet van?

Naast het feit dat het leuk tis om te doen, is het wetenschappelijk bewezen dat puzzelen uw hersenen scherp en actief houdt. We gaan u daarom maandelijks verrassen met een puzzel, sudoku of rebus. En nog leuker, we geven elke maand een nieuwe prijs weg. Hoe geweldig is dat!

Los de rebus op en maak kans op een Rituals pakket t.w.v. € 29,99!
Weet u de oplossing? Geef dan voor 21 augustus uw oplossing door, door te mailen naar marketing@molenaar.nl . Onder de inzenders verloten wij 10 prachtige Rituals pakketten!

Met Molenaar op de fiets door de omgeving van Nunspeet!

Omdat het hart van Molenaar in Nunspeet ligt, weten wij hoe heerlijk het is om te vertoeven in dit fantastische fiets -en wandelgebied. We raden u dan ook aan om de veelzijdigheid van de noordelijke Veluwe zelf te ontdekken. Geniet van de heidevelden, bossen, gezellige dorpen en natuurlijk het Veluwemeer. Het is niet verwonderlijk dat al vanaf eind negentiende eeuw vele kunstenaars deze omgeving met verf en penseel vastlegden. Kortom, een fantastisch gebied voor een wandeling of verkenning op de fiets. En het is bijna weer zover! In september staan de heidevelden in bloei en kunt u genieten van de paarse deken die zich uitstrekt over het glooiende landschap. Dat wilt u niet missen!

Bekijk hier de route

Een Molenaar douche kan al binnen 1 dag geplaatst worden.

Dat is een van de voordelen van een Molenaar inloopdouche. U zit geen weken in de puinhoop. U kunt al binnen 1 dag genieten van een prachtige, nieuwe, comfortabele en veilige douche! Profiteer nu van ons Zomervoordeel!

Uitgelicht: onze douchevloer
met extra lage instap.

Een uniek kenmerk van een Molenaar inloopdouche: de lage instap. Net dat stukje extra veiligheid en comfort waar u naar op zoek bent. Kiezen voor een lage instap is één van de belangrijkste aanpassingen wanneer u uw badkamer toekomstbestendig wilt maken!

Ontvang de gratis brochure

  • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen.
  • Meer dan 100.000 keer aangevraagd.
  • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.