CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Molenaar bij u thuis

Home » Molenaar bij u thuis

Molenaar bij u thuis: Nieuwsbrieven

Iedere maand komt Molenaar met een maandelijkse nieuwsbrief ‘Bij u thuis’ met een gezellig en informatieve nieuwsbrief. Hier delen we nieuwe trends, handige weetjes en leuke acties. Ook vindt u hier altijd een verrassende puzzel of winactie! Bekijk hier de meest recente nieuwsbrieven. Altijd op de hoogte blijven en mee kunnen doen aan de winacties? Schrijf u dan hier in!

Nieuwsbrief februari 2021

In deze koude maand is het belangrijk om goed te denken om uw gezondheid. Daarom draait de nieuwsbrief van februari om het thema ‘gezond de winter door’. U leest alles over vitamine D en het effect dat uw douche op uw gezondheid kan hebben.

Nieuwsbrief januari 2021

Deze maand is het thema van de nieuwsbrief: een snelle start van het nieuwe jaar! Onze magazijnman vertelt hoe wij onze snelle levering mogelijk maken. We blikken vooruit op de nieuwste trends van 2021, maar blikken ook terug op de Elfstedentocht.

Nieuwsbrief december 2020

Deze nieuwsbrief staat in het teken van één van de kernwaardes van Molenaar: ontzorgen. We laten zien hoe wij zorgen voor de samenleving. Ook delen we tips voor ontspanning en blikken we terug op vroegere tijden.

Nieuwsbrief november 2020

In deze editie van Molenaar bij u thuis delen we een aantal leuke tips voor activiteiten binnenshuis. Ook vertellen we hoe onze thuisadviezen, op een veilige manier, doorgaan. En het is weer tijd voor een prijsvraag: ontdekt u de oplossing van de rebus?

Nieuwsbrief oktober 2020

Tijd voor een gezonde boswandeling, waarna u binnenshuis kunt genieten van heerlijke gerechten die echt passen bij dit seizoen. Stoofpotten, stevige soepen of zelfgemaakte appeltaart. De herfst is aan mij wel besteed! Daarom geven wij u een heerlijk herfstrecept en leest u over de prachtige herfstschatten!

Nieuwsbrief september 2020

In deze editie laten we onze directeur én onze ‘teamleider montage’ aan het woord die ons het vakmanschap van Molenaar kunnen illustreren. Ook zetten we het vakmanschap van de echte Molenaars in het zonnetje en vullen dit aan met een gezellige uitgaanstip.

Nieuwsbrief september

In deze editie laten we onze directeur én onze ‘teamleider montage’ aan het woord die ons het vakmanschap van Molenaar kunnen illustreren. Ook zetten we het vakmanschap van de echte Molenaars in het zonnetje en vullen dit aan met een gezellige uitgaanstip.

Nieuwsbrief augustus 2020

In deze eerste editie leest u onze visie op comfortabel wonen, de zomervoordeel actie op onze badkamers, onze speciale antislip douchevloer wordt extra uitgelicht, tips tegen de zomerhitte, een heerlijke fietstocht en als afsluiter een rebus.