CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier
Home » Jagershof

Tijd voor een warme, veilige douche van Molenaar!

Een douche geeft u nieuwe energie en heeft een verkwikkend effect. Heerlijk na een lange fietstocht.
Wij maken uw badkamer veilig in 1 dag. Op maat gemaakt naar uw wensen. Molenaar ontzorgt u in het volledige proces. Zo komt die fijne warme douche weer binnen handbereik.

Om de aanschaf van een comfortdouche nog aantrekkelijker te maken krijgt u op vertoon van het fietsboekje een GRATIS veilig douchen pakket
tot € 850. 

Vul hiernaast uw gegevens in en u ontvangt gratis onze boordevolle brochure met informatie over onze comfortdouches en veilig douchen. Ontdek de vele voordelen die Molenaar u kan bieden. Voor 13:00 uur aangevraagd, overmorgen in huis (op werkdagen).

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure

Actievoorwaarden Jagershof Veilig Douchen Pakket 2019

 1. De actie ‘Gratis Veilig Douchen pakket’ is geldig van 1 maart 2019 tot en met 31 december 2019.
 2. Het actieaanbod is alleen geldig in ons filiaal en tijdens ons advies door Molenaar adviseurs aan huis.
 3. De actie houdt het volgende in: bij de aankoop van een comfortdouche uit de Primair of Deluxe collectie in de actieperiode krijgt een klant een pakket of een korting die afhankelijk is van de hoogte van het orderbedrag:Actieregels campagne Jagershof
 4. In de actie is opgenomen dat de gratis artikelen wordt gemonteerd in de badkamer en niet los worden geleverd.
 5. Voorbeeld: stel een douche kost € 5.600,- inclusief BTW en de klant wil de gratis veilige artikelen, dan valt de douche dus in de categorie ‘een badkamer tot € 7000,-‘. Dus krijgt de klant gratis een thermostaatkraan en een glijstang met douchekop geleverd en gemonteerd. Wil de klant niet de artikelen dan geldt een korting van 375 euro.
 6. Molenaar behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen. Hiervan zal mededeling worden gedaan op www.molenaar.nl.
 7. Op deze actie is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. Voor zover deze op onderhavige Actie van toepassing is, handelt Molenaar in het bijzonder in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen.
 8. Molenaar is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.
 9. In het geval u een opmerking, vraag of een klacht heeft over deze actie dan kunt u contact opnemen met het Klant Contact Center op het nummer 0341-232300 of mailen via de website www.molenaar.nl.
 10. Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande actievoorwaarden.
 11. Deze actievoorwaarden zijn te vinden op www.molenaar.nl/actie.
 12. Versie 1.0, februari 2019 Molenaar Montage B.V.