Leisteen chromen wastafelkraan roze zeepje

Wallpanels of badkamertegels?

5x de voordelen van Wallpanels in de badkamer

Heb je weleens gedacht aan Wallpanels in de badkamer? Het lijkt vaak vanzelfsprekend om te kiezen voor badkamertegels, maar panelen hebben een hele hoop voordelen. We zetten ze hier allemaal voor je op een rijtje.

Voordeel 1: 
Gemakkelijk schoon te maken

De Wallpanels van Molenaar zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Dit komt doordat de panelen zijn voorzien van een HPL toplaag. Deze laag is ongevoelig voor schimmels. Bovendien hebben de wandpanelen veel minder voegen dan tegels. Dat scheelt een hoop schoonmaakwerk, want voegen vervuilen snel. Vooral dweilwater en vocht zorgen voor kalkaanslag en het ontstaan van schimmel in de voegen. Voegen schrobben is dus verleden tijd als je kiest voor Wallpanels!

 

Voordeel 2: 
Voegen verkleuren niet

Nog een voordeel van Wallpanels: nauwelijks voegen, dus die kunnen ook niet verkleuren! De voegen tussen badkamertegels verkleuren omdat ze poreus zijn. Bij Wallpanels is dit niet het geval: de panelen sluiten mooi op elkaar aan en hebben daardoor veel minder zichtbare naden. De badkamer ziet er dus strak uit, en bovendien is het erg hygiënisch. Vuil krijgt geen kans meer om zich op te hopen, waardoor de badkamer veel langer mooi blijft. De Wallpanels van Molenaar zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die niet verkleuren. Zelfs niet door externe factoren zoals de zon.

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

Desktop-Rechts_magazine desktop Magazine_Mockup mobile

Voordeel 3: 
Gegarandeerd waterdicht

Waar tegels gevoelig zijn voor lekkage, zijn de Molenaar Wallpanels voorzien van een HPL toplaag die 100% waterdicht is. Bovendien zijn de panelen gemaakt van materialen die erg lang meegaan. Je krijgt 15 jaar garantie op de Wallpanels!
 


Voordeel 4: 
Snel te plaatsen

Omdat de Wallpanels over de bestaande badkamermuur worden geplaatst, zijn deze snel te monteren door ons ervaren montageteam. Dit scheelt ontzettend veel tijd ten opzichte van het plaatsen van al die kleine badkamertegels. Bovendien is het niet nodig om alle oude tegels uit de badkamer te slopen, wat een hoop hak- en breekwerk voorkomt.

Voordeel 5: 
In iedere stijl en design

Molenaar biedt een ruim assortiment aan Wallpanels. Zo kan je bijvoorbeeld voor basic wit gaan, maar je kunt ook kiezen voor een beton- of marmerlook. Toch liever tegels? Onze Wallpanels zijn ook beschikbaar met tegelmotief. In de toplaag van het paneel is het tegelmotief gefreesd. Deze is niet van echt te onderscheiden, maar biedt je wel alle gemakken en de onderhoudsvriendelijkheid van Wallpanels.
 

Gerelateerde blogs 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Molenaar nieuwsbrief

MEER INFORMATIE ? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE