CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Adviesgesprek bij u thuis? Deze kan veilig plaatsvinden volgens de regels tijdens de lockdown

Ook tijdens de huidige lockdown doen wij er alles aan om te zorgen dat u veilig kunt blijven douchen. Onze thuisadviezen gaan gewoon door, net als de badkamerplaatsingen. We houden ons strikt aan de protocollen van de bouw- en technieksector. Dit betekent dat de aanscherping van het aantal bezoekers per huishouden per dag niet geldt voor onze werkzaamheden. Onze monteurs kunnen dus nog steeds, met zijn tweeën, uw badkamer veilig plaatsen. Uiteraard staat de gezondheid van onze klant en onze medewerkers voorop en werken we geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Zo zorgen we ervoor dat we, juist nu, de service kunnen bieden die u van ons mag verwachten. Heeft u vragen? Neem contact op via 0341 - 23 23 00.

 

Bedankt voor uw aanvraag!

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het aanvragen van de Molenaar brochure! Wij hebben uw aanvraag goed ontvangen en u ontvangt binnen 30 minuten een bevestiging per e-mail. Heeft u geen e-mail ontvangen? Controleer dan uw spam- of ongewenste e-mail inbox.

Onze brochure staat boordevol informatie over veilig douchen, de nieuwste collecties, inspiratie, tips en adviezen over een veilige en comfortabele badkamer.

Hartelijke groet,
Team Molenaar

Toch een vrijblijvend een adviesgesprek inplannen? Dat kan!

Vrijblijvend adviesgesprek     Winkelafspraak