Modern design badkamer met zwarte radiator en hangend wit toilet

De Badkamer van morgen

Gratis inspiratie magazine

Showroom in de buurt zoeken

Voel je nu al thuis in de badkamer van morgen

Molenaar is vandaag al bezig met de badkamer van morgen. Enerzijds is deze klaar voor de toekomst en voorzien van alle gemakken en comfort op het gebied van veiligheid. Anderzijds is de badkamer van morgen uitgerust met innovatieve materialen die helemaal passen bij de tijd van nu. En dat zonder hak- en breekwerk. Met een Molenaar badkamer ben je vandaag al klaar voor de dag van morgen.

Onze oplossingen 

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Van bad 
Naar inloopdouche 

Naarmate je ouder wordt, veranderen je wensen en behoeften met je mee. Dat geldt ook voor de functie van je badkamer. Misschien gebruik je het bad nooit meer. Of je doucht nog in bad, en wordt dat steeds minder comfortabel. Dan is het een goed idee om het bad te vervangen door een inloopdouche. In 1 dag haalt Molenaar het oude bad eruit en plaatst er een veilige, nieuwe inloopdouche voor terug. En dat zonder hak- en breekwerk.

Zit je nog graag in bad, maar is het in- en uitstappen lastig? Denk dan eens aan het Molenaar instapbad. In 1 dag geplaatst, zonder gedoe.

Onze unieke WERKWIJZE


De badkamer van morgen 
Prijzen


De aanschaf van een badkamer is niet zo maar iets. Je wilt graag weten wat voor investering je kunt verwachten. Bij Molenaar vind je vanaf-prijzen per type oplossing. Omdat de prijs erg afhankelijk is van je wensen en het formaat van jouw badkamer, stellen we de daadwerkelijke prijs van je aanpassing vast tijdens het adviesgesprek. Die prijs blijft zoals afgesproken, dus er komen geen financiële verrassingen achteraf. Zo sta je altijd met een goed gevoel onder de douche.

JE HUIS MOET 
EEN THUIS ZIJN EN BLIJVEN

Bij Molenaar geloven we dat iedereen die dat wil zo lang mogelijk in zijn of haar eigen, fijne huis moet kunnen blijven wonen. Wie het hier roerend mee eens is, is Natasja Froger. "Zorgzaamheid voor anderen is echt iets wat bij mij past," aldus Natasja. "Daarom sluit ik me graag aan bij Molenaar. Ik vind dat een huis een thuis moet zijn en blijven. En als je lang ergens woont, hoe fijn is het dan om je huis zo aan te passen dat je er kunt blijven wonen? Dat is toch geweldig!"

Natasja froger - molenaar badkamers

Laat je inspireren door onze stijlen

Molenaar Sunshower

De badkamer van morgen gaat over vooruitkijken. De keuzes die je vandaag maakt, hebben effect op de dag van morgen. Denk bijvoorbeeld aan je gezondheid. De Sunshower is een voorbeeld van zo’n keuze met positief effect. Deze gebruikt de kracht van zonlicht om bloedcirculatie te verbeteren en Vitamine D aanmaak te stimuleren. Hierdoor voel je je fitter, vitaler en energieker. Daarnaast is het een mooie oplossing voor verlichting van pijn bij spier- en gewrichtsaandoeningen. Bovendien zorgt de aangename warmte van het infrarode licht voor optimale ontspanning van het lichaam. Zo kom je vandaag al tot rust en ben je klaar voor morgen.

Molenaar Wallpanel

Wij kennen als geen ander het belang van een badkamer die past bij je huidige wensen en toekomstige behoeften. Denk aan Wallpanels als het perfecte alternatief voor traditionele wandtegels. Er komt geen hak- en breekwerk aan te pas, ze zijn makkelijk schoon te maken en vieze voegen zijn verleden tijd. Ook zijn ze goed bestand tegen schoonmaakmiddelen, zonlicht en natuurlijk water. Daarom geven we maar liefst 15 jaar garantie op onze Wallpanels. Helemaal klaar voor morgen!

MEER INSPIRATIE? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE

1

BADKAMER
RADIATOR

Na een verfrissende douche jezelf afdrogen met een warme handdoek: een heerlijk gevoel. Met de juiste radiator is het altijd aangenaam warm in je badkamer.

2

Molenaar 
douchewc

Ervaar het gevoel van ultieme hygiëne in met de Molenaar douchewc.

3

Molenaar 
Wallpanel

De Molenaar Wallpanels zijn het perfecte alternatief voor wandtegels in de badkamer.

4

Antislip 
douchevloer

Gun je voeten een douchevloer met grip. De Molenaar douchevloer geeft je inloopdouche een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat je met beide benen stevig op de grond staat.

5

Molenaar 
douche­garnituur

Een simpele handdouche of luxe regendouche, mat of glanzend, in zwart, wit of chroom: er is volop keuze in de collectie douchegarnituren van Molenaar.

6

Molenaar 
Sunshower

Ontdek de kracht van zonlicht met de Sunshower voor een fitter, vitaler en energieker gevoel.

7

Molenaar 
glaswanden

Onze stevige douchewanden met veiligheidsglas zijn er in verschillende maten en uitvoeringen.

8

Molenaar 
spiegels

Grote spiegels, ronde spiegels en innovatieve spiegels… Bij Molenaar vind je badkamerspiegels in verschillende vormen en maten.

9

Molenaar 
badkamer­meubels

Het perfecte badkamermeubel is meer dan alleen opbergruimte. Vind het meubel dat perfect aansluit op jouw badkamerroutine.

10

Molenaar 
Floorpanels

Met de innovatieve Floorpanels van Molenaar maak je van je badkamer een stijlvolle ruimte om volop in te genieten.

INTERESSANTE BLOGS