CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier
Home » Dag mee met de badkamer monteurs

Dag mee met de badkamer monteurs

voor mij staat er vandaag gepland om met mijn collega’s van montage mee te gaan. Inmiddels ben ik al 2 jaar werkzaam op de afdeling Klantenservice bij Molenaar Badkamers, het was er alleen nog niet van gekomen om eens een dag mee te gaan met mijn collega’s in de montagedienst.

’s Morgens om kwart voor 6 ging mijn wekker, phoe dat is wel even andere koek dan mijn  ‘kantoortijden’. Vol goede moed ga ik richting Nunspeet! Om half 7 begroet ik mijn meer dan verbaasde collega’s in ons magazijn. Na een praatje en uitleg wat de reden is dat ik al zo vroeg aanwezig ben gaan we richting Purmerend. Hier staat voor vandaag een 1-daagse plaatsing gepland, bad eruit en inloopdouche erin.

Benieuwd wat de dag gaat brengen, maar ook voornamelijk de nieuwsgierigheid wat ik zou kunnen leren vandaag. Want dat is juist de reden dat ik vandaag mee ga. Een vrouw en technische kennis gaat, in ieder geval voor mij, nog niet altijd samen. Nee hoor, dit is de afgelopen 2 jaar al behoorlijk bijgespijkerd. Maar toch is het goed om de werkzaamheden van de collega’s mee te maken.

Bij aankomst op het adres worden we vriendelijk ontvangen door de klant en wordt ons een  kop koffie aangeboden. Na een praatje met de klant gaan we naar de badkamer. Mijn collega’s bekijken de situatie en overleggen hoe ze het beste de sloopwerkzaamheden aan kunnen gaan. Onze collega’s worden vaak gezien als echte bouwvakkers. Ik heb mogen zien dat ze niet als rouwdouwers te werk gaan, maar met precisie de sloopwerkzaamheden uitvoeren. Langzaam aan gaan we beginnen met de badkamer renovatie, ietwat onhandig loop ik regelmatig in de weg. De klant biedt mij heel aardig een plek in de woonkamer aan. Ik geef aan naar de klant dat ik het aanbod erg lief vindt maar dat ik toch echt alles van a tot z wil zien. Uiteindelijk besluit ik toch even de woonkamer in te gaan en te genieten van het mooie uitzicht. Na de sloop gaan we gezamenlijk naar de bus om de materialen op te halen. Na het afbreken van de oude situatie zien we al snel dat de afvoer wat hoger uit de muur komt en we hier op verder moeten gaan. Mijn collega sluit professioneel de nieuwe afvoer aan. Na tientallen vragen van mijn kant uiteraard! We kunnen verder met het plaatsen van de douchevloer en de opbouw kan beginnen!

Verbazingwekkend is de snelheid en de precisie waarmee mijn collega’s het werk doen. Alles wordt netjes met de klant overlegt, het ophangen van de glijstang en de plaatsing van de glaswand. Aan het begin van de middag gaat onze collega de finishing touch doen. Maar deze touch vergt nog meer precisie en vakmanschap, het belangrijkste deel van de badkamer…het afkitten. Met een grote lach op het gezicht worden de werkzaamheden afgerond en gaan we de klant uitleg geven over het gebruik en onderhoud.

Na een enerverende dag komen we tot de conclusie dat het voor beide partijen een leerzame dag is geweest. Mijn collega’s hebben alles goed uitgelegd en ik heb mijn kennis in klantcontact en communicatie over kunnen brengen. Een win-win situatie met als 1 gezamenlijk doel: een tevreden klant die weer veilig kan douchen.

Ontvang de gratis brochure

  • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen.
  • Meer dan 100.000 keer aangevraagd.
  • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.