CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Molenaar Warmth Panels: altijd aangenaam douchen

Thuisadvies aanvragen
Home » Badkamer collecties » Molenaar warmth panels

Comfortabel en duurzaam douchen met de Molenaar Warmth Panels

Altijd een aangename temperatuur in de badkamer, terwijl u bespaart op de energiekosten? Maak kennis met de Molenaar Warmth Panels! Onze Warmth Panels zijn een duurzaam alternatief voor de traditionele radiator. Zo bent u binnen een mum van tijd helemaal klaar voor de toekomst.

Alle voordelen op een rij

  • Gelijkmatige verwarming
  • Laag in energieverbruik
  • Geen luchtcirculatie, dus stof verplaatst zich niet
  • Zeer effectief tegen schimmelvorming
  • Warmte en verlichting in één
  • Geleverd met handige thermostaat
  • Jarenlange garantie en onderhoudsvrij

Duurzaam douchen

Er zijn steeds meer manieren om een woning te verduurzamen. En dat is ook belangrijk: de klimaatdoelstellingen zijn immers fors. In 2030 moeten 1,5 miljoen bestaande woningen in Nederland gasvrij zijn gemaakt. In combinatie met de stijgende energiekosten is dit reden te meer om te zoeken naar alternatieve warmtebronnen voor in huis. Met de Molenaar Warmth Panels start u de duurzame transitie van uw huis in de badkamer!

Bespaar tot 60% aan energiekosten

Het Warmth Panel is 100% elektrisch en tot 60% zuiniger dan traditionele verwarmingsmethoden. Heeft u zonnepanelen? Dan kan de opgewekte energie worden gebruikt voor het verwarmen van uw badkamer. En dat is niet het enige: een douche nemen in een Molenaar badkamer wordt nóg comfortabeler met onze Warmth Panels.

Fris het Voorjaar
in met Molenaar

Koude badkamer: een onaangenaam gevoel

U kent het gevoel vast: niet onder de warme douche vandaan willen vanwege de kou in de badkamer. Erg onaangenaam! De Molenaar Warmth Panels zorgen ervoor dat u geen koude badkamertegels meer op hoeft te stappen.

Zo werkt een traditionele radiator

Badkamers zijn standaard uitgerust met traditionele radiatoren, die warme lucht afgeven aan de ruimte. De warme lucht stijgt op, koelt af en daalt weer. Door deze manier van luchtcirculatie is het dus bovenin de ruimte warmer dan beneden, en ontstaan er temperatuurverschillen. Bovendien kan de luchtverplaatsing zorgen voor tocht.

Verwarming met infrarood

Verwarming door infrarood werkt net als zonlicht. Zodra infrarode straling in contact komt met een object, neemt dat object de straling op en zet het gelijk om naar warmte. Alles in de ruimte wordt op deze manier verwarmd: de vloer, de muur, het wastafelmeubel. Staat u zelf in de ruimte, dan neemt uw lichaam ook warmte op. De warmte is gelijk voelbaar! Ieder object geeft de warmte ook weer af aan de lucht. Hierdoor wordt de badkamer zeer gelijkmatig verwarmd en zal de badkamer niet tochten.

Warmte en verlichting in één

Het Molenaar Warmth Panel wordt aan het plafond bevestigd voor optimale verwarming van de gehele ruimte. Hierdoor neemt het paneel weinig ruimte in beslag. Bovendien geeft het paneel niet alleen warmte, maar dient het ook als lamp. Het Warmth Panel wordt aangesloten op het bestaande lichtpunt, dus er is geen grote verbouwing nodig.

Een hygiënische oplossing in een strak design

Het schoonhouden van de badkamer is een hele klus. Doordat het een vochtige ruimte is, ligt schimmelvorming op de loer. Het Warmth Panel van Molenaar zorgt ervoor dat schimmel geen kans meer heeft. Dit bespaart u een hoop ongemak!

Hygiënische oplossing

De Warmth Panels van Molenaar verhogen de hygiëne in de badkamer. Het paneel zorgt ervoor dat vocht verdampt, waardoor het zeer effectief is tegen schimmelvorming. En omdat het paneel met infrarood werkt en dus geen lucht circuleert, verplaatst het stof in de badkamer niet. De badkamer blijft dus veel schoner!

Gemak

Het Warmth Panel is gemakkelijk te bedienen met de afstandsbediening inclusief dag- en tijdsinstelling. Het paneel heeft een klokthermostaat waarmee de temperatuur van de badkamer separaat te reguleren is. Door het strakke design is het Warmth Panel ook uitermate geschikt voor iedere andere ruimte in huis. Bovendien bent u verzekerd van kwaliteit: op het verwarmingselement zit 20 jaar garantie en het heeft geen onderhoud nodig. Ook krijgt u 5 jaar garantie op de kleurvastheid van de voorplaat.

Meer informatie

Heeft u vragen over de Molenaar Warmth Panels of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze medewerkers van het Klant Contact Centrum adviseren u graag! Neem telefonisch contact op via 0341 – 23 23 00 of mail naar info@molenaar.nl.

Bel ons Mail ons

Ontvang de gratis brochure

  • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen.
  • Meer dan 100.000 keer aangevraagd.
  • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.