CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Maak kennis met de sunshower

Home » Badkamer collecties » Sunshower

Sunshower: Ontdek de kracht van zonlicht en infrarood

Een ontspannen lichaam en geest begint bij goede verzorging. De Sunshower maakt gebruik van de kracht van zonlicht om de bloedcirculatie te verbeteren en de vitamine D aanmaak van uw lichaam te stimuleren. Hierdoor voelt u zich fitter, vitaler en energieker. En dat allemaal in uw eigen douche! Maak kennis met de Sunshower.

 

De kracht van de zon

Zonlicht is een onmisbare bron van energie voor iedereen. Dat komt doordat zonlicht UV- en infraroodstraling bevat. De UV-straling van de zon zorgt voor de aanmaak van vitamine D, waardoor uw weerstand verbetert en u zich energieker voelt. Infrarood-licht dringt dieper door in het lichaam, wat zorgt voor soepele spieren en verlichting van pijn.

 

Soepele spieren en gewrichten

De warmte van het infrarode licht van de Sunshower dringt diep door in de huid. Hierdoor stijgen de lichaamstemperatuur, de hartslag en de bloedsomloop. Deze versnelde stofwisseling zorgt voor een betere doorbloeding van uw spieren, waardoor de spieren en gewrichten versoepelen. De aangename warmte van het infrarode licht zorgt voor optimale ontspanning van het lichaam.

 

Reumatische klachten

Spier- en gewrichtsaandoeningen zijn veelvoorkomende klachten, die erg vervelend zijn. Het verwarmende infrarood licht van de Sunshower dringt diep door in de huid en verbetert de bloedsomloop, waardoor de spierspanning en gewrichtspijn afnemen en uw lichaam zich ontspant. Zo heeft de Sunshower een positieve uitwerking op reumatische klachten.

Ontvang de gratis brochure

  • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen.
  • Meer dan 100.000 keer aangevraagd.
  • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.

Vitamine D

Vitamine D is cruciaal voor onze gezondheid. Ons lichaam haalt deze vitamine voor 20% uit voeding en voor 80% uit UV-licht. De hoeveelheid zonlicht die we tot onze beschikking hebben, is dus zeer belangrijk. Echter, door de stand van de zon is het in Nederland voor de helft van het jaar niet mogelijk om voldoende vitamine D binnen te krijgen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de Sunshower het hele jaar door uw vitamine D inname op peil houdt.

Gezonde teint

Het UV-licht van de Sunshower bestaat uit twee golflengtes: UVA en UVB. Het UVB-licht zorgt ervoor dat uw huid dikker wordt en pigment produceert. Wanneer uw huid dan in contact komt met de zon, wordt het pigment omgezet naar een gezonde teint die lang vasthoudt. Bovendien zal uw huid minder snel verbranden. De huid is zo voorbereid op de zomerzon.

Sunshower bij Molenaar

Een Sunshower in uw nieuwe Molenaar badkamer? Dat kan! Bij Molenaar kiest u het model Sunshower dat bij uw badkamer past. U kunt kiezen uit de opbouwmodellen Solo en Combi of de inbouwmodellen Pure XL en Deluxe. De modellen Solo en Pure XL zorgen voor een verbetering van de mobiliteit, en de modellen Combi en Deluxe combineren het verbeteren van de mobiliteit met het verdubbelen van het vitamine D niveau. Alle varianten zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en grijs.

Neem contact op met ons Klant Contact Centrum voor meer informatie. We vertellen u graag over de mogelijkheden!

Bezoek één van
onze showrooms

Bezoek één van
onze showrooms

  • Bekijk diverse badkamer opstellingen
  • Deskundig advies op maat
  • Heerlijke koffie en gratis parkeren.