CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Home » Badkamer collecties » Saunadouche

Saunadouche: Douchecabine met infrarood sauna

Wilt u naast een douchecabine ook een infrarood sauna in uw eigen badkamer? Bij Molenaar is dat mogelijk! Wij kunnen een saunadouche plaatsen in plaats van uw bad of douchecabine. Met een saunadouche creëert u het ultieme welness gevoel, en dat in de eigen badkamer. U hoeft niet meer de deur uit wanneer u wilt genieten van de sauna. De infrarood sauna is beschikbaar in verschillende formaten en is voorzien van allerlei opties.

Infrarood sauna geeft rust en ontspanning

De douchecabine met infrarood sauna bestaat voornamelijk uit veiligheidsglas. Door de doorzichtige voorkant van de sauna oogt de douche met sauna veel ruimer en ervaart u een comfortabele en luxueuze gevoel.  De straling van de infrarood sauna in de sauna douchecombinatie zorgt voor natuurlijke warmte. De Molenaar saunadouche geeft u meer rust en ontspanning en rust dan ooit tevoren.

Infrarood sauna heeft een positief effect op het lichaam

De infraroodstralers van de infraroodcabine verwarmen u van binnenuit en hebben daardoor een betere dieptewerking dan een traditionele sauna. Uw lichaam ondergaat als het ware een training. Uw lichaam warmt op en transpireert waardoor de vochtreserves in uw lichaam worden ververst. De bloedsomloop versnelt door de warmte, hierdoor verdwijnen afvalstoffen uit uw lichaam. U bouwt weerstand op en u geeft uw lichaam en mentale gedachtegang rust en ontspanning.

Klinische studies tonen aan dat infraroodwarmte verlichtend werkt bij spier- en gewrichtspijnen. Doordat u in een infraroodcabine ook flink transpireert, reinigt uw lichaam en verbeter u uw weerstand. U raakt tot 7 keer méér gifstoffen kwijt.

Douchecabine met sauna verlicht klachten bij:

  • Reumatische aandoeningen
  • Huidaandoeningen
  • Spier- en gewrichtsklachten en andere ongemakken

Saunadouche gebruiksaanwijzing

Allereerst laat u de infraroodcabine op temperatuur komen. Tijdens het opwarmen neemt u een korte douche. Vervolgens gaat u 15 tot 30 minuten relaxen in de sauna en sluit u af met een warme korte douche. In 30 tot 60 minuten bent u volledig ontspannen en voelt u verlichting van eventuele ongemakken.

Ontvang gratis de inspiratiegids

  • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen
  • Jaarlijks meer dan 15.000 keer aangevraagd.
  • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.