CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier
Home » Badkamer collecties » Primair

Molenaar Primair: Zorgeloos genieten

Molenaar Primair brengt uw badkamer terug tot de essentie. Met onze Primair douche geniet u iedere dag opnieuw en dankzij de onderhoudsvriendelijke panelen is de douche gemakkelijk schoon te houden. De heldere witte kleur zorgt voor een frisse uitstraling en met behulp van de bijpassende accessoires kunt u uw badkamer inrichten en uitbreiden zoals u dat wilt. Bij de Primair collectie kiest u voor comfort en zekerheid voor een zeer betaalbare prijs.

Wat maakt de Molenaar Primair zo veilig?

1
2
3
4
5
6
1. Zeer lage instap
2. Veilige anti-slip vloer
3. Handige douchestoel
4. Stevige wandbeugels
5. Veilige thermostaatkraan
6. Voldoende bewegingsruimte

Zorgeloos genieten van Molenaar Primair

Zeer lage instap

Een veilige instap vanaf 3 cm voorkomt veel ongelukken, u hoeft namelijk niet meer over de rand van het bad of douchebak te stappen. De douchebak Primair heeft een merkbare antislip coating voor een betere grip in de douchebak. U zal direct extra grip ervaren met uw voeten. De vloergelijke douchebakken bieden maximaal comfort en meer bewegingsvrijheid.

.

Badkamer wandpanelen

U heeft keuze uit wandpanelen in het wit en pergamon. Deze wandpanelen zijn waterdicht en beschikken over een toplaag welke het verspochten van de wandpanelenvoorkomt. Dit verspochten komt wel regelmatig voor bij wandtegels in de badkamer. Alles is dus heel hygiënisch en fris.

De robuuste wandpanelen zijn vervaardigd uit het hoogwaardige materiaal acryl. Dit is bewust gekozen. Acryl is uitermate goed bestand tegen schoonmaakmiddelen, verkleurt het niet in zonlicht en is als enige materiaal waterdicht. Dit vertaalt zich naar veilige en onderhoudsvriendelijke wandpanelen die onderhoudsvriendelijk en waterdichtheid zijn. Deze voordelen biedt een inloopdouche van polyester niet.

Veilige thermostaatkraan

Met de hansgrohe thermostaatkraan in uw Primair douche van Molenaar kunt u altijd de juiste temperatuur kiezen. Een beetje warmer in de winter, een beetje kouder in de zomer. Daarnaast wordt de thermostaatkraan aan de buitenkant niet warmer dan het water.

Compleet douchegarnituur

Een heerlijke regendouche met een afneembare handdouche geven een rustgevend gevoel. De handdouche heeft diverse straalsoorten voor extra comfort. U stapt iedere dag lachend onder deze grote douchekop.

Comfortabel douchezitje

Een douchezitje van Molenaar biedt extra ondersteuning en veiligheid. U kunt dus alle tijd nemen om te douchen, terwijl u ontspannen zit. En wat extra handig is; het stoeltje is eenvoudig op te klappen, zo bespaart u ruimte in de douche. Maar een douchestoeltje hoeft niet direct geplaatst te worden bij de oplevering van uw badkamer, uiteraard kan dat ook pas al u er aan toe bent.

Stabiele wandbeugel

Voor extra veiligheid en stabiliteit tijdens het douchen kunt u gebruik maken van de wandbeugels.

Maak gratis een afspraak bij u thuis

Maak een afspraak