CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier
Home » Badkamer collecties » Primair

Primair collectie: Zorgeloos genieten

De Primair collectie brengt uw badkamer terug tot de essentie. Met onze comfortdouche geniet u iedere dag opnieuw en dankzij de onderhoudsvriendelijke panelen is de douche gemakkelijk schoon te houden. De heldere witte kleur zorgt voor een frisse uitstraling en met behulp van de bijpassende accessoires kunt u uw badkamer inrichten en uitbreiden zoals u dat wilt. Bij de Primair collectie kiest u voor comfort en zekerheid voor een zeer betaalbare prijs.

Wat maakt de Primair collectie zo veilig?

1
2
3
4
5
6
1. Zeer lage instap
2. Veilige anti-slip vloer
3. Handige douchestoel
4. Stevige wandbeugels
5. Veilige thermostaatkraan
6. Voldoende bewegingsruimte

Zorgeloos genieten van de Primair collectie

Antislip douchebak Primair

De douchebak Primair heeft een merkbare antislip coating voor een betere grip in de douchebak. U zal direct extra grip ervaren met uw voeten. De vloergelijke douchebakken bieden maximaal comfort en meer bewegingsvrijheid. De Primair douchebak is verkrijgbaar in de kleuren wit en pergamon en zijn tijdloos. De vlakke vormgeving maakt een naadloze overgang naar glaswanden en wandpanelen mogelijk. De ideale oplossing voor een lage instap en ook geschikt voor gebruik met rolstoel.

Badkamer wandpanelen

U heeft keuze uit verschillende badkamer wandpanelen in tegelpatroon of voegloze wandpanelen in de kleuren wit en pergamon. De wandpanelen zijn voorzien van een HPL toplaag en zijn waterdicht. Deze toplaag voorkomt verkleuring en het verspochten van de wandpanelen, iets wat regelmatig voorkomt bij wandtegels in de badkamer.

De robuuste wandpanelen zijn vervaardigd uit het hoogwaardige materiaal acryl. Dit is bewust gekozen. Acryl is uitermate goed bestand tegen schoonmaakmiddelen, verkleurt het niet in zonlicht en is als enige materiaal waterdicht. Dit vertaalt zich naar veilige en onderhoudsvriendelijke wandpanelen die onderhoudsvriendelijk en waterdichtheid zijn. Deze voordelen biedt een inloopdouche van polyester niet.

Veilige thermostaatkraan

Met de hansgrohe thermostaatkraan in uw comfortdouche van Molenaar kunt u altijd de juiste temperatuur kiezen. Een beetje warmer in de winter, een beetje kouder in de zomer. Daarnaast wordt de thermostaatkraan aan de buitenkant niet warmer dan het water. U kunt deze dus ook als handvat gebruiken voor uw stabiliteit zonder dat u uw handen verbrandt.

Compleet douchegarnituur

Een heerlijke regendouche met een afneembare handdouche geven een rustgevend gevoel. De handdouche heeft diverse straalsoorten voor extra comfort. U stapt iedere dag lachend onder deze grote douchekop.

Comfortabel douchezitje

Een douchezitje van Molenaar biedt extra ondersteuning en veiligheid. U kunt dus alle tijd nemen om te douchen, terwijl u ontspannen zit. En wat extra handig is; het stoeltje is eenvoudig op te klappen, zo bespaart u ruimte in de douche. Maar een douchestoeltje hoeft niet direct geplaatst te worden bij de oplevering van uw badkamer, uiteraard kan dat ook pas al u er aan toe bent.

Stabiele wandbeugel

Voor extra veiligheid en stabiliteit tijdens het douchen kunt u gebruik maken van de wandbeugels.

Moderne wastafel

Met de moderne wastafel uit de Primair collectie kunt u de badkamer compleet maken. Deze wastafel heeft een gebruiksvriendelijke en brede wasbak.

Hangend toilet

U kunt kiezen voor een bijpassend hangend toilet. Naast het luxe design kan het toilet op de juiste hoogte worden gemonteerd voor optimaal gebruikersgemak. Dit bevordert het zitten en opstaan van het toilet.

Zeer lage instap

Een veilige instap vanaf 3 cm voorkomt veel ongelukken, u hoeft namelijk niet meer over de rand van het bad of douchebak te stappen.

Designradiator badkamer

De badkamer radiator is tegenwoordig niet niet langer het lelijke eentje in de badkamer. Met een designradiator verwarmt u niet alleen uw badkamer, maar het is ook een verfraaiing van uw badkamer. Onze designradiatoren zijn niet alleen geschikt voor de badkamer, maar ook voor de hal of woonkamer.

Maak gratis een afspraak bij u thuis

Maak een afspraak