CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Molenaar Primair: Betaalbaar en comfortabel

  • Diverse afmetingen mogelijk
  • Antislip douchevloer in wit of pergamon
  • Panelen: Tot 2,4 meter wit of pergamon en onderhoudsvrij
  • Stevig 5mm veiligheidsglas
  • Hansgrohe douchegarnituur
Home » Badkamer collecties » Primair

Veilige badkamer tegen een scherpe prijs

U wilt een veilige badkamer tegen een scherpe prijs, maar wel van Molenaar kwaliteit. De Primair is onze basislijn met praktisch design, in 1 dag geplaatst, maar wel van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Dat is zorgeloos genieten.

Ontdek onze collecties, Badkamer oplossingen en de vele maatwerk mogelijkheden in onze badkamer brochure.

Gratis brochure aanvragen

Dit maakt de Molenaar Primair zo veilig

1
2
3
4
5
6
1. Zeer lage instap
2. Veilige anti-slip vloer
3. Handige douchestoel
4. Stevige wandbeugels
5. Veilige thermostaatkraan
6. Voldoende bewegingsruimte

Zorgeloos genieten van Molenaar Primair

Zeer lage instap

Een veilige instap vanaf 3 cm voorkomt veel ongelukken, u hoeft namelijk niet meer over de rand van het bad of douchebak te stappen. De douchebak Primair heeft een merkbare antislip coating voor een betere grip in de douchebak. U zal direct extra grip ervaren met uw voeten. De vloergelijke douchebakken bieden maximaal comfort en meer bewegingsvrijheid.

.

Badkamer Wall Panels

U heeft keuze uit Wall Panels in het wit en pergamon. Deze Wall Panels zijn waterdicht en beschikken over een toplaag welke het verspochten van de Wall Panels voorkomt. Dit verspochten komt wel regelmatig voor bij wandtegels in de badkamer. Alles is dus heel hygiënisch en fris.

De robuuste Wall Panels zijn vervaardigd uit het hoogwaardige materiaal acryl. Dit is bewust gekozen. Acryl is uitermate goed bestand tegen schoonmaakmiddelen, verkleurt het niet in zonlicht en is als enige materiaal waterdicht. Dit vertaalt zich naar veilige en onderhoudsvriendelijke Wall Panels die onderhoudsvriendelijk en waterdichtheid zijn. Deze voordelen biedt een inloopdouche van polyester niet.

Glazen douchewand op maat

De glazen douchewand van de Molenaar inloopdouches zijn in elke gewenste maat en uitvoering te bestellen. Onze meest luxe oplossing is de comfortdouche met een schuifdeur. Maar u kunt ook kiezen voor een inloopdouche met spatscherm en een halve deur.

Veilige thermostaatkraan

Met de hansgrohe thermostaatkraan in uw Primair douche van Molenaar kunt u altijd de juiste temperatuur kiezen. Een beetje warmer in de winter, een beetje kouder in de zomer. Daarnaast wordt de thermostaatkraan aan de buitenkant niet warmer dan het water.

Compleet douchegarnituur

Een heerlijke regendouche met een afneembare handdouche geven een rustgevend gevoel. De handdouche heeft diverse straalsoorten voor extra comfort. U stapt iedere dag lachend onder deze grote douchekop.

Comfortabel douchezitje

Een douchezitje van Molenaar biedt extra ondersteuning en veiligheid. U kunt dus alle tijd nemen om te douchen, terwijl u ontspannen zit. En wat extra handig is; het stoeltje is eenvoudig op te klappen, zo bespaart u ruimte in de douche. Maar een douchestoeltje hoeft niet direct geplaatst te worden bij de oplevering van uw badkamer, uiteraard kan dat ook pas al u er aan toe bent.

Stabiele wandbeugel

Voor extra veiligheid en stabiliteit tijdens het douchen kunt u gebruik maken van de wandbeugels.

Bezoek één van
onze showrooms

Bezoek één van
onze showrooms

  • Bekijk diverse badkamer opstellingen
  • Deskundig advies op maat
  • Heerlijke koffie en gratis parkeren.