CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier
Home » Badkamer collecties » Primair+

Primair+ collectie: Ontdek de schoonheid van eenvoud

De Primair+ collectie gaat verder waar onze basiscollectie ophoudt. Met de keuze uit meerdere kleuren kunt u uw badkamer geheel naar eigen smaak inrichten. Wat dacht u van parelgrijs, aardebruin of inktzwart? Combineer bijvoorbeeld onze comfortdouche met een mooi gebogen wandbeugel, douchezitting of luxe CoolTouch kraan. Deze thermostaatkraan wordt aan de buitenkant niet warm zodat u hem ook als stabiele handgreep kunt gebruiken, zonder dat u daarbij uw handen verbrandt. Bij de Primair+ collectie kiest u voor kwaliteit in de uitstraling die bij u past.

Wat maakt de Primair+ collectie zo veilig?

1
2
3
4
5
6
1. Zeer lage instap
2. Veilige anti-slip vloer
3. Handige douchestoel
4. Stevige wandbeugels
5. Veilige thermostaatkraan
6. Voldoende bewegingsruimte

Ontdek de schoonheid van eenvoud met de Primair+ collectie

Veilige thermostaatkraan

Met de hansgrohe thermostaatkraan in uw comfortdouche van Molenaar kunt u altijd de juiste temperatuur kiezen. Een beetje warmer in de winter, een beetje kouder in de zomer. Daarnaast wordt de thermostaatkraan aan de buitenkant niet warmer dan het water. U kunt deze dus ook als handvat gebruiken voor uw stabiliteit zonder dat u uw handen verbrandt.

Compleet douchegarnituur

Een heerlijke regendouche met een afneembare handdouche geven een rustgevend gevoel. De handdouche heeft diverse straalsoorten voor extra comfort. U stapt iedere dag lachend onder deze grote douchekop.

Comfortabel douchezitje

Een douchezitje van Molenaar biedt extra ondersteuning en veiligheid. U kunt dus alle tijd nemen om te douchen, terwijl u ontspannen zit. En wat extra handig is; het stoeltje is eenvoudig op te klappen, zo bespaart u ruimte in de douche. Maar een douchestoeltje hoeft niet direct geplaatst te worden bij de oplevering van uw badkamer, uiteraard kan dat ook pas al u er aan toe bent.

Stabiele wandbeugel

Voor extra veiligheid en stabiliteit tijdens het douchen kunt u gebruik maken van de wandbeugels.

Moderne wastafel

Met de moderne wastafel uit de Primair+ collectie kunt u de badkamer compleet maken. Deze wastafel heeft een gebruiksvriendelijke en brede wasbak.

Hangend toilet

U kunt kiezen voor een bijpassend hangend toilet. Naast het luxe design kan het toilet op de juiste hoogte worden gemonteerd voor optimaal gebruikersgemak. Dit bevordert het zitten en opstaan van het toilet.

Zeer lage instap

Een veilige instap vanaf 3 cm voorkomt veel ongelukken, u hoeft namelijk niet meer over de rand van het bad of douchebak te stappen.

Anti-slip vloer

Een speciale behandeling van de douchevloer met mGrip zorgt ervoor dat u niet kunt uitglijden, ook al is de vloer nat. Er ontstaat een ruw oppervlak zodra de vloer vochtig wordt. Dit is getest door erkende laboratoria.

Designradiator badkamer

De badkamer radiator is tegenwoordig niet niet langer het lelijke eentje in de badkamer. Met een designradiator verwarmt u niet alleen uw badkamer, maar het is ook een verfraaiing van uw badkamer. Onze designradiatoren zijn niet alleen geschikt voor de badkamer, maar ook voor de hal of woonkamer.

Maak gratis een afspraak bij u thuis

Maak een afspraak