CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Wat is de prijs van een Molenaar inloopdouche?

Ontvang gratis de brochure met prijzen
Home » Badkamer collecties » Molenaar douche prijzen

Wat kost een Molenaar inloopdouche inclusief installeren?

U wilt comfortabel douchen in een veilige badkamer. Maar welke kosten komen er kijken als u uw badkamer laat verbouwen? Wat is een betrouwbare prijs? Bij Molenaar beginnen de prijzen van een comfortabele, veilige inloopdouche vanaf € 4.900,- inclusief installeren. Wij kunnen geen vaste prijzen geven omdat we altijd maatwerk leveren op basis van uw wensen en behoeften en uw badkamer situatie. Samen maakt dit elke badkamer uniek! U bent dan verzekert van maatwerk oplossingen, deskundig advies, vakmanschap en service tegen de beste prijs. Welkom bij de marktleider in een veilige badkamer.

 • Zonder ingrijpende verbouwing
 • Binnen 1 dag geplaatst
 • Eigen vakkundige montagedienst
 • +10.000 klanten gingen u voor
 • CBW tevredenheidsgarantie
 • Uitstekende klanttevredenheid

Altijd een inloopdouche die bij u past

Molenaar heeft altijd een inloopdouche bij u past, tegen een eerlijke prijs, en binnen het concept dat Molenaar tot in de puntjes beheerst. Namelijk uw oude bad of douche vervangen door een veilige inloopdouche. Daarbij weten we dat gemak belangrijk is en het oog wil ook wat. Molenaar heeft 3 lijnen en daarmee een veilige inloopdouche voor iedereen die voor kwaliteit gaat.

Molenaar Primair

Molenaar Primair

U wilt een veilige badkamer tegen een scherpe prijs, luxe uitstraling vindt u in de badkamer minder belangrijk. De Primair is basic, eenvoudig design, in 1 dag geplaatst tegen een scherpe prijs.

 • Antislip douchevloer in wit of pergamon
 • Panelen: Tot 2 meter wit of pergamon
 • Montage in 1 dag

Prijs vanaf € 4.900,-

Ontvang gratis brochure

Molenaar comfort

Molenaar comfort

U vindt comfort in de badkamer belangrijk in combinatie met en luxe uitstraling en schoonmaakgemak. Sinds het introduceren van deze lijn is elke klant elke keer weer verwonderd door het eindresultaat.

 • Antislip douchevloer in diverse kleuren
 • Panelen: Tot 2,4 meter in diverse kleuren
 • Montage in 1 dag

Prijs vanaf € 7.900,-

Ontvang gratis brochure

Molenaar Deluxe

Molenaar Deluxe

De Deluxe lijn van Molenaar is voor de ultieme doucheliefhebber met de meest luxe uitstraling. Mensen die weten dat elke dag begint en eindigt in de badkamer en dat kan maar beter geweldig zijn.

 • Antislip douchevloer in diverse kleuren
 • Panelen: Tot 3 meter in diverse kleuren
 • Montage in 1 dag

Prijs vanaf € 9.900,-

Ontvang gratis brochure

Wat bepaalt de prijs van een inloopdouche inclusief installatie?

De prijs om uw badkamer te laten verbouwen begint vanaf € 4.900,- inclusief montage. Dit betreft dan de meest eenvoudig badkamer renovatie. De prijs van het renoveren van de badkamer is namelijk van een aantal factoren afhankelijk.

Factoren die de badkamer renovatie prijs bepalen:

 • Wat wilt u precies laten aanpassen? Hoe meer wensen hoe meer de verbouwing kost.
 • De gewenste afmetingen van de nieuwe inloopdouche of douchecabine.
 • De materiaal- en stijlkeuze zijn van invloed op de totale prijs voor het renoveren.
 • De hoeveelheid arbeid dat moet worden verricht voor de badkamer verbouwing.

 

Als u de badkamer wilt renoveren dan wilt u uiteraard eerst weten wat het kost. Dat begrijpen we goed. U heeft waarschijnlijk een bepaald budget in gedachten om de badkamer te verbouwen. Omdat het verbouwen van de badkamer altijd maatwerk betreft, kunnen wij vooraf geen vaste prijs geven. De badkamer aanpassing wordt namelijk volledig op uw wensen en behoeften afgestemd en is afhankelijk van de mogelijkheden binnen uw huidige badkamer. Wilt u weten wat een badkamer renovatie kost? Een adviseur van Molenaar komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Adviesgesprek aanvragen

Volledig ontzorgt van A tot Z

Als u kiest voor een comfortdouche of badkamer van Molenaar, dan mag u veel van onze werkwijze verwachten. We zetten namelijk graag net dat stapje extra om het u helemaal naar de zin te maken. Dat hebben we inmiddels ruimschoots bewezen met +12.000 tevreden klanten.

Dat wij uw badkamer in 1 dag plaatsen kan alleen door een team van professionals. Een goede voorbereiding is bij Molenaar niet het halve werk, maar 80% van het werk…en u heeft er geen omkijken naar. Zo hebben wij een eigen montagedienst van 40 zelf opgeleide monteurs. Zo kunnen we niet alleen de snelheid garanderen, maar ook de kwaliteit leveren die mensen van Molenaar mogen verwachten.

In 1 dag plaatsen, hoe werkt dat?

De 5 zekerheden van Molenaar

1. Vriendelijk. Molenaar is altijd vriendelijk als een vertrouwde partner die er is als je hem nodig hebt.

2. Recht door zee. Molenaar is duidelijk in haar communicatie. We zeggen wat kan en niet kan binnen onze dienstverlening en natuurlijk….binnen budget en geen financiële verassingen achteraf.

3. Veiligheid. Molenaar wil het aantal valincidenten onder ouderen voorkomen. Daarmee is uw veiligheid onze belangrijkste prioriteit in het adviseren en plaatsen van veilige inloopdouches.

4. In 1 keer goed. Molenaar streeft ernaar om altijd alles wat we doen in 1 keer goed te doen. Een efficiënte manier van werken geeft  minimale overlast en maximale gemoedsrust.

5. Snelheid. Molenaar wil goed en vooral snel zijn. Snel in het verbeteren van uw veiligheid. Snel in het beantwoorden van al uw vragen. Snel in de levering van uw aankoop. Snel in de metamorfose van uw badkamer.

Adviesgesprek aanvragen

Ontvang gratis de inspiratiegids

 • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen
 • Jaarlijks meer dan 15.000 keer aangevraagd.
 • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.