CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon

Wat is de prijs van een Molenaar Comfortdouche?

Ontvang gratis de inspiratiegids en ontdek de voordelen
Home » Badkamer collecties » Molenaar douche prijs en prijzen

Wat kost een Molenaar douche?

U wilt comfortabel douchen in een veilige badkamer. Maar welke kosten komen er kijken als u uw badkamer laat aanpassen? Wat is een betrouwbare prijs? Bij Molenaar beginnen de prijzen van een comfortabele, veilige comfortdouche vanaf € 4.995,-. Wij kunnen geen vaste prijzen geven omdat we werken met maatwerk producten. Daarnaast gaan we voor het best passende advies wat aansluit op uw wensen en behoeften. Samen maakt dit elke badkamer uniek! U bent dan verzekert van maatwerk oplossingen, deskundig advies, vakmanschap en service tegen de beste prijs. Welkom bij de marktleider in een veilige badkamer.

 • Zonder ingrijpende verbouwing
 • Binnen 1 dag geplaatst
 • Eigen vakkundige montagedienst
 • +10.000 klanten gingen u voor
 • CBW tevredenheidsgarantie
 • Klanttevredenheid van 9.1
1
2
3
4
5
6
1. Zeer lage instap
2. Veilige anti-slip vloer
3. Handige douchestoel (optioneel)
4. Stevige wandbeugels (optioneel)
5. Veilige thermostaatkraan
6. Voldoende bewegingsruimte

Grote keuze in maatwerk oplossingen

Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste oplossingen om van uw onveilige badkamer, weer een comfortabele en veilige badkamer te maken. De beste prijsopgave krijgt u bij een gratis thuisadvies en verplicht u nergens toe. Tijdens een thuisadvies bekijken we uw huidige situatie, laten u stalen en materialen zien, geven uw persoonlijk advies en voorlichting over de montage en u ontvangt vrat is een 3D tekening van nieuwe badkamer situatie.

De huidige badkamer situatie en uw persoonlijke wensen en behoeften bepalen grotendeels de prijs. Alles wordt op maat gemaakt, precies zoals u wenst. Daarom kunnen wij op voorhand geen vaste prijzen beloven.

De Molenaar aanpak in 4 stappen

1

Advies gesprek

Advies gesprek

Op basis van uw situatie en wensen, bespreekt de adviseur welke oplossing het beste bij u past.

Lees meer
2

Situatieschets

Situatieschets

Nadat uw situatie en wensen zijn besproken maakt de adviseur een schets van uw toekomstige veilige badkamer.

3

Inmeten

Inmeten

De inmeter komt bij u langs om alle maten op te meten op de plek waar de comfortdouche wordt geplaatst.

4

Montage

Montage

Onze eigen vakkundige monteurs demonteren eerst het oude bad of douche en plaatsen de veilige comfortdouche binnen 1 dag.

Lees meer

Deskundig advies en service

Als marktleider in veilige badkamers weten wij als geen ander dat deskundig advies en service het verschil maken. Wij hebben gecertificeerde adviseurs in dienst die u alles kunnen vertellen over veilig douchen. Want is uw huidige badkamer wel geschikt, welke oplossingen zijn er mogelijk, hoe lang duurt de verbouwing, kom ik in de rotzooi te zitten en wat zijn de kosten? Op al deze vragen hebben onze adviseurs een antwoord en samen maken we een stappenplan om tot de juiste oplossing te komen.

Dagelijks zijn onze adviseurs door heel Nederland op pad. Er is dan ook altijd een expert bij u in de buurt die graag de mogelijkheden met u komt doornemen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Ja, ik wil een thuisadvies

Het draait om montage en vakmanschap

Badkamers zijn overal te koop en voor elke prijs. Het draait echter om de montage, weten wij uit jarenlange ervaring. We kunnen ons voorstellen dat u een beetje opziet tegen het laten aanpassen van uw badkamer. Wij komen wekelijks bij mensen over de vloer die letterlijk in de puin zijn achtergelaten door andere ‘specialisten’. Om de kwaliteit van de montage te garanderen hebben wij een eigen Molenaar montagedienst met 68 gecertificeerde experts. Vooraf maken we samen met u een stappenplan op maat. Deze manier van werken zorgt ervoor dat u binnen 1 werkdag weer veilig kunt douchen en al het afval direct wordt afgevoerd.

Bekijk hoe wij het plaatsen in 1 dag realiseren

Ruim 10.000 blije mensen gingen u voor

Wij zijn trots op het het feit dat we al meer dan 10.000 blije mensen hebben geholpen. Zij genieten dagelijks onbezorgd van hun Molenaar douche. Zij beoordelen ons dan ook met een 9.1 en daar zijn we trots op. Benieuwd naar hun ervaringen? Bekijk dan hier de klantreviews.

Uiteraard begrijpen wij dat u alle mogelijkheden en prijzen wilt overwegen. Hieronder vindt u de voordelen van Molenaar die u helpen bij het vergelijken:

 • Persoonlijk advies bij u thuis.
 • Grootste keuze in maatwerk oplossingen.
 • De beste kwaliteit met alleen A-merken.
 • Een eigen montagedienst met 68 experts.
 • Al meer dan 10.000 badkamers aangepast.
 • Marktleider in veilig douchen in Nederland.