CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

De Aqua Soft waterontharder

Home » Badkamer collecties » Innovatie » Innovatie: Waterontharder

Dagelijks genieten van zijdezacht water

Bent u al bekend met de voordelen van zacht water? Geen kalkaanslag meer, een langere levensduur van huishoudelijke apparaten, beter voor de huid… en er zijn nog veel meer redenen om over te stappen op zacht water. Met de Aqua Soft waterontharder van Molenaar haalt u al deze voordelen in huis. Zo geniet u dagelijks van zijdezacht water!

Alle voordelen op een rij

  • De huid voelt zachter aan
  • Vermindering lichamelijke klachten
  • Verlengde levensduur van kranen, douchekoppen, leidingen en apparatuur
  • Geen kalkafzetting en witte waas
  • Minder slijtage van kleding en altijd een zachte was
  • Lagere energiekosten

Vrij van kalkaanslag

Zacht water bevat geen kalk. Dit betekent dat u verlost bent van kalkaanslag in de badkamer! Dit is in het bijzonder een groot voordeel voor donkere vloertegels en douchegarnituur: uw zwarte kraan blijft ook écht zwart. Dus geen witte aanslag en doffe glans meer!

Schoonmaken is een eitje

Schoonmaken gaat sneller

Hard boenen en schrobben om kalkaanslag te verwijderen is niet meer nodig met de Aqua Soft waterontharder, en daardoor gaat schoonmaken veel gemakkelijker. En door schoon te maken met zacht water verwijdert u ook bestaande kalkresten!

Streeploos opdrogen

Lelijke strepen op de spiegel of de glaswand van de douche na het schoonmaken: we kennen ze allemaal. Deze strepen worden veroorzaakt door kalk. Zacht water is dus dé oplossing om van deze strepen af te komen!

Langere levensduur en geschikt voor elk huishouden

Door de Aqua Soft waterontharder gaan kranen, douchekoppen en apparatuur veel langer mee. Ook de waterleidingen blijven kalkvrij, waardoor de doorstroom van het water altijd optimaal is. De Aqua Soft wordt geïnstalleerd in de meterkast of watermeterput. Dit maakt de waterontharder geschikt voor vrijwel ieder huishouden!

Fris het Voorjaar
in met Molenaar

Zijdezacht water = een zijdezachte huid

Gladde en gezonde huid

Hard water laat kalkresten achter op de huid. Deze deeltjes veroorzaken huidirritaties en een droge huid. Zacht water voelt heerlijk aan en droogt de huid veel minder uit. Een glad aanvoelende huid is het resultaat! Dit is erg prettig voor mensen die last hebben van een huidaandoening: klachten als eczeem kunnen aanzienlijk verminderen.

Langere levensduur wasgoed

Ook voor uw wasgoed is zacht water een uitkomst. Net als bij uw huid, zorgt hard water ervoor dat kalkdeeltjes achterblijven op uw was. Daardoor voelt de was ruw aan en gaat het eerder kapot. Bij zacht water is dit niet het geval. De was blijft zacht aanvoelen en u heeft minder wasmiddel nodig. Zo geniet u extra lang van uw fijne badhanddoeken!

Duurzame oplossing

Energiebesparend

Met de Aqua Soft waterontharder van Molenaar bespaart u een hoop op energiekosten. Omdat apparaten als boilers normaal gesproken last krijgen van kalkaanslag, hebben ze veel meer energie nodig om hun werk te blijven doen. De Aqua Soft waterontharder zorgt ervoor dat al je huishoudelijke apparatuur, waaronder vaatwassers en koffiezetapparaten, minder stroom hoeven te verbruiken.

Duurzaamheid

Maakt u gebruik van zacht water, dan kan vuil zich minder goed hechten en zijn oppervlakten gemakkelijker schoon te maken. Hierdoor heeft u veel minder schoonmaakmiddelen nodig. En dat is goed voor het milieu! Bovendien gaan huishoudelijke apparaten veel langer mee, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Meer informatie

Heeft u vragen over de Molenaar Aqua Soft waterontharder of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze medewerkers van het Klant Contact Centrum adviseren u graag! Neem telefonisch contact op via 0341 – 23 23 00 of mail naar info@molenaar.nl.

Bel ons Mail ons

Ontvang de gratis brochure

  • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen.
  • Meer dan 100.000 keer aangevraagd.
  • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.