CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Ultiem comfort en hygiëne

Home » Badkamer collecties » Innovatie » Innovatie: douchewc

Ervaar het ultieme gevoel van comfort en hygiëne

Steeds meer mensen ontdekken het comfort en de hygiëne van het reinigen met water na een toiletbezoek. Met warm water worden gevoelige lichaamsdelen zachter en optimaler gereinigd dan met toiletpapier. Ervaar het gevoel van ultieme hygiëne in uw Molenaar badkamer met de douchewc van Geberit!

Alle voordelen op een rij

  • Fris gevoel
  • Hygiënisch
  • Gemak en comfort
  • Naar eigen wensen in te stellen
  • Geleverd met handige afstandsbediening
  • Milieuvriendelijk

De douchewc als vervanger van toiletpapier

Reiniging met water is altijd het beste voor de huid, zo ook voor de intieme delen. Waar wc-papier en vochtige toiletdoekjes huidirritaties kunnen veroorzaken, zorgt reiniging met water voor ultiem comfort en een heerlijk fris gevoel. Deze functies van de douchewc maken toiletpapier overbodig.

WhirlSpray techniek

WhirlSpray techniek

De douchewc reinigt de intieme zone met de waterstraal die uit de ingebouwde douchearm komt. De speciale WhirlSpray technologie zorgt ervoor dat de straal pulseert, waardoor er luchtbellen in het water ontstaan. Hierdoor reinigt het water grondig, zonder harde straal.

Ladydouche

Ladydouche

De extra zachte douchestraal van de ladydouche zorgt voor optimale reiniging van de intieme delen. De ladydouche is in de douchearm geïntegreerd, waardoor deze hygiënisch beschermd is als hij niet wordt gebruikt.

Warmeluchtföhn

Warmeluchtföhn

Na het spoelen doet de warmeluchtföhn zijn werk. De föhn brengt zichzelf automatisch op de juiste plek, namelijk de laatste positie van de douchearm, voor een optimaal droogresultaat. De temperatuur van de föhn is naar eigen wens en comfort in te stellen.

Comfort en hygiëne in een modern jasje

Hygiënisch schoon

Het toilet is een plek waar bacteriën en vuil zich kunnen ophopen. In de ontwikkeling van de douchewc is er alles aan gedaan om dit te voorkomen. De douchewc heeft geen verborgen plaatsen waar vuil zich kan ophopen. En doordat de wc praktisch geheel zelfreinigend is, wordt schoonmaken gemakkelijk. Zo voelt u zich fris na ieder toiletbezoek!

Hygiënisch ontwerp

Het ontwerp van de Geberit douchewc is ontwikkeld voor de ultieme hygiëne. De douchewc is uitgerust met TurboFlush spoeltechnologie. Deze techniek zorgt ervoor dat het spoelwater vanaf de zijkant het toilet inspoelt, waarna deze met een spiraalbeweging schoongespoeld wordt. Hierdoor is de spoelrand overbodig en kunnen bacteriën zich niet ophopen.

Schoonmaken is gemakkelijk

De douchearm in de wc wordt voor en na gebruik automatisch schoongespoeld met water. Hierdoor blijft hij altijd schoon. Bovendien is de douchewc voorzien van een slim ontkalkingsprogramma, dat kalkafzetting verwijdert van plekken die in aanraking komen met water. En zelf bijhouden is niet nodig: de afstandsbediening geeft een melding wanneer het toilet ontkalkt moet worden.

Ontvang de gratis brochure

  • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen.
  • Meer dan 100.000 keer aangevraagd.
  • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.

Duurzame oplossing

Wist u dat u jaarlijks 212 rollen toiletpapier kunt besparen door gebruik te maken van de douchewc? Bovendien is de douchewc zuinig wat betreft waterverbruik. Kies voor een toilet dat klaar is voor de toekomst!

Milieuvriendelijk

Door te reinigen met water, verbruikt u minder water dan tijdens reinigen met toiletpapier. Bij de productie van toiletpapier wordt namelijk veel meer water gebruikt dan wanneer u de douchewc doorspoelt. Bovendien zorgt de fabricage van toiletpapier voor een hoge CO2-uitstoot. En ook voor de bomen is de douchewc goed nieuws: voor ieder gezin dat overstapt op de douchewc, blijft er 1 boom van 1,7 meter hoog bespaard!

Minder kosten

De douchewc’s van Geberit zijn uitgerust met een energiebesparingsmodus, waardoor de energiekosten laag blijven. Bovendien is toiletpapier overbodig. Dit kan u al snel 60 euro per jaar besparen!

Meer informatie

Heeft u vragen over de douchewc of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze medewerkers van het Klant Contact Centrum adviseren u graag! Neem telefonisch contact op via 0341 – 23 23 00 of mail naar info@molenaar.nl.

Bel ons Mail ons

Fris het Voorjaar
in met Molenaar