CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Wat maakt onze inloopdouche zo veilig?

 1. Een veilige lage instap
 2. Unieke gepatenteerde antislip vloer
 3. Douchewanden van veiligheidsglas
 4. Veilige- en stabiele handgrepen
 5. Thermostaatkraan wordt niet warmer dan water
 6. Stabiele, opklapbare douchestoel
 7. Ruime en prettige bewegingsvrijheid
 8. Eenvoudig schoon te houden
Home » Badkamer collecties » Wat maakt de douche veilig

Een veilige inloopdouche waar alles op- en aanzit

De badkamer is de gevaarlijkste plek in huis. Daar vinden de meeste ongelukken plaats. Meer dan 330.000 ouderen douchen dagelijks in een bad of douche met een gevaarlijk hoge instap. Om die reden vinden er per jaar onder hen meer dan 8000 ongelukken in de badkamer plaats. En dan hebben we het niet over een blauwe plek. Ernstige bot- en heupbreuken zijn vaak het gevolg. Zo’n 150 ouderen overlijden zelfs aan de gevolgen van de valpartij.

Door in één dag een veilige douche, waar alles op- en aanzit, van Molenaar te laten installeren, sluit u deze risico’s uit. Een veilige inloopdouche voldoet aan de hoge eisen die Molenaar aan haar kwaliteitsproducten stelt. Met een veilige lage instap, gepatenteerde antislip vloer, dik veiligheidsglas, stevig houvast, mooie douchegarnituren en voldoende bewegingsvrijheid, wordt uw badkamer toekomstbestendig.

Veilige inloopdouche elementen

Lage instap

Nooit meer over die douchebak of badrand stappen. De comfortdouche heeft een lage instap waardoor u veilig in en uit de douche kunt bewegen zonder obstakels.

Gepatenteerde antislip vloer

De antislip douchevloer van Molenaar Badkamers wordt nooit glad of glibberig. Daar zorgt de unieke gepatenteerde veiligheidslaag voor. Als u met de voeten op de vloer staat dan voelt u meteen het verschil.

Douchewanden van veiligheidsglas

Stevige douchewanden bieden houvast. Molenaar gebruikt daarom zware kunststofwanden en extra dik veiligheidsglas. Veilig én makkelijker te onderhouden.

Veilige- en stabiele handgrepen

Handgrepen in de doucheruimte bevorderen de veiligheid mits ze op de juiste manier en ergonomisch zijn geplaatst. Anders doen ze eerder kwaad dan goed.

Veilige thermostaatkraan

Met een veilige thermostaatkraan in uw veilige douche douche van Molenaar kunt u altijd de juiste temperatuur kiezen. Een beetje warmer in de winter, een beetje kouder in de zomer.

Stabiele, opklapbare douchestoel

Een douchestoel biedt extra ondersteuning en veiligheid. U kunt dus alle tijd nemen om te douchen, terwijl u ontspannen zit. Een douchestoel zal het plezier van het douchen nog meer vergroten.

Voldoende bewegingsvrijheid

Het is prettig om voldoende bewegingsvrijheid te hebben in uw badkamer. Maar ook voor iemand die u eventueel assisteert.

Eenvoudig schoon te houden

Bij Molenaar kunt u kiezen uit talloze accessoires die de zelfstandigheid en veiligheid bij het douchen vergroten en ook nog eens eenvoudig schoon te houden zijn.

Ontvang de gratis brochure

 • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen.
 • Meer dan 100.000 keer aangevraagd.
 • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.