CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier
Home » Badkamer collecties » Deluxe+

Deluxe+ collectie: Verwen jezelf iedere dag

Met de Deluxe+ collectie ga je voor het beste en creëer je een wellness ervaring gewoon bij je thuis. Voor iedereen die het maximale uit zijn of haar badkamer wil halen. De keuze uit diverse natuur- en houttinten zorgen voor een fraaie landelijke uitstraling. En onder de hoogwaardige regendouche wordt het moeilijk om niet dagelijks weg te dromen. Voor een meer eigentijdse of industriële look, is er tevens de keuze uit de kleuren roodkoper-, oerhout- of sahara met bijpassende douchevloer en accessoires. Welke kleur u ook kiest, met de Deluxe+ collectie wordt uw badkamer altijd de plek om volledig tot rust te komen.

Wat maakt de Deluxe+ collectie zo comfortabel en veilig?

1
2
3
4
5
6
1. Zeer lage instap
2. Veilige anti-slip vloer
3. Handige douchestoel
4. Veilige thermostaatkraan
5. hansgrohe regendouche
6. Voldoende bewegingsruimte

Creëer uw eigen wellness ervaring met de Deluxe+ collectie

Fraaie hansgrohe thermostaatkraan

Met de hansgrohe thermostaatkraan in uw comfortdouche van Molenaar kunt u altijd de juiste temperatuur kiezen. Een beetje warmer in de winter, een beetje kouder in de zomer. Daarnaast wordt de Hansgrohe thermostaatkraan met cooltouch aan de buitenkant niet warm. U kunt deze dus ook als handvat gebruiken voor uw stabiliteit zonder dat u uw handen verbrandt.

Heerlijke Hansgrohe regendouche

De regendouche van Hansgrohe geeft u een heerlijk verfrissend gevoel en biedt u een vitaliserende massage. Onder de hoogwaardige regendouche wordt het moeilijk om niet dagelijks weg te dromen.

Extra Hansgrohe douchekop

Het is een bijzonder luxe handdouche met zijn diverse straalsoorten; de fijne regenstraaltjes van de Rain straal geven het effect van een zomerse regenbui en de Jet straal geeft u die volle, krachtige straal die uw huid tot in de puntjes stimuleert.

Comfortabel douchezitje

Een douchezitje van Molenaar biedt extra ondersteuning en veiligheid. U kunt dus alle tijd nemen om te douchen, terwijl u ontspannen zit. En wat extra handig is; het stoeltje is eenvoudig op te klappen, zo bespaart u ruimte in de douche. Maar een douchestoeltje hoeft niet direct geplaatst te worden bij de oplevering van uw badkamer, uiteraard kan dat ook pas al u er aan toe bent.

Luxe wastafel

Met de luxe wastafel uit de Deluxe+ collectie kunt u de badkamer compleet maken. Deze wastafel heeft een gebruiksvriendelijke en brede wasbak.

Hangend toilet

U kunt kiezen voor een bijpassend hangend toilet. Naast het luxe design kan het toilet op de juiste hoogte worden gemonteerd voor optimaal gebruikersgemak. Dit bevordert het zitten en opstaan van het toilet.

Zeer lage instap

Een veilige instap vanaf 3 cm voorkomt veel ongelukken, u hoeft namelijk niet meer over de rand van het bad of douchebak te stappen.

Anti-slip vloer

Een speciale behandeling van de douchevloer met mGrip zorgt ervoor dat u niet kunt uitglijden, ook al is de vloer nat. Er ontstaat een ruw oppervlak zodra de vloer vochtig wordt. Dit is getest door erkende laboratoria.

Designradiator badkamer

De badkamer radiator is tegenwoordig niet niet langer het lelijke eentje in de badkamer. Met een designradiator verwarmt u niet alleen uw badkamer, maar het is ook een verfraaiing van uw badkamer. Onze designradiatoren zijn niet alleen geschikt voor de badkamer, maar ook voor de hal of woonkamer.

Maak gratis een afspraak bij u thuis

Maak een afspraak