CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier
Home » Badkamer collecties » Deluxe

Molenaar Deluxe: Verwen jezelf iedere dag

Met Molenaar Deluxe ga je voor het beste en creëer je een wellness ervaring gewoon bij je thuis. De keuze uit diverse kleuren geven uw badkamer een eigentijdse uitstraling die helemaal bij u past. De afwerking kan zelfs tot aan het plafond. En onder de hoogwaardige regendouche wordt het moeilijk om niet dagelijks weg te dromen.

Wat maakt Molenaar Deluxe zo comfortabel en veilig?

1
2
3
4
5
6
1. Zeer lage instap
2. Veilige anti-slip vloer
3. Sunshower (optioneel)
4. Veilige thermostaatkraan
5. hansgrohe regendouche
6. Voldoende bewegingsruimte

Creëer uw eigen wellness ervaring met Molenaar Deluxe

Fraaie Hansgrohe thermostaatkraan

Met de hansgrohe thermostaatkraan in uw Deluxe douche van Molenaar kunt u altijd de juiste temperatuur kiezen. Een beetje warmer in de winter, een beetje kouder in de zomer. Daarnaast wordt de Hansgrohe thermostaatkraan met cooltouch aan de buitenkant niet warm. Het plateau van de thermostaatkraan biedt tevens de mogelijkheid om uw doucheschuim op te plaatsen.

Heerlijke Hansgrohe regendouche

De regendouche van Hansgrohe geeft u een heerlijk verfrissend gevoel en biedt u een vitaliserende massage. Onder de hoogwaardige regendouche wordt het moeilijk om niet dagelijks weg te dromen.

Extra Hansgrohe douchekop

Het is een bijzonder luxe handdouche met zijn diverse straalsoorten; de fijne regenstraaltjes van de Rain straal geven het effect van een zomerse regenbui en de Jet straal geeft u die volle, krachtige straal die uw huid tot in de puntjes stimuleert.

Comfortabel douchezitje

Een douchezitje van Molenaar biedt extra ondersteuning en veiligheid. U kunt dus alle tijd nemen om te douchen, terwijl u ontspannen zit. En wat extra handig is; het stoeltje is eenvoudig op te klappen, zo bespaart u ruimte in de douche. Maar een douchestoeltje hoeft niet direct geplaatst te worden bij de oplevering van uw badkamer, uiteraard kan dat ook pas al u er aan toe bent.

Zeer lage instap

Een veilige instap vanaf 3 cm voorkomt veel ongelukken, u hoeft namelijk niet meer over de rand van het bad of douchebak te stappen.

De Molenaar douchevloer is de veiligste van Nederland heeft een merkbare antislip coating voor een betere grip in de douchebak. U zal direct extra grip ervaren met uw voeten. De vloergelijke douchebakken bieden maximaal comfort en meer bewegingsvrijheid.

Maak gratis een afspraak bij u thuis

Maak een afspraak