CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Molenaar Deluxe: Douchen in weelde

  • Diverse afmetingen mogelijk
  • Antislip douchevloer in diverse kleuren
  • Panelen: Tot 3 meter in diverse kleuren/motieven
  • Stevig 6mm veiligheidsglas
  • Douchegarnituur Hansgrohe

 

 

 

 

 

Home » Badkamer collecties » Deluxe

Molenaar Deluxe: Creëer thuis uw eigen wellness

Met Molenaar Deluxe kiest u voor het beste en creëert u een wellness ervaring bij u thuis. Bij deze lijn hoort naast een luxe handdouche ook een regendouche. Optioneel kunt u ook nog een sunshower (met infrarood- en UV licht) of een douchewc laten installeren. Door keuze uit diverse kleuren en patronen stelt u de douche samen die bij u past. De luxe afwerking kan met extra hoge panelen tot aan het plafond.

Ontdek onze collecties, Badkamer oplossingen en de vele maatwerk mogelijkheden in onze badkamer brochure.

Gratis brochure aanvragen

Wat maakt Molenaar Deluxe zo comfortabel en veilig?

1
2
3
4
5
6
1. Zeer lage instap
2. Veilige anti-slip vloer
3. Sunshower (optioneel)
4. Veilige thermostaatkraan
5. hansgrohe regendouche
6. Voldoende bewegingsruimte

Creëer uw eigen wellness ervaring met Molenaar Deluxe

Zeer lage instap en antislip douchevloer

Een veilige instap vanaf 3 cm voorkomt veel ongelukken, u hoeft namelijk niet meer over de rand van het bad of douchebak te stappen.

De Molenaar antislip douchevloer is de veiligste van Nederland heeft een merkbare antislip coating voor een betere grip in de douchebak. U zal direct extra grip ervaren met uw voeten. De vloergelijke douchebakken bieden maximaal comfort en meer bewegingsvrijheid.

Glazen douchewand op maat

De glazen douchewand van de Molenaar inloopdouches zijn in elke gewenste maat en uitvoering te bestellen. Onze meest luxe oplossing is de comfortdouche met een schuifdeur. Maar u kunt ook kiezen voor een inloopdouche met spatscherm en een halve deur.

Fraaie Hansgrohe thermostaatkraan

Met de hansgrohe thermostaatkraan in uw Deluxe douche van Molenaar kunt u altijd de juiste temperatuur kiezen. Een beetje warmer in de winter, een beetje kouder in de zomer. Daarnaast wordt de Hansgrohe thermostaatkraan met cooltouch aan de buitenkant niet warm. Het plateau van de thermostaatkraan biedt tevens de mogelijkheid om uw doucheschuim op te plaatsen.

Hansgrohe regendouche met handdouche

Het is een bijzonder luxe regendouche met een handdouche. De handdouche is voorzien van heerlijke straalsoorten; de fijne regenstraaltjes van de Rain straal geven het effect van een zomerse regenbui en de Jet straal geeft je die volle, krachtige straal die je huid tot in de puntjes stimuleert.

Wastafelmeubels met een prachtig ontwerp

Een wastafelmeubel past helemaal bij het prachtige ontwerp van de douche uit de comfort collectie. Sterk en puur, zonder poespas. Dat is ook de uitstraling van dit badkamermeubel. We hebben diverse wastafelmeubels in verschillende stijlen en kleuren.

Radiatoren met een mooi en subtiel design

de Molenaar designradiatoren combineren een mooi, subtiel design met een optimale comfortabele warmteafgifte. Toch zijn ze lekker compact en daardoor eenvoudig te plaatsen in vrijwel elke badkamer. Dankzij de horizontale uitsparingen in de radiator kunt u makkelijk uw handdoeken tussen de verwarming kwijt, waardoor ze altijd lekker op temperatuur zijn.

Toilet met ultiem comfort

U vindt in onze collectie een ruim aanbod van toiletten voor een comfortabel toiletbezoek. De wc wordt op de juiste zithoogte geplaatst.

Ultiem gevoel van ontspanning met de Sunshower

De Sunshower geeft u een ultiem gevoel van ontspanning. U voelt u energieker en zit beter in uw vel. De Sunshower geeft zonlicht en dat zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D, wat ieder mens nodig heeft.

Comfortabel douchezitje

Een douchezitje van Molenaar biedt extra ondersteuning en veiligheid. U kunt dus alle tijd nemen om te douchen, terwijl u ontspannen zit. En wat extra handig is; het stoeltje is eenvoudig op te klappen, zo bespaart u ruimte in de douche. Maar een douchestoeltje hoeft niet direct geplaatst te worden bij de oplevering van uw badkamer, uiteraard kan dat ook pas al u er aan toe bent.

Stabiele handgreep

Voor extra veiligheid en stabiliteit tijdens het douchen kunt u gebruik maken van de handgrepen.

Bezoek één van
onze showrooms

Bezoek één van
onze showrooms

  • Bekijk diverse badkamer opstellingen
  • Deskundig advies op maat
  • Heerlijke koffie en gratis parkeren.