CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Stel zelf uw perfecte badkamer samen

Showroomafspraak maken
Home » Badkamer collecties » Badkamer samenstellen

Kies en combineer zelf wat u mooi vindt

Het uitzoeken van een nieuwe badkamer is leuk, maar ook best lastig. Er zijn zó veel verschillende badkamerstijlen om uit te kiezen! Wij maken het u graag eenvoudig: bij Molenaar stelt u zelf uw perfecte badkamer samen. Onze ruime collectie bestaat uit verschillende badkamerstijlen en lijnen. U combineert zelf wat u mooi vindt: zo richt u uw badkamer geheel naar eigen smaak in. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina vindt u een greep uit onze collectie.

 

De gehele collectie ontdekken? Kom langs in één van onze showrooms!

Douchegarnituur

Het douchegarnituur van Molenaar is van topkwaliteit. We werken met de producten van Hansgrohe, een echt A-merk op badkamergebied. We bieden een ruime collectie, zodat u zelf kiest wat u mooi vindt.

Wandpanelen

Bij Molenaar werken we met wandpanelen in plaats van wandtegels. Waarom? Dat leest u hier. Welke stijl u ook mooi vindt: in onze ruime collectie vindt u altijd wel een wandpaneel dat bij u past.

Vloertegels

Kiest u voor een complete badkameraanpassing, dan hoort daar natuurlijk ook een nieuwe tegelvloer bij. Ons grote aanbod aan vloertegels is helemaal afgestemd op de wandpanelen, zodat ze goed te combineren zijn.

Douchevloeren

De douchevloeren van Molenaar zijn de veiligste van Nederland. Bovendien hebben wij douchevloeren in allerlei verschillende kleuren. Zo past de douchevloer die u kiest, altijd goed in uw badkamer!

Ontdek de collecties in 1 minuut

Bezoek één van
onze showrooms

Bezoek één van
onze showrooms

  • Bekijk diverse badkamer opstellingen
  • Deskundig advies op maat
  • Heerlijke koffie en gratis parkeren.