CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Kies de badkamer stijl die bij u past

Ontvang gratis de inspiratiegids en ontdek de collecties
Home » Badkamer collecties

Kies de badkamerstijl die bij u past

Badderen, douchen en uw persoonlijke verzorging doet u allemaal in de badkamer. Een badkamer is dus onmisbaar in een huis. Maar hoe maakt u van uw badkamer een veilige en bijzondere badkamer? Hoe laat u de badkamer bij uw woonstijl passen? Laat u inspireren en bekijk allerlei soorten badkamers, kies de stijl van de badkamer en inloopdouche die bij u past en veilig douchen wordt een feestje.

Primair collectie

De Primair collectie brengt uw badkamer terug tot de essentie. Met onze comfortdouche geniet u iedere dag opnieuw en dankzij de onderhoudsvriendelijke panelen is de douche gemakkelijk schoon te houden. De heldere witte kleur zorgt voor een frisse uitstraling en met behulp van de bijpassende accessoires kunt u uw badkamer inrichten en uitbreiden zoals u dat wilt. Bij de Primair collectie kiest u voor comfort en zekerheid voor een zeer betaalbare prijs.

Kleur: Wit of Pergamon
Douchegarnituur: Hansgrohe
Panelen: tot 2 meter hoog
Afmeting: Elke maat mogelijk

Primair+ collectie

De Primair+ collectie gaat verder waar onze basiscollectie ophoudt. Met de keuze uit meerdere kleuren kunt u uw badkamer geheel naar eigen smaak inrichten. Wat dacht u van parelgrijs, aardebruin of inktzwart? Combineer onze comfortdouche met een mooi gebogen wandbeugel, douchezitting of luxe thermostaatkraan, die koel blijft zodat u hem ook als stabiele handgreep kunt gebruiken. Bij de Primair+ collectie kiest u voor kwaliteit in de uitstraling die bij u past.

Kleur: Ebony, Edelweiss, Klei, Cement en Antraciet
Douchegarnituur: Hansgrohe
Panelen: tot 2 meter hoog
Afmeting: Elke maat mogelijk

Deluxe collectie

De Deluxe collectie is het toonbeeld van comfort en luxe design. Door een breed aanbod aan stijlen creëert u de badkamer waar u nog jarenlang plezier van heeft. Of u nu gaat voor een klassieke uitstraling in titaanwit of toch voor een meer industriële look in de kleur leisteen met bijpassende douchevloer en accessoires, met de Deluxe collectie ervaart u altijd het ultieme comfort. De hoogwaardige afwerking in combinatie met de luxe thermostaatkraan van Hansgrohe en grote douchekop maken het iedere dag een genot om onder de douche te staan.

Kleur: Wolkenwit, Titaanwit, Zandstrandwit, Leisteengrijs en Gebroken beton
Douchegarnituur: Hansgrohe
Panelen: tot 2,4 meter hoog, in diverse patronen en motieven
Afmeting: Elke maat mogelijk

Deluxe+ collectie

Met de Deluxe+ collectie ga je voor het beste en creëer je een wellness ervaring gewoon bij u thuis. Voor iedereen die het maximale uit zijn of haar badkamer wil halen. De keuze uit diverse natuur- en houttinten zorgen voor een fraaie landelijke uitstraling. En onder de hoogwaardige regendouche wordt het moeilijk om niet weg te dromen. Voor een meer eigentijdse of industriële look, is er de keuze uit de kleuren roodkoper-, oerhout- of woenstijnzand met bijpassende douchevloer en accessoires. Met de Deluxe+ collectie wordt uw badkamer altijd de plek om volledig tot rust te komen.

Kleur: Kiezelbeige, Oerhout, Roodkoper, Zwart natuursteen, Mistig grijs en Woestijnzand.
Douchegarnituur: Hansgrohe
Panelen: tot 2,4 meter hoog, in diverse patronen en motieven
Afmeting: Elke maat mogelijk

Ontdek de collecties in 1 minuut

Als specialist in veilig douchen bieden we u een grote keuze uit onze badkamer collectie. Alle badkamerstijlen, maten en opstellingen zijn mogelijk. Ontdek de verschillende collecties en veilige badkameroplossingen.

Ontdek de collecties in 1 minuut

Bezoek één van
onze inspiratiecentra

Bezoek één van
onze inspiratiecentra

  • Bekijk diverse badkamer opstellingen
  • Deskundig advies op maat
  • Heerlijke koffie en gratis parkeren.