CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon

Profiteer tot € 900,- BTW Voordeel op uw douche

Wilt u ook blijven genieten van een heerlijke douche in een veilige badkamer? Wij maken uw badkamer veilig in 1 dag, zonder hak- of breekwerk. Op maat gemaakt naar uw wensen. Molenaar ontzorgt u in het volledige proces van advies en inmeting, tot montage, afvoer materialen en schoonmaak. Zo komt ontspannen douchen weer binnen handbereik.

Profiteer nu van BTW-voordeel! Uw korting kan oplopen tot wel € 900,-! U betaalt geen 21% maar slechts 10% BTW bij aankoop van een comfortdouche uit de Primair of Deluxe collectie.

  • Zonder ingrijpende verbouwing
  • Binnen 1 dag geplaatst
  • Eigen vakkundige montagedienst
  • +10.000 klanten gingen u voor
  • 24 maanden CBW garantie
  • Klanttevredenheid van 9

Hoe profiteert u van BTW Voordeel?

Profiteer tot € 900,- BTW Voordeel bij aankoop van een Molenaar comfortdouche of instapbad in de actieperiode. Bij de aankoop van een comfortdouche uit de Primair(+) of Deluxe(+) collectie in de actieperiode betaalt u slechts 10% BTW in plaats van 21%.

Vul uw gegevens in en ontdek hoeveel korting u ontvangt

Waarom een comfortdouche van Molenaar?

Molenaar kan u helpen om veilig te kunnen douchen in uw eigen huis. Wist u dat ieder jaar meer dan 4000 mensen in het ziekenhuis belanden door een val in de badkamer? Meestal gebeurt dit door uitglijden of bij het uit bad stappen. Met onze speciale comfort douche kunt u onbezorgd douchen wanneer ú dat wilt,

Veilig en comfortabel douchen in 1 dag

U krijgt een op maat gemaakte comfort douche, die wij binnen 1 dag plaatsen. Deze past precies op de plek van uw oude bad of douche. De comfort douche van Molenaar geeft u alle veiligheid vanwege de lage instap, de antislip-vloer én u kunt kiezen voor handige wandbeugels en een douchezitje. Zo kunt u weer onbezorgd en comfortabel douchen.

Voor en na, groot verschil van dag en nacht

Onveilige situatie

× Er zijn veel gladde oppervlakken, zoals de bodem van het ligbad. Dat vergroot het risico van uitglijden.
× U heeft weinig om u aan vast te houden bij het in- en uitstappen, zitten en opstaan.
× U heeft een badrand met een hoge rand of een douchebak; dat is niet comfortabel en vergroot de kans op vallen.
× U heeft weinig ruimte om te bewegen.
× U kunt prima staan, maar zittend douchen is nagenoeg onmogelijk.
× Uw douche is niet makkelijk te betreden.

Veilige situatie

  • U ziet een stijlvolle douche; de plaats van uw huidige ligbad of douche is niet meer herkenbaar!
  • U heeft altijd houvast en u kunt zitten. Vallen of uitglijden wordt voorkomen door een antislip-laag in de douchebak. U voelt zich veilig voor, tijdens en na het douchen.
  • Er is voldoende ruimte voor iemand die de helpende hand biedt bij thuiszorgsituaties.
  • Uw badkamer is meer dan ooit een vertrouwde omgeving; uw dagelijkse hygiëne wordt geen belasting, maar een ontspanning!

De heer Pikker over zijn Molenaar Comfortdouche

De heer Pikker heeft er recentelijk voor gekozen om een Molenaar inloopdouche te laten plaatsen in plaats van zijn bad. De heer Pikker: ”Eind vorig jaar hebben we dit appartement in Bussum gekocht, mét ligbad. Eigenlijk vond ik dat wel bezwaarlijk, omdat ik slechte knieën heb. Daarom hebben we ervoor gekozen om een inloopdouche te laten plaatsen.”

''Het eindresultaat is fantastisch''