CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier
Home » Molenaar blog » Wonen & Co Woonbeurs Groningen 2020

Wonen&Co de Beurs 2020 met Molenaar Badkamers

Welke trends er voor badkamers ook voorbij komen, bij Molenaar Badkamers weten ze dat die ultieme relaxplek in je huis juist ook een van de gevaarlijkste kan zijn als je wat ouder wordt. Als je wat minder soepel in je lijf zit kan bijvoorbeeld de rand van een ligbad een probleem worden. Hoe kom je erin, en hoe kom je er weer veilig uit? Baden en vloeren kunnen spekglad worden en wat als je een doodsimpele kraan niet meer kunt bedienen?

Op Wonen&Co de beurs in Groningen laten de badkamerspecialisten van Molenaar zien wat er mogelijk is als je de badkamer veiliger wilt maken. Voor wie bang is om uit te glijden, moeite heeft met baden of het huis nu alvast levensloopbestendig wil hebben voor later. Het bedrijf heeft zich onder meer toegelegd op bad eruit en douche erin, waarbij veiligheid en gemak voorop staan.

Zo kun je bijvoorbeeld een bad in één dag laten vervangen door een inloopdouche. ,,Dat kan door de douche op dezelfde plek als het bad te installeren en -onderhoudsarme- panelen te gebruiken in plaats van tegels. Tijd is comfort. De missie van Molenaar is een Leuker langer Leven Thuis, Hoe? Door de badkamer veiliger te maken binnen 1 dag.
Molenaar probeert voor elke klant zo efficiënt mogelijk te werken. Dat betekent in de meeste gevallen in 1 dag het oude bad of de douche eruit en nieuwe veilige inloopdouche erin. Een winst in verbouwingstijd en perikelen van zomaar 5 tot 10 dagen. De truc van 1 dag van de badmeesters van Molenaar.

We heten u van harte welkom bij onze stand 142!

Kom onze veilige badkamer oplossingen bekijken

Elke levensfase brengt nieuwe wensen en behoeften met zich mee. Het is prettig dat de badkamer mee verandert met uw wensen en behoeften. Wilt u meer bewegingsruimte, gemakkelijk in- en uit de douche stappen of gewoon een een nieuwe uitstraling? Wij vervangen uw bad of douche door een veilige (inloop)douche in 1 dag en dat zonder ingrijpende verbouwing.

Kom onze veilige Badkamer oplossingen bekijken en laat u inspireren

  • Zonder ingrijpende verbouwing
  • Binnen 1 dag geplaatst
  • Eigen vakkundige montagedienst
  • +10.000 klanten gingen u voor
  • 24 maanden CBW garantie
  • Beste klantwaardering in de branche
Ontvang gratis inspiratiegids

Bezoek één van
onze showrooms

Bezoek één van
onze showrooms

  • Bekijk diverse badkamer opstellingen
  • Deskundig advies op maat
  • Heerlijke koffie en gratis parkeren.

Een Molenaar badkamer adviseur helpt u graag met vragen

Voordat u besluit een veilige badkamer te laten installeren, wilt u eerst 100% zeker weten dat u de juiste keuze maakt. Bij Molenaar vinden we dat niet meer dan logisch. Daarom geven we u tijdens de Seniorenexpo beurs in Veldhoven graag alle antwoorden op uw vragen. Bovendien kunt u altijd rekenen op een vrijblijvend, onafhankelijk advies en tips om uiteindelijk een weloverwogen beslissing te nemen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Locatie Wonen&Co de beurs:

MartiniPlaza Groningen
Leonard Springerlaan 2
9727KB Groningen

Openingstijden:

DO 12 + VRIJ 13 maart: 13.00 – 22.00
ZA 14 + ZO 15 maart: 10.00 – 18.00

Parkeren:

Het is mogelijk om in de parking tegenover MartiniPlaza te parkeren. Door een ander evenement is het dit jaar NIET mogelijk om te parkeren op de Drafbaan.

Het is echter wel mogelijk om te parkeren op P+R Hoogkerk. Vanaf P+R Hoogkerk zetten wij GRATIS pendelbussen in op donderdag en vrijdag die je rechtstreeks naar MartiniPlaza brengen.

De pendeldienst tussen MartiniPlaza en P+R Hoogkerk rijdt om de 15 minuten op donderdag 12 maart en vrijdag 13 maart tussen 12.45 en 18.15 uur.

Wonen&Co de beurs entree tickets:

Regulier ticket: € 12,50 p.p.
Online ticket: €11,50 p.p.
Kinderen tot 12 jaar gratis
Donderdag Koopavond: € 17,50 per 2 kaarten
Vrijdag Vriendendag: €20,00 per 2 kaarten
www.wonenenco.nl/tickets/

Toegankelijkheid

Wonen&Co de beurs is goed toegankelijk voor minder valide personen.

Garderobe

Laat uw jas en/of tas tegen betaling van €1,- tijdens de beurs achter in de bewaakte garderobe.