CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier
Home » Molenaar blog » Inspiratie: voor iedere badkamer een inloopdouche

Inspiratie: voor iedere badkamer een inloopdouche

Het aanbod van inloopdouches gaat tegenwoordig veel verder dan de welbekende walk-in variant. Heeft u bijvoorbeeld geen ruimte hiervoor en wilt u toch een stijlvolle douche in huis? Dan kunt u kiezen voor een zwaai-, zwaaivouw- of schuifdeur. Zo biedt Molenaar voor zowel de grote als kleine badkamer een perfecte match. En daarvoor hoeft u absoluut geen bewegingsruimte in te leveren. We vertellen u graag meer over onze inloopdouches en uiteenlopende stijlen.

Molenaar Primair

Molenaar biedt de eerdergenoemde inloopdouches aan in vier verschillende collecties. Dat start met comfort en zekerheid in de zeer betaalbare basiscollectie, genaamd primair. Hiermee brengt u uw badkamer simpelweg terug tot de essentie. De heldere en glanzende witte kleuren hiervan zorgen voor een frisse en ruimtelijke uitstraling. Zaken als een standaard antislip coating van de tegelvloer zorgen bovendien voor een aanmerkelijk verbeterde grip en gevoel van veiligheid.

Molenaar Comfort

Mag het wel een onsje meer zijn wat betreft comfort en luxe? Dan is de comfort collectie wellicht iets voor u. Door het uitgebreide aanbod aan designs creëert u een badkamer waar u nog lange tijd plezier van heeft. Zo bevat deze uiteenlopende grijstinten, waaronder leisteengrijs en een stoere gebroken betonlook. Bovendien heeft u ook de keuze uit diverse varianten van de witte basiskleur én gedurfde afwerkingen als zwart natuursteen of roodkoper. Ideeën te over als het aan ons ligt. Gelukkig helpen onze adviseurs u graag met het maken van de juiste beslissing en het best passende kleurenpalet, zodat dit aansluit op uw eigen smaak.

Molenaar Deluxe

Voor de ultieme luxepoezen onder ons heeft Molenaar de Deluxe collectie ontworpen, waarin u naast de eerdergenoemde kleuren keuze heeft uit kiezelbeige, oerhout of nachtgrijs. Deze zorgen voor een absoluut hotelgevoel in uw eigen badkamer. Daarnaast vindt u standaard een fraaie Hansgrohe thermostaatkraan, regendouche en (optionele) douchekop terug in deze Deluxe lijn. En wat dacht u van de prachtige luxe wastafel, welke uitermate gebruiksvriendelijk is door de extra brede wasbak.

(On)zichtbaar vakmanschap

Afgezien van alle design mogelijkheden, zorgt Molenaar voor zowel zichtbaar als onzichtbaar vakmanschap in alle renovaties en ontwerpen. Zo worden alle badkamers bijvoorbeeld standaard voorzien van Hansgrohe douchegarnituur. Daarnaast wordt alles uiterst nauwkeurig opgemeten door onze inmeters, zodat uw gekozen ontwerp compleet naar verwachting gerealiseerd wordt.

Aan alles wordt gedacht bij het design. Wat dacht u bijvoorbeeld van de plaatsing van een thermostaatkraan bij een douchestoeltje? Dit is misschien niet meteen noodzakelijk, maar kan na verloop van tijd (en bij verlies aan mobiliteit) handig zijn voor het zelfstandig gebruik van uw douche. Deze gebruiksvriendelijkheid komt vervolgens ook terug in de vorm van onderhoudsvriendelijke wandpanelen, welke onze monteurs direct over de huidige tegelwand plaatsen. Zeer hygiënisch, want vervuilde voegen zijn hierbij verleden tijd.

Klantverhalen

Bent u benieuwd naar ervaringen van onze klanten? Een aantal van hen doet verhaal over de persoonlijke reden voor een inloopdouche, het contact met Molenaar, de werkwijze voorafgaand en gedurende de verbouwing én natuurlijk het eindresultaat.

Wilt u graag meer weten over het aanbod van Molenaar en alle bijbehorende opties van de vier collecties? Vraag dan hier gratis en vrijblijvend de brochure aan, waarin u op uw gemak alle voorbeelden van inloopdouches in diverse stijlen en kleuren kunt bekijken.

Op de hoogte blijven hoe u veilig kunt blijven douchen? Mis geen informatie.

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief en u wordt op de hoogte gehouden van:

  • Tips om veilig te blijven douchen
  • Acties en aanbiedingen
  • De veilige badkamer oplossingen
  • Nieuwe collecties en producten

 

Schrijf u dan nu in voor de e-mailnieuwsbrief van Molenaar en mis geen informatie over veiligheid in de badkamer.

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen