CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier
Home » Molenaar blog » Hans kazan is overtuigd ambassadeur van Molenaar

Hans Kazán; Veilig douchen, dat is voor mij heel belangrijk!

Door mijn werk als illusionist en presentator ben ik veel onderweg. Eigenlijk mijn hele leven al. Al 45 jaar treed ik op in binnen- en buitenland en geef ook nog eens allerlei management lezingen voor het bedrijfsleven. Mensen denken wel eens dat ik dubbele dagen maak. Niet zo gek want er lijken altijd wel minimaal 48 uur in één Kazán-dag te passen.

Ik kan me geen valpartijen veroorloven

Door dat drukbezette leven heb ik vele honderden hotelkamers van binnen en buiten gezien. Dus ook de badkamers. Vroeger viel me dat niet zo op, maar ineens werd ik mij bewust van de gevaarlijke klim- en klauterpartijen die ik vaak uit moest halen om een douche te nemen. En als ik dan eenmaal in het hoog omrande bad stond, realiseerde ik me dat ik er ook nog eens uit moest. Eng gewoon, want dat bad is door het douche- en zeepwater dan ook nog eens een stuk gladder en glibberiger geworden! Ik bedank daar tegenwoordig dan ook netjes voor. Dan liever een ander hotel want als ik een uitglijer maak, gaat de voorstelling niet door. En dat is het laatste wat ik wil.

Thuis pak ik dat heel anders aan

Je hebt het in een hotel natuurlijk niet voor het zeggen. Het is zoals het is. Je kunt hooguit een ander onderkomen kiezen. Thuis heb ik die keuze al gemaakt en direct actie ondernomen. Want als ik één ding niet wil is het om angstgevoelens voor het douchen te krijgen. ’s Ochtends een frisse douche is mij dan ook alles waard. Zonder dat ritueel ben ik overdag geen mens. En ’s avonds – na een voorstelling – precies hetzelfde. Ik moet er niet aan denken om zonder douche te moeten leven.

Hans kazan is overtuigd ambassadeur van Molenaar

Bad eruit, douche erin. Truc van één dag!

Dus was het besluit snel genomen; het oude bad eruit en de nieuwe veilige inloopdouche erin. Niet meer moeite dan één belletje naar Molenaar. Die kwamen direct de zaak deskundig bekijken en opmeten. Achter de schermen werd de nieuwe badkamer precies op maat gemaakt en op de dag van plaatsen stonden ze stipt om 8 uur met twee man voor de deur. Echte vakmensen zijn het! ’s Middags om 4 uur was alles al klaar en smetteloos opgeruimd. We hebben nog gezellig met elkaar theegedronken. En ’s avonds kon ik de nieuwe badkamer alweer gebruiken.

Een warme douche voor Molenaar

Dat ik enthousiast over Molenaar Badkamers ben mag iedereen weten. Gewoon omdat ik iedereen een magische veilige inloopdouche gun. Dat is een welgemeend advies. Want wist u dat meer dan 8000 mensen per jaar door ongelukken in de badkamer op de eerste hulp terechtkomen. En denk nou niet dat je als senior snel van valpartijen hersteld.

Op de hoogte blijven hoe u veilig kunt blijven douchen? Mis geen informatie.

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief en u wordt op de hoogte gehouden van:

  • Tips om veilig te blijven douchen
  • Acties en aanbiedingen
  • De veilige badkamer oplossingen
  • Nieuwe collecties en producten

 

Schrijf u dan nu in voor de e-mailnieuwsbrief van Molenaar en mis geen informatie over veiligheid in de badkamer.

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen