CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Bedankt voor uw aanvraag! U profiteert tot € 1200,-

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het aanvragen van BEURSVOORDEEL tot €1200,-! Wij hebben uw aanvraag goed ontvangen en u ontvangt binnen 30 minuten een bevestiging per e-mail. E-mail niet ontvangen? Controleer uw spam- of ongewenste e-mail inbox.

Onze inspiratiegids staat boordevol informatie over veilig douchen, de nieuwste collecties, inspiratie, tips en adviezen over een veilige- en comfortabele badkamer.

Hartelijke groet,
Team Molenaar

Actievoorwaarden toch Beursvoordeel 2020

1. De actie ‘Toch Beursvoordeel’ is geldig van 25 september 2020 tot en met 30 november 2020. We vinden het zo jammer dat de 50+beurs dit jaar niet doorgaat. Toch willen we onze klanten laten profiteren van het voordeel dat we anders op de beurs zouden weggeven.
2. Het actieaanbod is alleen geldig tijdens ons advies door Molenaar adviseurs aan huis.
3. De actie houdt het volgende in: bij de aankoop van een complete comfortdouche (dus vloer, wanden, glas en accessoires) in de actieperiode krijgt de klant tot €1200 korting, afhankelijk van de hoogte van het orderbedrag:

Molenaar badkamers beursvoordeel tot 1200,-

4. Molenaar behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen. Hiervan zal mededeling worden gedaan op www.molenaar.nl.
5. Op deze actie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Voor zover deze op onderhavige Actie van toepassing is, handelt Molenaar in het bijzonder in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen.
6. Molenaar is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.
7. In het geval u een opmerking, vraag of een klacht heeft over deze actie dan kunt u contact opnemen met het Klant Contact Center op het nummer 0341-232300 of mailen via de website www.molenaar.nl.
8. Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande actievoorwaarden en de privacyverklaring. U kunt de privacyverklaring vinden op www.molenaar.nl/privacy-policy/.
9. Deze actievoorwaarden zijn te vinden op www.molenaar.nl/beursvoordeel

Versie 1.0, september 2020 Molenaar Badkamers B.V.