Home » Badkamers » Hoe werken wij » Maatwerk

 Een badkamer van Molenaar is altijd maatwerk

We kunnen ons voorstellen dat u een beetje opziet tegen het laten aanpassen van uw badkamer. Want is uw huidige badkamer wel geschikt, hoe lang duurt de verbouwing, kom ik in de rotzooi te zitten en wat zijn de kosten? Op al die vragen heeft Molenaar een geruststellend antwoord. Wij geloven namelijk in een juiste voorbereiding, transparante afspraken en een perfecte uitvoering. In onze beleving is dat maatwerk.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs komen graag eerst bij u thuis langs om samen met u te bepalen welke aanpassingen u nodig heeft in uw badkamer. Samen helpen wij u met het maken van de juiste keuze.

Dit mag u verwachten van een advies aan huis:

  • We nemen uw wensen en behoeften samen door.
  • We bekijken uw huidige situatie.
  • We laten u stalen en materialen zien.
  • We geven u persoonlijk advies.
  • We maken een 3D tekening van uw nieuwe badkamer.

De kosten van een aangepaste badkamer

U wilt comfortabel douchen in een veilige badkamer. Maar welke kosten komen erbij kijken als u uw badkamer laat aanpassen? Bij ons heeft u al een veilige comfortdouche vanaf € 3.995,-.

Een goede prijs is belangrijk, maar nog belangrijker is dat u weer veilig en vertrouwd kan douchen. Dat hangt af van welke aanpassingen u nodig heeft. Heeft u lichte ondersteuning nodig bij het in- en uitstappen uit uw douche? Dan is een badgreep en een anti-slip vloer wat voor u. Maar heeft u meer wensen, dan kan een complete nieuwe comfortdouche de uitkomst voor u zijn. Dat is maatwerk en bepaalt uiteindelijk de prijs. Vraag een offerte op maat bij onze adviseurs.

Binnen 1 dag geplaatst

Normaal is de verbouwing van een badkamer een tijdrovend project. Een week zonder badkamer, constant herrie en overal stof in huis. Als u kiest voor een comfortdouche van Molenaar, maken wij van uw huidige badkamer binnen 1 dag een nieuwe, veilige en comfortabele badkamer.

Bekijk alle oplossingen voor een veilige badkamer.

KLANTEN GEVEN MOLENAAR EEN 8.3 Lees reviews