Werkwijze aangepaste badkamers

Als u kiest voor een comfortdouche of badkamer van Molenaar, dan mag u veel van onze werkwijze verwachten. We zetten namelijk graag net dat stapje extra om het u helemaal naar de zin te maken. Persoonlijk advies bij u thuis is een voorbeeld daarvan. Verder leveren we maatwerk en zorgen we ervoor dat uw inloopdouche binnen 1 dag geplaatst wordt. Maar ook als het gaat om de kwaliteit van onze oplossingen gaan we ver. We gebruiken alleen eersteklas materialen van de beste merken, installeren slimme en veilige accessoires en zorgen ervoor dat u een grote keuze heeft in oplossingen die echt bij uw situatie en persoonlijke smaak passen. Vraag vandaag onze badkamerbrochure aan en ontdek ons uitgebreide assortiment douches, toiletten en accessoires voor uw badkamer.

Maatwerk

Een badkamer van Molenaar is altijd maatwerk. We komen bij u thuis, bekijken uw situatie en doen een voorstel dat echt bij u past.

Lees meer Bekijk assortiment

Binnen 1 dag geplaatst

Bij het vervangen van uw oude badkuip of douchecabine denkt u waarschijnlijk aan een flinke verbouwing in uw huis. Niets is minder waar.

Lees meer Bekijk assortiment

Makkelijk schoon te maken

Uw badkamer wilt u natuurlijk graag zo mooi mogelijk houden. Om u hierbij te helpen hebben wij een aantal handige tips voor u op een rijtje gezet.

Lees meer Bekijk assortiment

Badkamer inspiratie en tevredenheid

Wat vinden onze klanten eigenlijk van hun comfortdouche of Molenaar badkamer? Zij vertellen u er graag meer over en laten zien hoe het geworden is.

Lees meer Bekijk assortiment

Onze winkels

Bezoek één van onze winkels. Onze adviseurs nemen alle tijd voor u.

Zoek een winkel

Gratis advies aan huis

We bekijken samen uw situatie en helpen bij het maken van de juiste keuze.

Thuisadvies aanvragen

Gratis brochure

Bestel onze brochure vandaag nog online of bel 0341 - 23 23 00.

Ontvang gratis brochure
Nooit meer een actie missen?

Schrijf u in voor onze tips en adviezen om veilig langer thuis te wonen. Mis nooit meer een actie.

KLANTEN GEVEN MOLENAAR EEN 8.3 Lees reviews