Home » Badkamers » Molenaar douche prijs

Wat kost een Molenaar douche?

U wilt comfortabel douchen in een veilige badkamer. Maar welke kosten komen er kijken als u uw badkamer laat aanpassen? Wat is een betrouwbare prijs? Bij ons heeft u al een veilige comfortdouche vanaf € 3.995,-.
U bent dan verzekerd van maatwerk oplossingen, deskundig advies, vakmanschap en service tegen de beste prijs. Welkom bij de marktleider in een veilige badkamer.

Gratis brochure ontvangen

Grote keuze in maatwerk oplossingen

Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste oplossingen om van uw onveilige badkamer, weer een comfortabele en veilige badkamer te maken. Zo vindt u in ons assortiment veilige comfortdouches met lage instap die u optioneel kunt uitbreiden met een anti-slip vloer, wandgrepen, douchezitje, Cooltouch kraan en wandpanelen naar keuze. Wij werken uitsluitend samen met leveranciers van A-merken.

Deskundig advies en service

Als marktleider in veilige badkamers weten wij als geen ander dat deskundig advies en service het verschil maken. Wij hebben gecertificeerde adviseurs in dienst die u alles kunnen vertellen over veilig douchen. Want is uw huidige badkamer wel geschikt, welke oplossingen zijn er mogelijk, hoe lang duurt de verbouwing, kom ik in de rotzooi te zitten en wat zijn de kosten? Op al deze vragen hebben onze adviseurs een antwoord en samen maken we een stappenplan om tot de juiste oplossing te komen.

Dagelijks zijn onze adviseurs door heel Nederland op pad. Er is dan ook altijd een expert bij u in de buurt die graag de mogelijkheden met u komt doornemen.

Dit mag u verwachten van een advies aan huis:

 • We bekijken uw huidige situatie.
 • We laten u stalen en materialen zien.
 • We geven u persoonlijk advies.
 • We geven voorlichting over montage.
 • We maken gratis een 3D tekening.

 

De beste prijsopgave krijgt u bij een gratis thuisadvies en verplicht u nergens toe.

Gratis advies aan huis

Het draait om montage en vakmanschap

Badkamers zijn overal te koop en voor elke prijs. Het draait echter om de montage, weten wij uit jarenlange ervaring. We kunnen ons voorstellen dat u een beetje opziet tegen het laten aanpassen van uw badkamer. Wij komen wekelijks bij mensen over de vloer die letterlijk in de puin zijn achtergelaten door andere ‘specialisten’. Om de kwaliteit van de montage te garanderen hebben wij een eigen Molenaar montagedienst met 68 gecertificeerde experts. Vooraf maken we samen met u een stappenplan op maat. Deze manier van werken zorgt ervoor dat u binnen 1 werkdag weer veilig kunt douchen en al het afval direct wordt afgevoerd.

Ruim 5.000 blije mensen gingen u voor

Wij zijn trots op het het feit dat we al meer dan 5000 blije mensen hebben geholpen. Zij genieten dagelijks onbezorgd van hun Molenaar douche. Benieuwd naar hun ervaringen? Bekijk dan hier de klantreviews.

Uiteraard begrijpen wij dat u alle mogelijkheden en prijzen wilt overwegen. Hieronder vindt u de voordelen van Molenaar die u helpen bij het vergelijken:

 • Persoonlijk advies bij u thuis.
 • Grootste keuze in maatwerk oplossingen.
 • De beste kwaliteit met alleen A-merken
 • Een eigen montagedienst met 68 experts.
 • Al meer dan 5.000 badkamers aangepast.
 • Marktleider in veilig douchen in Nederland.

Onze winkels

Bezoek één van onze winkels. Onze adviseurs nemen alle tijd voor u.

Zoek een winkel

Gratis advies aan huis

We bekijken samen uw situatie en helpen bij het maken van de juiste keuze.

Thuisadvies aanvragen

Gratis brochure

Bestel onze brochure vandaag nog online of bel 0341 - 23 23 00.

Ontvang gratis brochure
KLANTEN GEVEN MOLENAAR EEN 8.3 Lees reviews