Home » Badkamers » Uitgebreide afwerking

Maak uw badkamer helemaal af

De comfortdouche op de plaats van uw oude bad of douche is uiteraard de basis voor uw badkamer. Bij Molenaar realiseren we ons dat u soms ook de rest van de badkamer wilt aanpakken. Het verplaatsen van de afvoer of verleggen van leidingen behoren niet tot de mogelijkheden. Wel hebben we diverse mogelijkheden in badkamerproducten en afwerkingsmogelijkheden om uw badkamer helemaal naar uw wensen en op maat samen te stellen.

Wandafwerking

U kunt er voor kiezen om uw nieuwe badkamer door ons te laten betegelen. Ook is het mogelijk de wanden met onderhoudsvriendelijke panelen te bekleden.

Vloertegels

Past de badkamervloer niet meer bij de comfortdouche? Voor de afwerking van de vloer kunt u kiezen uit diverse maten en kleuren vloertegels. Zo wordt uw badkamer één geheel.

Sunshower

Genieten van zonlicht én infrarood in uw eigen badkamer! Gedoseerd zonlicht is goed voor de mens; het verhoogt de weerstand door de aanmaak van vitamine D, zorgt voor positieve energie en een gezond zomers kleurtje.

Designradiator

De Bathline radiators van Vasco combineren een mooi, subtiel design met een optimale en comfortabele warmteafgifte. Maar toch zijn ze lekker compact en daardoor eenvoudig te plaatsen in vrijwel elke badkamer.

Lees meer

Douchezitje

Een douchestoel biedt extra ondersteuning en veiligheid. U kunt dus alle tijd nemen om te douchen, terwijl u ontspannen zit. U kunt kiezen uit losse en geïntegreerde douchezitjes.

Lees meer

Wandgrepen

Voor extra stabiliteit tijdens het douchen kunnen we stevige wandgrepen in uw comfortdouche plaatsen, maar ook op andere plekken in uw badkamer als u dat wilt.

Lees meer

Thermostaatkraan

Met de topkwaliteit thermostaatkranen van Grohe stelt u moeiteloos de voor u meest prettige watertemperatuur in. Wij werken met de Cool Touch technologie waardoor uw kraan nooit aan de buitenkant heet wordt.

Lees meer

Wastafelmeubels

Het wastafelmeubel S-presso past helemaal bij het prachtige ontwerp van de douche uit zowel onze Art als Pure collectie. Leverbaar in wit of eiken en in verschillende afmetingen (65, 85 en 100 cm).

Lees meer

Comforttoilet

Het comforttoilet van Molenaar vergroot het gebruiksgemak van het toilet en is zeer hygiënisch.

mGrip anti-slip

Een speciale behandeling van de badkamervloer met mGrip zorgt ervoor dat u niet kunt uitglijden, ook al is de vloer nat.

Lees meer
KLANTEN GEVEN MOLENAAR EEN 8.3 Lees reviews