CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier
Home » Badkamer renoveren » Veilig douchen » Instapbad

Instapbad: Genieten van een heerlijk en veilig bad

Een bad in de badkamer is pure luxe. Een warm bad geeft ontspanning en een moment voor uzelf. Veel mensen op leeftijd of mensen met een fysieke beperking vermijden het bad omdat de hoge badrand of de gladde vloer een valpartij kan veroorzaken.

Molenaar is specialist in badkamer renovaties en biedt een fraaie en veilige oplossing met een comfortabel instapbad, ook wel bekend als inloopbad. Wij vervangen uw bad of douche naar veilig instapbad binnen 1 dag, zonder hak- en breekwerk. Ontdek onze vele maatwerk  in onze badkamer brochure. Bel nu voor meer informatie naar 0341 - 23 23 00.

Instapbad is een bad met deur

Een instapbad is een bad met een deur. De waterdichte deur bevindt zich aan de lange zijde van het bad en zorgt voor een veilige en lage instap. U stapt eenvoudig in de badkuip en sluit het deurpaneel af via de vacuüm sluiting. Wij hebben alleen een klik systeem. Dit is een bewuste keuze, omdat de deur 99% van de tijd toegankelijk moet zijn. Feitelijk klikt u de deur er alleen in, wanneer u een keer in bad wilt. Als u vaker doucht dan een bad neemt, dan gaat het deurtje in de wegzetten. Nu kunt u deze eenvoudig opbergen.

Instapbad met stevig afsluitsysteem

Het instapbad is voorzien van een zeer stevig afsluitsysteem. Het deurpaneel heeft een sterk polyester oppervlak en kan niet breken of buigen. De deur is voorzien van zeer sterke magneten. Zodra u het inloopbad vol laat lopen met water, gaat de deur vacuüm zuigen. Op deze wijze bent u altijd verzekert van een waterdicht instapbad.

Instapbad: Een douche en bad in één

Het instapbad van Molenaar is eigenlijk een douche en bad in één. De douchebad combinatie is een ideale oplossing wanneer u een kleine badkamer heeft, maar graag geniet van zowel een douche als een bad. Het instapbad wordt geleverd met een douchewand. De douchewand is gemaakt van veiligheidsglas en voorkomt waterspatten op de badkamervloer.

Het instapbad plaatsen

Molenaar is gespecialiseerd in het plaatsen van instapbad in plaats van het oude bad. Het instapbad wordt in 1 dag geplaatst, zonder hak- en breekwerk. We beginnen eerst met het verwijderen van het oude bad. Na het verwijderen van het bad is het mogelijk om op de plaats van het oude ligbad een nieuw inloopbad te plaatsen. Bouwafval nemen we na het plaatsen mee en laten alles schoon en netjes achter voor gebruik.

Maak gratis een afspraak bij u thuis

Maak een afspraak