CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier
Home » Badkamer renoveren » Veilig douchen » Glazen douchewand

Glazen douchewand op maat

De glazen douchewand van de Molenaar inloopdouches zijn in elke gewenste maat en uitvoering te bestellen. Onze meest luxe oplossing is de comfortdouche met een schuifdeur. Maar u kunt ook kiezen voor een inloopdouche met spatscherm en een halve deur. Zo passen we de douchewanden aan in de breedte en de hoogte (tot wel 2 meter hoog). We maken alles naar uw wensen, precies op de plek van uw oude douche of bad.

Supersterk

Als u een glazen douchewand op maat bij ons aanschaft, wordt deze volgens de veiligste richtlijnen gemaakt. Hierbij is de materiaalkeuze een hele belangrijke factor voor wat betreft het voorkomen van verwondingen. De wanden zijn voorzien van dik veiligheidsglas. Het glas en de panelen zijn van supersterk materiaal gemaakt, zodat krassen op het glas en de panelen (bijna) niet mogelijk zijn.

Doorzichtig of mat

De glazen douchewanden zijn in drie opties leverbaar: zo hebben we de standaard doorzichtige versie, de doorzichtige versie met een strook van 40 cm matglas en wanden van geheel mat glas.

Onderhoudsarm

De comfortdouches van Molenaar kunnen worden behandeld met Easy Clean. Dan worden de poriën van het glas in de fabriek gedicht en worden de glaswanden vuilafstotend. Zo wordt schoonmaken nog gemakkelijker.

Bekijk alle oplossingen om uw badkamer te renoveren in 1 dag, zonder grote verbouwing.