CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier
Home » Badkamer renoveren » Veilig douchen » Glazen douchewand

Glazen douchewand op maat

De glazen douchewand van de Molenaar inloopdouches zijn in elke gewenste maat en uitvoering te bestellen. Onze meest luxe oplossing is de comfortdouche met een schuifdeur. Maar u kunt ook kiezen voor een inloopdouche met spatscherm en een halve deur. Zo passen we de douchewanden aan in de breedte en de hoogte (tot wel 2 meter hoog). We maken alles naar uw wensen, precies op de plek van uw oude douche of bad.

Supersterk

Onze douchewanden zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit gehard veiligheidsglas. Ze voldoen aan de, door de NEN vastgelegde, Europese norm voor veiligheidsglas. Als een glaswand deze norm heeft, dan betekent dit dat het glas zeer stevig is en nauwelijks zal breken tijdens het vervoeren, de montage of het gebruik. Mocht het glas tóch breken, dan zal het uit elkaar vallen in duizenden stukjes. Deze zijn niet scherp, dus u zult zich er nooit aan verwonden. Bovendien zijn de wanden krasbestendig. Het is (bijna) niet mogelijk om het glas te beschadigen. De glazen douchewanden zijn dus veilig én blijven mooi.

 

Uitvoerig getest

Om zeker te zijn van de veiligheidsnorm waaraan de glaswand moet voldoen, wordt het glas uitvoerig getest. Deze tests worden regelmatig uitgevoerd om de consument te kunnen blijven verzekeren van het veiligste product. In deze video ziet u hoe zo’n test eruit ziet.

Doorzichtig of mat

De glazen douchewanden zijn in drie opties leverbaar: zo hebben we de standaard doorzichtige versie, de doorzichtige versie met een strook van 40 cm matglas en wanden van geheel mat glas.

Onderhoudsarm

De comfortdouches van Molenaar kunnen worden behandeld met Easy Clean. Dan worden de poriën van het glas in de fabriek gedicht en worden de glaswanden vuilafstotend. Zo wordt schoonmaken nog gemakkelijker.

Bekijk alle oplossingen om uw badkamer te renoveren in 1 dag, zonder grote verbouwing.