CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Veilig douchen met een douchestoel

Ontvang gratis de inspiratiegids
Home » Badkamer renoveren » Veilig douchen » Douchestoel

Opklapbare douchestoel

Een douchestoel is een uitkomst voor mensen die niet lang zelf kunnen staan, mensen die door iemand anders gewassen moeten worden of mensen die het simpelweg prettig vinden om zittend te douchen. Wellicht herkent u zichzelf hierin en overweegt u ook om een douchezitje aan te schaffen.  U heeft dan de keuze om een losse douchestoel te kopen die u in de douchebak kunt zetten, maar fraaier is het om te kiezen voor een comfortdouche van Molenaar met onder andere een geïntegreerde opklapbare douchestoel.

Inklapbare douchestoeltjes

Een douchezitje van Molenaar biedt extra ondersteuning en veiligheid. U kunt dus alle tijd nemen om te douchen, terwijl u ontspannen zit. Dat verkleint het risico op valpartijen in de douche aanzienlijk. En wat extra handig is; het stoeltje is eenvoudig op te klappen, zodat uw huisgenoten er geen last van hebben als zij willen douchen en het zitje niet gebruiken. Aangezien de douchestoel compact is, is hij ook zeer geschikt voor ruimtes die iets krapper zijn.

Meer veilige oplossingen

De comfortdouche van Molenaar bevat naast de geïntegreerde douchestoel meer handige innovaties en maakt van uw badkamer een geheel zodat u onbezorgd en veilig kunt blijven douchen. Het douchezitje hoeft niet direct geplaatst te worden bij de oplevering van uw badkamer, dat kan uiteraard ook pas als u er aan toe bent. Meer weten over de comfortdouche van Molenaar met de veilige douchestoel? Vraag dan de brochure aan bovenaan deze pagina of lees verder op onze website over de innovaties voor een veilige badkamer.