CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Home » Badkamer renoveren » Veilig douchen » Anti-slipvloer

Antislip coating voor uw badkamertegels

Vallen is een van de grootste redenen van letsel bij ouderen. Jaarlijks komen meer dan 4000 mensen, vooral ouderen, ten val in de badkamer. De oorzaak ligt vaak in gladde en/of natte badkamertegels zonder antislip coating. Na het douchen of badderen is het goed mogelijk dat de badkamertegels nat worden. Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties met een valpartij als gevolg. Molenaar biedt een speciale M-Grip antislip coating voor uw badkamertegels die valpartijen voorkomen.

M-Grip is de antislip coating voor uw badkamertegels

Voorkom uitglijden in de badkamer

De combinatie van water en zeep kan zorgen voor een gladde badkamervloer en uitglijden kan ernstige gevolgen hebben. Om vallen te voorkomen, is het belangrijk om een antislip te creëren in de badkamer. De M-Grip antislip coating op de tegelvloer van uw badkamer reageert direct op vocht met een remmende werking. Met andere woorden: hoe natter de vloer, hoe steviger de grip.

Antislip coating M-Grip van Molenaar

Molenaar M-Grip is een onzichtbare antislip coating op basis van titanium. De titanium moleculen hechten zich aan het oppervlak van de tegel en zorgen voor een duurzame laag die naast een antislip-werking ook bescherming biedt aan de tegel zelf. Bij aanraking met vocht zetten de moleculen zich uit, waardoor er een antislip effect ontstaat. Doordat de titanium moleculen licht reflecteren is de coating helemaal onzichtbaar en tevens zeer geschikt voor gladde, glimmende, gepolijste en natuurstenen vloeren zoals marmer.

Hoe werkt de antislip coating op uw tegelvloer?

M-Grip kan in korte tijd worden aangebracht op uw tegelvloer en is slechts enkele minuten na aanbrengen volledig beloopbaar, ook met blote voeten. Waarna u de komende jaren geen last meer hebt van een gladde badkamervloer. Deze antislipbehandeling is bovendien milieuvriendelijk, volledig biologisch afbreekbaar en bevat geen gevaarlijke oplosmiddelen of giftige chemicaliën. Daarnaast remt de unieke formule de opbouw van schadelijke bacteriën.

Ontvang gratis de inspiratiegids

  • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen
  • Jaarlijks meer dan 15.000 keer aangevraagd.
  • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.