CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier
Home » Badkamer renoveren » Veilig douchen » Anti-slipvloer

Veilige antislip vloer in uw douche

Vallen is een van de grootste redenen van letsel bij ouderen. Jaarlijks komen meer dan 4000 mensen, vooral ouderen, ten val in de badkamer. De oorzaak ligt vaak in gladde badkamertegels zonder antislip coating of douchebak zonder antislip. Een douche of douchebak zonder antislip kan leiden tot gevaarlijke situaties met een valpartij als gevolg.

Veiligste antislip douchebak van NL

Iedere douchevloer wordt bij gebruik nat, dat kunt u simpelweg niet voorkomen. Maar een douchevloer van Molenaar Badkamers wordt nooit glad of glibberig. Daar zorgt de unieke gepatenteerde veiligheidslaag voor. Als u met de voeten op de vloer staat dan voelt u meteen dat deze niet koud, glad en glibberig is maar juist warm en met structuur.

Antislip vloer is antibacterieel

De douchevloer van Molenaar is antibacterieel. Dit houdt in dat bacteriën zich niet kunnen hechten aan de douchevloer. Dit verhoogt de hygiëne en geeft ook meer gemak met schoonmaken. Verder is de vloer bestendig tegen krassen van het oppervlak. U kunt dus heel lang genieten van een mooie strakke vloer.

Hoe werkt de antislip douchevloer?

U ervaart meteen de antislip werking zodra u de douche instapt. En deze wordt verder vergroot als de vloer nat wordt van het douchewater. De ideale oplossing om relaxt te douchen en die de kans op valpartijen aanzienlijk verkleint.

Ontvang gratis de brochure

  • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen
  • Jaarlijks meer dan 15.000 keer aangevraagd.
  • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.