CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Home » Badkamer renoveren » Veilig douchen » Anti-slipvloer

Antislip vloer in uw douche

Met een comfortdouche van Molenaar voorkomt u uitglijden onder de douche. Deze douche is standaard uitgerust met een antislip-vloer. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat de rest van uw badkamer nat wordt. Wilt u de mogelijkheid op uitglijden in uw hele badkamer voorkomen? Kies dan voor de comfortdouche van Molenaar met M-Grip antislip-laag op de tegelvloer van uw badkamer.

Voorkom uitglijden onder de douche

De combinatie van water en zeep kan zorgen voor een gladde vloer en uitglijden kan ernstige gevolgen hebben. Om vallen te voorkomen, is het belangrijk om een antislip te creëren in de douche. De M-Grip antislip-laag op de tegelvloer van uw badkamer reageert direct op vocht met een remmende werking. Met andere woorden: hoe natter de vloer, hoe steviger de grip.

 

Molenaar antislip coating M-Grip

Molenaar M-Grip is een onzichtbare antislip coating op basis van titanium. De titanium moleculen hechten zich aan het oppervlak van de tegel en zorgen voor een duurzame laag die naast een antislip-werking ook bescherming biedt aan de tegel zelf. Bij aanraking met vocht zetten de moleculen zich uit, waardoor er een antislip effect ontstaat. Doordat de titanium moleculen licht reflecteren is de coating helemaal onzichtbaar en tevens zeer geschikt voor gladde, glimmende, gepolijste en natuurstenen vloeren zoals marmer.

Hoe werkt het?

M-Grip kan in korte tijd worden aangebracht op uw tegelvloer en is slechts enkele minuten na aanbrengen volledig beloopbaar, ook met blote voeten. Waarna u de komende jaren geen last meer hebt van een gladde badkamervloer. Deze antislipbehandeling is bovendien milieuvriendelijk, volledig biologisch afbreekbaar en bevat geen gevaarlijke oplosmiddelen of giftige chemicaliën. Daarnaast remt de unieke formule de opbouw van schadelijke bacteriën.

Bekijk alle oplossingen voor een veilige badkamer.