CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon

Van bad naar instapbad in 1 dag

Bel voor meer informatie naar 0341-232300
Home » Badkamer renoveren » Van bad naar instapbad

Van bad naar instapbad in 1 dag

Een bad in huis is pure luxe. Een warm bad geeft ontspanning en een moment voor uzelf. Maar hoe ontspannen gaat u nog in bad als de hoge badrand een obstakel wordt om in te stappen? De hoge instap, de gladde badkuip en nauwelijks houvast zorgen ervoor dat u zich niet meer veilig voelt tijdens het badderen of douchen. Gelukkig biedt Molenaar een fraaie en veilige oplossing met een comfortabel instapbad, welke ook als douche kan worden gebruikt. We noemen het daarom ook wel een douchebad. Wij vervangen uw bad naar veilig instapbad binnen 1 dag. Ontdek onze vele maatwerk mogelijkheden in onze badkamer brochure. Bel nu voor meer informatie naar 0341 - 23 23 00.

 

  • Lage instap en anti-slip vloer
  • Zonder ingrijpende verbouwing
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Eigen vakkundige motagedienst
  • +10.000 klanten gingen u voor
  • CBW tevredenheidsgarantie

Hoe ziet een veilig instapbad eruit?

1
2
3
4
5
6
1. Lage instap
2. Veilige anti-slip vloer
3. Optioneel: Badlift
4. Grohe douchekop
5. Veilige thermostaatkraan
6. Voldoende bewegingsruimte

Ervaar het ultieme ontspannen met een instapbad

Veilige thermostaatkraan

Met de Grohe thermostaatkraan in uw instapbad van Molenaar kunt u altijd de juiste temperatuur kiezen. Een beetje warmer in de winter, een beetje kouder in de zomer. Daarnaast wordt de CoolTouch Grohe thermostaatkraan aan de buitenkant niet warm. U kunt deze dus ook als handvat gebruiken voor uw stabiliteit zonder dat u uw handen verbrandt.

Grohe douchekop

Het is een bijzonder luxe handdouche met zijn diverse straalsoorten; de fijne regenstraaltjes van de Rain straal geven het effect van een zomerse regenbui en de Jet straal geeft je die volle, krachtige straal die je huid tot in de puntjes stimuleert. De douchekop is eenvoudig afneembaar, handig wanneer u in bad zit.

Heerlijke Hansgrohe regendouche

De regendouche van Hansgrohe geeft u een heerlijk verfrissend gevoel en biedt u een vitaliserende massage. Onder de hoogwaardige regendouche wordt het moeilijk om niet dagelijks weg te dromen.

Comfortabele badlift

Een comfortabele badlift van Molenaar biedt extra ondersteuning en veiligheid tijdens het badderen. U kunt dus alle tijd nemen om te badderen, terwijl u ontspannen zit. En wat extra handig is; het zitje is eenvoudig elektrisch in hoogte verstelbaar. Maar een badlift hoeft niet direct geplaatst te worden bij de oplevering van uw badkamer, uiteraard kan dat ook pas al u er aan toe bent.

Stabiele wandbeugel

Voor extra veiligheid en stabiliteit tijdens het douchen kunt u gebruik maken van een subtiele wandbeugel.

Hoe veilig is uw huidige douche situatie?

Start de veilige badkamertest