CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Uw oude bad eruit, veilige douche erin, in 1 dag.

Gratis brochure ontvangen
Home » Badkamer renoveren » Van bad naar douche

Van bad naar inloopdouche in 1 dag

Wilt u meer ruimte, een nieuwe uitstraling en gemakkelijk in- en uit de douche stappen? Wij vervangen uw bad door een inloopdouche in 1 dag en dat zonder ingrijpende verbouwing. Dat is wel zo prettig.

Elke levensfase brengt nieuwe wensen en behoeften met zich mee. Het is prettig dat de badkamer mee verandert met uw wensen en behoeften. Een bad in de badkamer is pure luxe, maar hoe vaak zit u nog in bad? De hoge badrand belemmert een makkelijke instap. Douchen in bad kan zelfs ronduit gevaarlijk zijn. De hoge instap, de gladde badkuip en nauwelijks houvast zorgen ervoor dat u zich niet meer veilig voelt tijdens het douchen.

Gelukkig biedt Molenaar een fraaie en veilige oplossing met de comfortabele inloopdouche. Wij vervangen uw bad naar douche binnen 1 dag. Met een inloopdouche kunt u in een comfortabele, veilige omgeving genieten van een welverdiende douche.

Ontdek onze vele maatwerk mogelijkheden in onze badkamer inspiratieboek. Heeft u geen bad, maar een douchecabine? Molenaar kan ook uw douche vervangen door een inloopdouche in 1 dag.

Gratis brochure aanvragen

Kies een douche die bij u past

Molenaar Primair

Molenaar Primair

U wilt een veilige badkamer tegen een scherpe prijs, luxe uitstraling vindt u in de badkamer minder belangrijk. De Primair is basic, eenvoudig design, in 1 dag geplaatst tegen een scherpe prijs.

 • Diverse afmetingen mogelijk
 • Antislip douchevloer in wit of pergamon
 • Panelen: Tot 2 meter wit of pergamon
 • Montage in 1 dag

Wat kost deze douche?

Ontvang gratis brochure

Molenaar comfort

Molenaar comfort

U vindt comfort in de badkamer belangrijk in combinatie met en luxe uitstraling en schoonmaakgemak. Sinds het introduceren van deze lijn is elke klant elke keer weer verwonderd door het eindresultaat.

 • Diverse afmetingen mogelijk
 • Antislip douchevloer in diverse kleuren
 • Panelen: Tot 2,4 meter in diverse kleuren
 • Montage in 1 dag

Wat kost deze douche?

Ontvang gratis brochure

Molenaar Deluxe

Molenaar Deluxe

De Deluxe lijn van Molenaar is voor de ultieme doucheliefhebber met de meest luxe uitstraling. Mensen die weten dat elke dag begint en eindigt in de badkamer en dat kan maar beter geweldig zijn.

 • Diverse afmetingen mogelijk
 • Antislip douchevloer in diverse kleuren
 • Panelen: Tot 3 meter in diverse kleuren
 • Montage in 1 dag

Wat kost deze douche?

Ontvang gratis brochure
KIES VOOR VAKMANSCHAP

De 5 zekerheden van Molenaar

1. Vriendelijk. Molenaar is altijd vriendelijk als een vertrouwde partner die er is als je hem nodig hebt.

2. Recht door zee. Molenaar is duidelijk in haar communicatie. We zeggen wat kan en niet kan binnen onze dienstverlening en natuurlijk….binnen budget en geen financiële verassingen achteraf.

3. Veiligheid. Molenaar wil het aantal valincidenten onder ouderen voorkomen. Daarmee is uw veiligheid onze belangrijkste prioriteit in het adviseren en plaatsen van veilige inloopdouches.

4. In 1 keer goed. Molenaar streeft ernaar om altijd alles wat we doen in 1 keer goed te doen. Een efficiënte manier van werken geeft  minimale overlast en maximale gemoedsrust.

5. Snelheid. Molenaar wil goed en vooral snel zijn. Snel in het verbeteren van uw veiligheid. Snel in het beantwoorden van al uw vragen. Snel in de levering van uw aankoop. Snel in de metamorfose van uw badkamer.

Adviesgesprek aanvragen

Volledig ontzorgt van A tot Z

Als u kiest voor een comfortdouche of badkamer van Molenaar, dan mag u veel van onze werkwijze verwachten. We zetten namelijk graag net dat stapje extra om het u helemaal naar de zin te maken. Dat hebben we inmiddels ruimschoots bewezen met +12.000 tevreden klanten.

Dat wij uw badkamer in 1 dag plaatsen kan alleen door een team van professionals. Een goede voorbereiding is bij Molenaar niet het halve werk, maar 80% van het werk…en u heeft er geen omkijken naar. Zo hebben wij een eigen montagedienst van 40 zelf opgeleide monteurs. Zo kunnen we niet alleen de snelheid garanderen, maar ook de kwaliteit leveren die mensen van Molenaar mogen verwachten.

In 1 dag plaatsen, hoe werkt dat?

Bad vervangen door inloopdouche zonder grote verbouwing

U wilt het bad vervangen door een inloopdouche, maar ziet u op tegen een wekenlange verbouwing? Molenaar is gespecialiseerd in het plaatsen van een inloopdouche in 1 dag, zonder hak- en breekwerk. We beginnen eerst met het verwijderen van het bad. Na het verwijderen van het bad is het mogelijk om op de plaats van het oude ligbad een nieuwe inloopdouche te plaatsen. De afmeting van de inloopdouche passen we aan naar wens.

Ontvang gratis de inspiratiegids

 • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen
 • Jaarlijks meer dan 15.000 keer aangevraagd.
 • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.