CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon

Kies de inloopdouche die bij u past

Ontvang gratis de brochure
Home » Badkamer renoveren » Molenaar Inloopdouche

Molenaar inloopdouche: Veilig en comfortabel op maat

Bent u op zoek naar een inloopdouche? Met een inloopdouche creëert u een luxe plek om comfortabel te douchen. Ook krijgt u met een inloopdouche meer bewegingsvrijheid, zonder het benauwde gevoel van wanden om u heen. U heeft de keuze uit verschillende type veiligheidsglas en douchebakken, wandpanelen in diverse motieven en allerlei opties om veilig en comfortabel te blijven douchen. Alle materialen zijn van uitstekende kwaliteit. Al onze inloopdouches worden qua afmetingen op maat gemaakt naar uw wensen, in 1 dag geplaatst en zonder ingrijpende verbouwing. Dankzij een inloopdouche van Molenaar kunt u zich dagelijks in een wellness wanen.

 • Zonder ingrijpende verbouwing
 • Binnen 1 dag geplaatst
 • Eigen vakkundige montagedienst
 • +10.000 klanten gingen u voor
 • CBW tevredenheidsgarantie
 • Klanttevredenheid van 8.8

Welke inloopdouche past bij u?

Walk in inloopdouche

De Walk in inloopdouche is een glazen douchewand waar u zo door kunt lopen zonder deur. U hebt dus een opening waardoor het echt een luchtige moderne walk through douche is.

Tegenwoordig kiezen veel mensen voor een inloopdouche in hun badkamer vanwege het beste gevoel van ruimte beschikken. Dit is in het bijzonder interessant voor wie over een relatief kleine badkamer beschikt.

Deze walk in douche is modern en uitermate geschikt voor senioren omdat de inloopdouche geen opstap of lastige douchedeur heeft.

Bekijk collecties

Inloopdouche met zwaaideur

Een inloopdouche met zwaaideur is een elegante manier om uw douche mee te sluiten. Een zwaaideur is niet alleen mooi, maar ook praktisch, omdat het spatwater binnen de doucheruimte blijft. Een glazen zwaaideur geeft uw inloopdouche meer transparantie en een open karakter, en geeft tevens bijzondere lichtinvallen. Dit is een voordeel in vergelijking met gesloten deuren.

Bekijk collecties

Inloopdouche met zwaaideur hoek

Een inloopdouche met zwaaideur hoek is een elegante manier om uw douche mee te sluiten. Een zwaaideur is niet alleen mooi, maar ook praktisch, omdat het spatwater binnen de doucheruimte blijft. Wanneer u een beperkte ruimte heeft in uw badkamer is een inloopdouche met zwaaideur hoek een fijne oplossing. Zo benut u optimaal de ruimte in uw badkamer en geniet u van alle voordelen van een inloopdouche met zwaaideur.

Bekijk collecties

Inloopdouche met zwaaivouwdeur

Een andere oplossing voor kleine badkamers is een inloopdouche met zwaaivouwdeur. Een inloopdouche met zwaaivouwdeur is een elegante manier om uw douche mee te sluiten. Een zwaaivouwdeur is niet alleen mooi, maar ook praktisch, omdat het spatwater binnen de doucheruimte blijft.

Bekijk collecties

Inloopdouche met schuifdeur 1-delig

Een inloopdouche met schuifdeur is elegant en ruimtebesparend. Een schuifdeur is niet alleen mooi, maar ook praktisch, omdat het spatwater binnen de doucheruimte blijft. Wanneer u een beperkte ruimte in uw badkamer beschikbaar hebt is een schuifdeur ook een fijne oplossing, omdat u deze naar links of rechts open schuift, heeft u geen last van openslaande deuren die ruimte in nemen.

Een 1-delige schuifdeur is vaak wenselijk in kleiner formaat inloopdouche.

Bekijk collecties

Inloopdouche met schuifdeur 2-delig

Een inloopdouche met schuifdeur is elegant en ruimtebesparend. Een schuifdeur is niet alleen mooi, maar ook praktisch, omdat het spatwater binnen de doucheruimte blijft. Wanneer u een beperkte ruimte in uw badkamer beschikbaar hebt is een schuifdeur ook een fijne oplossing, omdat u deze naar links of rechts open schuift, heeft u geen last van openslaande deuren die ruimte in nemen.

Een 2-delige schuifdeur is vaak wenselijk in groter formaat inloopdouche.

Bekijk collecties

Ontvang nu de gratis brochure

 • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen
 • Jaarlijks meer dan 15.000 keer aangevraagd.
 • Ontvang de brochure binnen 2 werkdagen thuis.

Een inloopdouche met veiligheidsglas naar uw wens

Een Molenaar inloopdouche met veiligheidsglas wordt volgens de veiligste richtlijnen gemaakt. Het veiligheidsglas is in drie opties leverbaar. Zo hebben we een standaard versie met doorzichtig glas, glas voorzien van een strook mat en glaswanden van geheel matglas.

Inloopdouche laten maken in de badkamer

Bij het maken van een inloopdouche in uw eigen badkamer komt heel wat bij kijken. Zo zijn er tal van zaken waar u rekening mee moet houden zoals het waterdicht maken van de douche, voldoende waterafdracht, het leidingsnetwerk, verkleuring van voegen, de isolatie van de inloopdouche en nog veel meer. Molenaar ontzorgt u in het volledige proces van inmeting, bestelling onderdelen, montage, afvoer materialen en schoonmaak. Daarnaast geven wij advies over de optimale indeling van uw inloopdouche om veilig en comfortabel te blijven douchen. We maken alles naar uw wensen en op maat.

1

Advies gesprek

Advies gesprek

Op basis van uw situatie en wensen, bespreekt de adviseur welke inloopdouche het beste bij u past. Bij u Thuis of in een showroom.

2

Situatieschets

Situatieschets

Nadat uw situatie en wensen zijn besproken maakt de adviseur een schets van uw toekomstige veilige inloopdouche.

3

Inmeten

Inmeten

De inmeter komt bij u langs om alle maten op te meten op de plek waar de comfortdouche wordt geplaatst.

4

Montage

Montage

Onze eigen vakkundige monteurs demonteren eerst het oude bad of douche en plaatsen de veilige comfortdouche binnen 1 dag.

Bezoek één van
onze winkels

Bezoek één van
onze winkels

 • Bekijk diverse badkamer opstellingen
 • Deskundig advies op maat
 • Heerlijke koffie en gratis parkeren.