CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon

Inloopdouche in 1 dag laten maken

Ontvang gratis de inspiratiegids en ontdek de voordelen
Home » Badkamer renoveren » Molenaar Inloopdouche

Inloopdouche in 1 dag laten maken

Bent u op zoek naar een inloopdouche? Met een inloopdouche creëert u een luxe plek om comfortabel te douchen. Ook krijgt u met een inloopdouche meer bewegingsvrijheid, zonder het benauwde gevoel van wanden om u heen. U heeft de keuze uit verschillende type veiligheidsglas en douchebakken, waterdichte wandpanelen badkamer in diverse motieven en allerlei opties om veilig en comfortabel te blijven douchen. Alle materialen zijn van uitstekende kwaliteit. Al onze inloopdouches worden qua afmetingen op maat gemaakt naar uw wensen, in 1 dag geplaatst en zonder ingrijpende verbouwing. Dankzij een inloopdouche van Molenaar kunt u zich dagelijks in een wellness wanen.

  • Zonder ingrijpende verbouwing
  • Binnen 1 dag geplaatst
  • Eigen vakkundige montagedienst
  • +10.000 klanten gingen u voor
  • CBW tevredenheidsgarantie
  • Beste klantwaardering in de branche

Inloopdouche voor elke levensfase

Waarom kiest u voor een inloopdouche? Uit ervaring weten wij dat mensen vaak kiezen voor een inloopdouche vanwege de gebruiksvriendelijkheid en de schoonheid. Daarnaast brengt elke levensfase nieuwe wensen en behoeften met zich mee. Zo zijn veel mensen steeds bewuster bezig met de vraag; Waar ga ik oud worden? En hoe kan ik mijn huist veilig en toekomstbestendig maken? Een groot deel van deze groep wil namelijk zo lang mogelijk blijven wonen in de eigen vertrouwde omgeving. Een badkamer levert vaak zonder dat u het merkt veel gevaren op. Het plaatsen van een veilige inloopdouche is dan één van de mogelijke oplossingen.

Ouderen met fysieke ongemakken kiezen vaak voor een inloopdouche vanuit noodzaak. Ook bij deze groep geldt dat de bestaande badkamer niet meer voldoet aan het gebruikersgemak en comfort dat zij wensen. Voor deze groepen biedt Molenaar een prachtig concept aan, namelijk een badkamer renovatie in 1 dag, zonder hak- en breekwerk.

Welke inloopdouche past bij u?

Walk in inloopdouche

De Walk in inloopdouche is een glazen douchewand waar u zo door kunt lopen zonder deur. U hebt dus een opening waardoor het echt een luchtige moderne walk through douche is.

Tegenwoordig kiezen veel mensen voor een inloopdouche in hun badkamer vanwege het beste gevoel van ruimte beschikken. Dit is in het bijzonder interessant voor wie over een relatief kleine badkamer beschikt.

Deze walk in douche is modern en uitermate geschikt voor senioren omdat de inloopdouche geen opstap of lastige douchedeur heeft.

Bekijk collecties

Inloopdouche met zwaaideur

Een inloopdouche met zwaaideur is een elegante manier om uw douche mee te sluiten. Een zwaaideur is niet alleen mooi, maar ook praktisch, omdat het spatwater binnen de doucheruimte blijft. Een glazen zwaaideur geeft uw inloopdouche meer transparantie en een open karakter, en geeft tevens bijzondere lichtinvallen. Dit is een voordeel in vergelijking met gesloten deuren.

Bekijk collecties

Inloopdouche met zwaaideur hoek

Een inloopdouche met zwaaideur hoek is een elegante manier om uw douche mee te sluiten. Een zwaaideur is niet alleen mooi, maar ook praktisch, omdat het spatwater binnen de doucheruimte blijft. Wanneer u een beperkte ruimte heeft in uw badkamer is een inloopdouche met zwaaideur hoek een fijne oplossing. Zo benut u optimaal de ruimte in uw badkamer en geniet u van alle voordelen van een inloopdouche met zwaaideur.

Bekijk collecties

Inloopdouche met zwaaivouwdeur

Een andere oplossing voor kleine badkamers is een inloopdouche met zwaaivouwdeur. Een inloopdouche met zwaaivouwdeur is een elegante manier om uw douche mee te sluiten. Een zwaaivouwdeur is niet alleen mooi, maar ook praktisch, omdat het spatwater binnen de doucheruimte blijft.

Bekijk collecties

Inloopdouche met schuifdeur 1-delig

Een inloopdouche met schuifdeur is elegant en ruimtebesparend. Een schuifdeur is niet alleen mooi, maar ook praktisch, omdat het spatwater binnen de doucheruimte blijft. Wanneer u een beperkte ruimte in uw badkamer beschikbaar hebt is een schuifdeur ook een fijne oplossing, omdat u deze naar links of rechts open schuift, heeft u geen last van openslaande deuren die ruimte in nemen.

Een 1-delige schuifdeur is vaak wenselijk in kleiner formaat inloopdouche.

Bekijk collecties

Inloopdouche met schuifdeur 2-delig

Een inloopdouche met schuifdeur is elegant en ruimtebesparend. Een schuifdeur is niet alleen mooi, maar ook praktisch, omdat het spatwater binnen de doucheruimte blijft. Wanneer u een beperkte ruimte in uw badkamer beschikbaar hebt is een schuifdeur ook een fijne oplossing, omdat u deze naar links of rechts open schuift, heeft u geen last van openslaande deuren die ruimte in nemen.

Een 2-delige schuifdeur is vaak wenselijk in groter formaat inloopdouche.

Bekijk collecties

Maak gratis een afspraak bij u thuis

Maak een afspraak

Inloopdouche maken in bestaande badkamer

Wilt u een inloopdouche maken in de bestaande badkamer en zoekt u naar de juiste afmetingen? Een inloopdouche maken in de bestaande badkamer kan best lastig zijn, zeker als het een kleine badkamer betreft. Het plaatsen van een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel kan dan een behoorlijke uitdaging zijn. Gelukkig kan Molenaar de inloopdouche volledig op maat maken.

Inloopdouche maken in een kleine badkamer

In de meeste gevallen vormt een kleine badkamer een grotere uitdaging. Want ondanks de kleine badkamer zijn uw wensen en eisen waarschijnlijk niet minder groot. Om die reden is het van belang om een optimaal badkamerontwerp te maken voor de kleine badkamer. Een belangrijke eerste vraag is dan wat u graag in uw nieuwe badkamer wilt hebben. De meeste mensen die wij spreken benoemen dan een veilige inloopdouche, toilet en een wastafelmeubel. Onze adviseurs denken graag met u mee over de meest veilige en comfortabele inrichting van de inloopdouche. Kies in een kleine badkamer altijd voor een inloopdouche met een doorzichtige scheidingswand. Zo kunt u door de wand kijken, behoudt u eenvoudiger uw evenwicht en blijft u de totale ruimte benutten.

Een inloopdouche met veiligheidsglas naar uw wens

Een Molenaar inloopdouche met veiligheidsglas wordt volgens de veiligste richtlijnen gemaakt. Het veiligheidsglas is in drie opties leverbaar. Zo hebben we een standaard versie met doorzichtig glas, glas voorzien van een strook mat en glaswanden van geheel matglas.

Inloopdouche laten plaatsen in de badkamer

Bij het plaatsen van een inloopdouche in uw eigen badkamer komt heel wat bij kijken. Zo zijn er tal van zaken waar u rekening mee moet houden zoals het waterdicht maken van de douche, voldoende waterafdracht, het leidingsnetwerk, verkleuring van voegen, de isolatie van de inloopdouche en nog veel meer. Molenaar ontzorgt u in het volledige proces van inmeting, bestelling onderdelen, montage, afvoer materialen en schoonmaak. Daarnaast geven wij advies over de optimale indeling van uw inloopdouche om veilig en comfortabel te blijven douchen. We maken alles naar uw wensen en op maat.

1

Advies gesprek

Advies gesprek

Op basis van uw situatie en wensen, bespreekt de adviseur welke inloopdouche het beste bij u past. Bij u Thuis of in een showroom.

Gratis advies aanvragen
2

Situatieschets

Situatieschets

Nadat uw situatie en wensen zijn besproken maakt de adviseur een schets van uw toekomstige veilige inloopdouche.

3

Inmeten

Inmeten

De inmeter komt bij u langs om alle maten op te meten op de plek waar de comfortdouche wordt geplaatst.

4

Montage

Montage

Onze eigen vakkundige monteurs demonteren eerst het oude bad of douche en plaatsen de veilige comfortdouche binnen 1 dag.

Bezoek één van
onze inspiratiecentra

Bezoek één van
onze inspiratiecentra

  • Bekijk diverse badkamer opstellingen
  • Deskundig advies op maat
  • Heerlijke koffie en gratis parkeren.