CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Veilige inloopdouche van Molenaar

 • Zonder ingrijpende verbouwing
 • Binnen 1 dag geplaatst
 • Eigen vakkundige montagedienst
 • +10.000 klanten gingen u voor
 • 24 maanden CBW garantie
 • Beste klantwaardering in de branche

 

Weten of wij u ook in 1 dag kunnen helpen?

Doe de situatiecheck  Inspiratiegids ontvangen

Home » Badkamer renoveren » Molenaar Inloopdouche

Een veilige inloopdouche, Truc van 1 dag

Bent u op zoek naar een inloopdouche? Met een inloopdouche creëert u een luxe plek om comfortabel te douchen. Ook krijgt u met een inloopdouche meer bewegingsvrijheid, zonder het benauwde gevoel van wanden om u heen. U heeft de keuze uit verschillende type veiligheidsglas en douchebakken, waterdichte wandpanelen badkamer in diverse motieven en allerlei opties om veilig en comfortabel te blijven douchen. Alle materialen zijn van uitstekende kwaliteit. Al onze inloopdouches worden qua afmetingen op maat gemaakt naar uw wensen, in 1 dag geplaatst en zonder ingrijpende verbouwing. Dankzij een inloopdouche van Molenaar kunt u zich dagelijks in een wellness wanen.

Kies voor een veilige inloopdouche

1
2
3
4
5
6
1. Douche met lage instap
2. Douchebak met gepatenteerde antisliplaag
3. Douchewanden met extra dik veiligheidsglas
4. Douchekraan wordt niet warmer dan watertemperatuur
5. Handgrepen voor extra houvast (optioneel)
6. Douchestoel voor extra stabiliteit (optioneel)

Ja, ik wil vrijblijvend een adviesgesprek

Voordat u besluit een veilige badkamer te laten installeren, wilt u eerst 100% zeker weten dat u de juiste keuze maakt. Bij Molenaar kunt u rekenen op een vrijblijvend advies van wat u in uw badkamer kunt aanpassen zodat deze en veilig is en aan uw wensen voldoet.

 • Veiligheidsanalyse van de badkamer
 • Uitleg over veilige badkameroplossingen
 • In 60 – 90 minuten een persoonlijk advies op maat
 • Direct een scherpe prijsofferte
Adviesgesprek aanvragen

Truc van 1 dag, mogelijk door jarenlange ervaring

Veel mensen geloven niet dat het in 1 dag kan. Maar de badmeesters van Molenaar krijgen dit toch echt voor elkaar. Hoe pakt Molenaar dat dan aan? Rond 8 uur staan twee eigen Molenaar monteurs bij u voor de deur. Na een korte kennismaking gaan ze aan de slag.

Het oude bad of de douche wordt netjes en stofvrij gedemonteerd. Alle materialen worden voor u afgevoerd. Het montagewerk kan daarna beginnen. Rond de namiddag zit het werk erop: De monteurs geven u een instructie hoe de nieuwe inloopdouche gebruikt kan worden. Dat kan al de volgende dag. U zit dus geen dag zonder uw badkamer!

Inloopdouche maken in bestaande badkamer

Wilt u een inloopdouche maken in de bestaande badkamer en zoekt u naar de juiste afmetingen? Een inloopdouche maken in de bestaande badkamer kan best lastig zijn, zeker als het een kleine badkamer betreft. Het plaatsen van een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel kan dan een behoorlijke uitdaging zijn. Gelukkig kan Molenaar de inloopdouche volledig op maat maken.

Inloopdouche maken in een kleine badkamer? Met maatwerk is alles mogelijk

In de meeste gevallen vormt een kleine badkamer een grotere uitdaging. Want ondanks de kleine badkamer zijn uw wensen en eisen waarschijnlijk niet minder groot. Om die reden is het van belang om een optimaal badkamerontwerp te maken voor de kleine badkamer. Een belangrijke eerste vraag is dan wat u graag in uw nieuwe badkamer wilt hebben. De meeste mensen die wij spreken benoemen dan een veilige inloopdouche, toilet en een wastafelmeubel. Onze adviseurs denken graag met u mee over de meest veilige en comfortabele inrichting van de inloopdouche. Kies in een kleine badkamer altijd voor een inloopdouche met een doorzichtige scheidingswand. Zo kunt u door de wand kijken, behoudt u eenvoudiger uw evenwicht en blijft u de totale ruimte benutten.

Een inloopdouche met veiligheidsglas naar uw wens

Een Molenaar inloopdouche met veiligheidsglas wordt volgens de veiligste richtlijnen gemaakt. Het veiligheidsglas is in drie opties leverbaar. Zo hebben we een standaard versie met doorzichtig glas, glas voorzien van een strook mat en glaswanden van geheel matglas.

Bezoek één van
onze showrooms

Bezoek één van
onze showrooms

 • Bekijk diverse badkamer opstellingen
 • Deskundig advies op maat
 • Heerlijke koffie en gratis parkeren.