CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Badkamer renovatie zonder breken?

Gratis brochure ontvangen
Home » Badkamer renoveren » Badkamer renovatie zonder breken

Een badkamer renovatie zonder breken

U kunt uw badkamer op verschillende wijze renoveren zonder te breken. We noemen dit ook wel een eenvoudige badkamer renovatie. Het voordeel van dit type badkamer renovatie is dat u niet in een wekenlange verbouwing zit. Op deze pagina geven we u enkele tips om uw badkamer te renoveren zonder te breken.

Wat is uw aanleiding voor de badkamer renovatie?

Elke levensfase brengt nieuwe wensen en behoeften met zich mee. Het is prettig dat de badkamer mee verandert met uw wensen en behoeften. Stel uzelf dan ook de vraag wat de aanleiding is voor de badkamer renovatie. Enkele aanleidingen kunnen zijn:
• U gebruikt uw ligbad niet meer
• Uw instap in uw ligbad of douche is te hoog
• U ervaart te weinig bewegingsruimte
• U wilt uw badkamer klaar maken voor de toekomst
• U wilt graag een nieuwe badkamerlook

Bekijk type badkamer renovaties

Bad of douche laten renoveren zonder breken

Heeft u de aanleiding voor uw badkamer renovatie helder? Dan kunt u een bewuste keuze maken tussen het verbouwen van uw badkamer of een badkamer renovatie zonder breekwerk. Is uw instap in bad te hoog of gebruikt u het bad helemaal niet meer? Dan kunt u kiezen om uw bad te vervangen door een inloopdouche. Zeker als u verder blij bent met uw badkamer. Een soortgelijke oplossing is uw douchecabine vervangen door een inloopdouche. Dit zijn veel voorkomende wensen van mensen die veilig douchen belangrijk vinden.

Badkamer renovatie in 1 dag

Badkamer renoveren met een nieuwe look als resultaat

Wilt u liever een nieuwe badkamerlook? Dan zijn er een aantal mogelijkheden om uw badkamer te renoveren zonder breekwerk. Bijvoorbeeld met waterdichte wandpanelen die u tegen de bestaande wandtegels kunt laten plaatsen. Deze wandpanelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen. U kunt dan uw badkamer renoveren zonder tegels. Bij de installatie houden we altijd rekening met het leidingwerk. Daarnaast kunt u elementen in de badkamer vervangen zoals een bad, douche, toilet, wastafelmeubel en radiatoren. Dit scheelt niet alleen in de prijs, maar gaat ook veel sneller en vaak met hetzelfde eindresultaat.

Bekijk badkamer collecties

De 5 zekerheden van Molenaar

1. Vriendelijk. Molenaar is altijd vriendelijk als een vertrouwde partner die er is als je hem nodig hebt.

2. Recht door zee. Molenaar is duidelijk in haar communicatie. We zeggen wat kan en niet kan binnen onze dienstverlening en natuurlijk….binnen budget en geen financiële verassingen achteraf.

3. Veiligheid. Molenaar wil het aantal valincidenten onder ouderen voorkomen. Daarmee is uw veiligheid onze belangrijkste prioriteit in het adviseren en plaatsen van veilige inloopdouches.

4. In 1 keer goed. Molenaar streeft ernaar om altijd alles wat we doen in 1 keer goed te doen. Een efficiënte manier van werken geeft  minimale overlast en maximale gemoedsrust.

5. Snelheid. Molenaar wil goed en vooral snel zijn. Snel in het verbeteren van uw veiligheid. Snel in het beantwoorden van al uw vragen. Snel in de levering van uw aankoop. Snel in de metamorfose van uw badkamer.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Ontvang de gratis brochure

  • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen.
  • Meer dan 100.000 keer aangevraagd.
  • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.