Zoetermeer Croesinckplein

Badkamerrenovatie in Zoetermeer

Gratis inspiratiemagazine

Persoonlijk advies in onze showroom?

Op zoek naar een badkamerrenovatie in Zoetermeer?

 Komt één of meer van de volgende situaties je bekend voor, en woon je in de omgeving van Zoetermeer?

  • Je gebruikt het bad niet meer
  • De instap van het bad of douche is te hoog
  • Je hebt meer ruimte en gemak nodig bij in- en uit de douche stappen
  • De badkamer verdient een frisse en nieuwe uitstraling
  • Maar je wilt niet meer zelf breken, verbouwen, renoveren
  • En graag snel maar wel kwalitatief goed.

Wij zijn regelmatig betrokken bij badkamerrenovaties in Zoetermeer. Binnen één dag vervangen we het oude bad of de douche door een comfortabele inloopdouche. Daarnaast kunnen we ook het wastafel- of badkamermeubel, toilet en radiatoren vernieuwen, en dat alles zonder ingrijpende verbouwing.

Of het nu gaat om kleine of grote badkamers, Molenaar is toegespitst op badkamerrenovaties op maat, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften. Met trots hebben we al meer dan 10.000 klanten mogen helpen.

Marmer chic badkamer met rustiek eiken vloer en zwarte sunshower
druppel

ONTVANG HET 
GRATIS INSPIRATIEMAGAZINE

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_Natasja

Badkamer laten renoveren zonder wekenlange verbouwing?

Je hebt een grote wens om je badkamer te laten verbouwen, maar je ziet op tegen de rommel, het stof en de drukte die wekenlang in- en uitlopen met zich meebrengen. Geen zorgen, wij plaatsen jouw inloopdouche in slechts één dag, zonder hak- en breekwerk, op de plek van het oude bad of de douchecabine. Overweeg je een complete badkamerrenovatie? In dat geval hebben we slechts één week nodig. Binnen 24 tot 48 uur kun je weer genieten van een verfrissende douche, aangezien de kit goed moet uitharden. In bijna alle gevallen bieden we een passende oplossing aan. Op deze manier kunnen we ook jouw badkamer in Zoetermeer verbouwen.

Welke badkamerrenovatie past bij mij?

Van een veilige inloopdouche tot complete badkameraanpassing, Molenaar heeft een oplossing voor ieder type badkamer. Welke badkamerrenovatie het beste past, hangt af van jouw wensen en behoeften.

Bezoek ons Open Huis 
op zaterdag 30 maart

Op je gemak een kijkje nemen in onze showroom vol badkameroplossingen? Laat je verrassen door de nieuwste trends en ga zonder afspraak op ontdekkingstocht tijdens ons Open Huis. 

background 2402_Open-huis-Maart_Widget_Open-Huis_1982x1114

Onze aanpak en werkwijze

Ook in Zoetermeer staat jouw veilige inloopdouche  binnen één dag geplaatst! Dit kan enkel gerealiseerd worden door ons team van professionals, de vakkundige mensen van Molenaar. Voor ons is een goede voorbereiding niet slechts het halve werk, maar 80% ervan. Wij nemen het complete proces op ons, van A tot Z. Of je nu in het centrum woont, Meerzicht, Buytenwegh, Seghwaert, Noordhove, of elders, het ervaren montageteam van Molenaar begint vroeg in de ochtend. Ze starten met het demonteren van het bad of de douche en plaatsen vervolgens met zorg de nieuwe inloopdouche. Na afloop wordt alles netjes opgeruimd en achtergelaten.

Bezoek een inspiratiecentrum in de buurt van Zoetermeer

Ben je woonachtig in de omgeving van Zoetermeer, Bleiswijk, Waddinxveen, Bodegraven of Pijnacker? Wil je inspiratie opdoen in een badkamershowroom? Je bent van harte welkom in onze Molenaar showroom in Breda of Katwijk aan Zee. Hier vind je meerdere inloopdouche opstellingen, alle collecties met allerlei comfortopties. Je kunt binnenlopen om te kijken of vooraf een afspraak maken voor advies. Meestal is hier een adviseur aanwezig die je persoonlijk advies geeft en de mogelijkheden met je bespreekt.

Plan je 
showroom­afspraak

De Molenaar collectie in het echt bekijken? Kom langs in de showroom en ontdek de verschillende badkamerstijlen en mogelijkheden van Molenaar. We staan klaar om je te adviseren.

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Showroomafspraak

Inspiratie en voorbeelden van andere badkamerrenovaties in de regio Zoetermeer

Bekijk de voor- en narenovatie van badkamers van een aantal blije klanten en doe ideeën op via de foto’s.

Laat je inspireren en kies je eigen stijl