Zoetermeer Croesinckplein

Badkamerrenovatie in Zoetermeer

Gratis inspiratiemagazine

Persoonlijk advies in onze showroom?

Op zoek naar een badkamerrenovatie in Zoetermeer?

 Komt één of meer van de volgende situaties je bekend voor, en woon je in de omgeving van Zoetermeer?

  • Je gebruikt het bad niet meer
  • De instap van het bad of douche is te hoog
  • Je hebt meer ruimte en gemak nodig bij in- en uit de douche stappen
  • De badkamer verdient een frisse en nieuwe uitstraling
  • Maar je wilt niet meer zelf breken, verbouwen, renoveren
  • En graag snel maar wel kwalitatief goed.

Wij zijn regelmatig betrokken bij badkamerrenovaties in Zoetermeer. Binnen één dag vervangen we het oude bad of de douche door een comfortabele inloopdouche. Daarnaast kunnen we ook het wastafel- of badkamermeubel, toilet en radiatoren vernieuwen, en dat alles zonder ingrijpende verbouwing.

Of het nu gaat om kleine of grote badkamers, Molenaar is toegespitst op badkamerrenovaties op maat, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften. Met trots hebben we al meer dan 10.000 klanten mogen helpen.

Marmer chic badkamer met rustiek eiken vloer en zwarte sunshower
druppel

ONTVANG HET 
GRATIS INSPIRATIEMAGAZINE

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_Natasja

Badkamer laten renoveren zonder wekenlange verbouwing?

Je hebt een diepe wens om je badkamer te laten renoveren, maar de gedachte aan rommel, stof en de constante drukte gedurende weken weerhoudt je. Geen paniek! Wij installeren jouw inloopdouche in slechts één dag, zonder ook maar een spoortje hak- en breekwerk, op de plek van je oude bad of douchecabine. Overweeg je een complete badkamerrenovatie? Dan hebben we slechts één week nodig. Binnen 24 tot 48 uur kun je alweer genieten van een verkwikkende douche, zodra de kit volledig is uitgehard. Bijna altijd hebben we een passende oplossing. Op deze manier kunnen we ook jouw badkamer in Zoetermeer renoveren.

Welke badkamerrenovatie past bij mij?

Van een veilige inloopdouche tot een volledige badkamertransformatie, bij Molenaar vinden we voor elke badkamer een passende oplossing. Welke renovatie het beste bij jou past, is afhankelijk van jouw specifieke wensen en behoeften.

Onze aanpak en werkwijze

Ook in Zoetermeer wordt jouw veilige inloopdouche binnen één dag geplaatst! Dit realiseren we dankzij ons team van professionals, de ervaren vakmensen van Molenaar. Bij ons is een grondige voorbereiding geen half werk, maar vormt het 80% van het geheel. Wij nemen het volledige proces voor onze rekening, van begin tot eind. Of je nu in het bruisende centrum, Meerzicht, Buytenwegh, Seghwaert, Noordhove of elders woont, ons ervaren montageteam begint vroeg in de ochtend. Ze starten met het demonteren van het oude bad of de douche en plaatsen vervolgens met zorgvuldigheid jouw nieuwe inloopdouche. Na afloop wordt alles keurig opgeruimd en achtergelaten.

Bezoek een inspiratiecentrum in de buurt van Zoetermeer

Ben je woonachtig in de omgeving van Zoetermeer, Bleiswijk, Waddinxveen, Bodegraven of Pijnacker? Wil je inspiratie opdoen in een badkamershowroom? Je bent van harte welkom in onze Molenaar showroom in Breda of Katwijk aan Zee. Hier vind je meerdere inloopdouche opstellingen, alle collecties met allerlei comfortopties. Je kunt binnenlopen om te kijken of vooraf een afspraak maken voor advies. Meestal is hier een adviseur aanwezig die je persoonlijk advies geeft en de mogelijkheden met je bespreekt.

Plan je 
showroom­afspraak

De Molenaar collectie in het echt bekijken? Kom langs in de showroom en ontdek de verschillende badkamerstijlen en mogelijkheden van Molenaar. We staan klaar om je te adviseren.

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Showroomafspraak

Inspiratie en voorbeelden van andere badkamerrenovaties in de regio Zoetermeer

Bewonder de transformatie van badkamers bij tevreden klanten en laat je inspireren door de voor- en na-foto's.

Laat je inspireren en kies je eigen stijl