Utrecht met de Domkerk

Badkamerrenovatie in Utrecht

Gratis inspiratiemagazine

Persoonlijk advies in onze showroom?

Op zoek naar een badkamerrenovatie in Utrecht?

 Komt één of meer van de volgende situaties je bekend voor, en woon je in de omgeving van Utrecht?

  • Je gebruikt het bad niet meer
  • De instap van het bad of douche is te hoog
  • Je hebt meer ruimte en gemak nodig bij in- en uit de douche stappen
  • De badkamer verdient een frisse en nieuwe uitstraling
  • Maar je wilt niet meer zelf breken, verbouwen, renoveren
  • En graag snel maar wel kwalitatief goed.

Ook in Utrecht staan wij klaar om jouw badkamerrenovatie te verzorgen. Binnen één dag vervangen we het oude bad of de douche door een comfortabele inloopdouche. Bovendien bieden we de mogelijkheid om het wastafel- of badkamermeubel, toilet en radiatoren te vernieuwen, zonder dat hier ingrijpende verbouwingen voor nodig zijn.

Of je nu een kleine of grote badkamer hebt, bij Molenaar zijn we gespecialiseerd in badkamerrenovaties op maat, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Met trots kunnen we zeggen dat we al meer dan 10.000 klanten hebben geholpen bij het realiseren van hun ideale, toekomstbestendige badkamer. We kijken ernaar uit om ook jouw badkamer in Utrecht te transformeren.

Marmer chic badkamer met rustiek eiken vloer en zwarte sunshower
druppel

ONTVANG HET 
GRATIS INSPIRATIEMAGAZINE

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_Natasja

Badkamer laten renoveren zonder wekenlange verbouwing?

Je koestert de wens om je badkamer te laten verbouwen, maar de gedachte aan wekenlange rommel, stof en een constant komen en gaan van mensen baart je zorgen. Dat hoeft niet meer! Binnen één dag plaatsen we jouw inloopdouche, zonder hak- en breekwerk, op de plek van je oude bad of douchecabine. Als je een complete badkamerrenovatie overweegt, hebben we slechts één week nodig. Omdat de kut goed moet uitharden, kun je na 24 tot 48 uur genieten van een verfrissende douche. Bijna altijd bieden we een passende oplossing. Zo kunnen we ook jouw badkamer verbouwen in Utrecht. 

Welke badkamer renovatie past bij mij?

Van een veilige inloopdouche tot een volledige badkamertransformatie, bij Molenaar vinden we voor elke badkamer een passende oplossing. Welke renovatie het beste bij jou past, is afhankelijk van jouw specifieke wensen en behoeften.

Onze aanpak en werkwijze

Ook in Utrecht staat jouw veilige douche binnen één dag klaar! Dit kunnen enkel de professionals van Molenaar realiseren. Voor ons is een goede voorbereiding geen half werk, maar 80% van het totale proces. Wij nemen het hele traject voor onze rekening, van A tot Z. Of je nu midden in het centrum woont, dichtbij de Nieuwe Kerk, of in Vleuten-De Meern, Nieuwegein, IJsselstein, Leidsche Rijn, Overvecht en omstreken. Ons ervaren montageteam begint vroeg in de ochtend, demonteert je oude bad of douche en plaatst met zorg de nieuwe veilige inloopdouche. Na afloop wordt alles netjes opgeruimd, zodat je direct kunt genieten van je vernieuwde badkamer. Het Molenaar team keert vanuit Utrecht terug naar huis.

Bezoek een inspiratiecentrum in de buurt van Utrecht

Ben je woonachtig in de omgeving van Utrecht, Bilthoven, Breukelen, Harmelen, Houten, Nieuwegein of Zeist? Wil je inspiratie opdoen in een badkamershowroom? Je bent van harte welkom in onze Molenaar showrooms in Bussum of Katwijk aan Zee. Hier vind je meerdere inloopdouche opstellingen, alle collecties met allerlei comfortopties. Je kunt binnenlopen om te kijken of vooraf een afspraak maken voor advies. Meestal is hier een adviseur aanwezig die je persoonlijk advies geeft en de mogelijkheden met je bespreekt.

Plan je 
showroom­afspraak

De Molenaar collectie in het echt bekijken? Kom langs in de showroom en ontdek de verschillende badkamerstijlen en mogelijkheden van Molenaar. We staan klaar om je te adviseren.

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Showroomafspraak

Inspiratie en voorbeelden van andere badkamerrenovaties in de regio Utrecht

Bewonder de transformatie van badkamers bij tevreden klanten en laat je inspireren door de voor- en na-foto's.

Laat je inspireren en kies je eigen stijl