Tilburg St. Jozefkerk

Badkamerrenovatie in Tilburg

Gratis inspiratiemagazine

Persoonlijk advies in onze showroom?

Op zoek naar een badkamerrenovatie in Tilburg?

 Komt één of meer van de volgende situaties je bekend voor, en woon je in de omgeving van Tilburg?

  • Je gebruikt het bad niet meer
  • De instap van het bad of douche is te hoog
  • Je hebt meer ruimte en gemak nodig bij in- en uit de douche stappen
  • De badkamer verdient een frisse en nieuwe uitstraling
  • Maar je wilt niet meer zelf breken, verbouwen, renoveren
  • En graag snel maar wel kwalitatief goed.

Ook in Tilburg verzorgen wij regelmatig badkamerrenovaties. In slechts één dag vervangen we het oude bad of de douche door een comfortabele inloopdouche. Daarnaast zijn we in staat het wastafel- of badkamermeubel, toilet en radiatoren te vernieuwen, zonder dat dit gepaard gaat met ingrijpende verbouwingen.

Of je nu een kleine of grote badkamer hebt, Molenaar is gespecialiseerd in badkamerrenovaties op maat, afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften. Ons trackrecord omvat meer dan 10.000 tevreden klanten. Laat ons weten hoe we jouw badkamerwensen werkelijkheid kunnen maken!

Industriële wastafelmeubels met verlichting en zwarte radiator en okergele accenten
druppel

ONTVANG HET 
GRATIS INSPIRATIEMAGAZINE

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_Natasja

Badkamer laten renoveren zonder wekenlange verbouwing?

Je hebt de wens om je badkamer te verbouwen, maar ziet op tegen de rommel, stof en het in- en uitlopen van mensen gedurende weken. Geen zorgen, binnen één dag plaatsen we jouw inloopdouche zonder hak- en breekwerk, precies op de plek van het oude bad of de douchecabine. Als je een complete badkamerrenovatie overweegt, hebben we slechts één week nodig. Binnen 24 tot 48 uur kun je alweer gebruikmaken van je vernieuwde douche. De kit heeft namelijk wat tijd nodig om goed uit te harden. We bieden in bijna alle gevallen een passende oplossing. Zo kunnen we ook jouw badkamer verbouwen in Tilburg. 

Welke badkamerrenovatie past bij mij?

Van een veilige inloopdouche tot complete badkameraanpassing, Molenaar heeft een oplossing voor ieder type badkamer. Welke badkamerrenovatie het beste past, hangt af van jouw wensen en behoeften.

Bezoek ons Open Huis 
op zaterdag 30 maart

Op je gemak een kijkje nemen in onze showroom vol badkameroplossingen? Laat je verrassen door de nieuwste trends en ga zonder afspraak op ontdekkingstocht tijdens ons Open Huis. 

background 2402_Open-huis-Maart_Widget_Open-Huis_1982x1114

Onze aanpak en werkwijze

Ook in Tilburg geniet je binnen één dag van jouw veilige douche! Dit realiseren we met ons team van professionals, de vakmensen van Molenaar. Bij ons is een goede voorbereiding niet het halve werk, maar 80% ervan. We verzorgen het hele proces van A tot Z. Of je nu in het stadscentrum, Oud-Zuid, Noord, Berkel Enschot, Reeshof, Udenhout, of daarbuiten woont, het montageteam van Molenaar start vroeg in de ochtend. Ze beginnen met het verwijderen van het bad of de douche en plaatsen vervolgens zorgvuldig jouw nieuwe inloopdouche. Na afloop wordt alles netjes opgeruimd en achtergelaten. We kijken ernaar uit om jouw badkamer in Tilburg te transformeren.

Bezoek een inspiratiecentrum in de buurt van Tilburg

Ben je woonachtig in de omgeving van Tilburg, Hilvarenbeek, Gilze, Goirle, Moergestel, Oisterwijk of Udenhout? Wil je inspiratie opdoen in een badkamershowroom? Je bent van harte welkom in onze Molenaar showrooms in Best of Breda. Hier vind je meerdere inloopdouche opstellingen, alle collecties met allerlei comfortopties. Je kunt binnenlopen om te kijken of vooraf een afspraak maken voor advies. Meestal is hier een adviseur aanwezig die je persoonlijk advies geeft en de mogelijkheden met je bespreekt.

Plan je 
showroom­afspraak

De Molenaar collectie in het echt bekijken? Kom langs in de showroom en ontdek de verschillende badkamerstijlen en mogelijkheden van Molenaar. We staan klaar om je te adviseren.

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Showroomafspraak

Inspiratie en voorbeelden van andere badkamerrenovaties in de regio Tilburg

Bekijk de voor- en narenovatie van badkamers van een aantal blije klanten en doe ideeën op via de foto’s.

Laat je inspireren en kies je eigen stijl