Tilburg St. Jozefkerk

Badkamerrenovatie in Tilburg

Gratis inspiratiemagazine

Persoonlijk advies in onze showroom?

Op zoek naar een badkamerrenovatie in Tilburg?

 Komt één of meer van de volgende situaties je bekend voor, en woon je in de omgeving van Tilburg?

  • Je gebruikt het bad niet meer
  • De instap van het bad of douche is te hoog
  • Je hebt meer ruimte en gemak nodig bij in- en uit de douche stappen
  • De badkamer verdient een frisse en nieuwe uitstraling
  • Maar je wilt niet meer zelf breken, verbouwen, renoveren
  • En graag snel maar wel kwalitatief goed.

Ook in Tilburg zijn we expert in badkamerrenovaties. Binnen één dag transformeren we jouw oude bad of douche tot een comfortabele inloopdouche. En dat is nog niet alles! We vernieuwen ook graag het wastafel- of badkamermeubel, toilet en radiatoren, zonder gedoe van ingrijpende verbouwingen.

Of je nu een knusse of ruime badkamer hebt, bij Molenaar leveren we maatwerk dat aansluit bij jouw specifieke wensen en behoeften. Met meer dan 10.000 tevreden klanten hebben we een bewezen staat van dienst. Laat ons jouw badkamerdromen waarmaken!

Industriële wastafelmeubels met verlichting en zwarte radiator en okergele accenten
druppel

ONTVANG HET 
GRATIS INSPIRATIEMAGAZINE

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_Natasja

Badkamer laten renoveren zonder wekenlange verbouwing?

Je hebt lang nagedacht over het renoveren van je badkamer, maar de gedachte aan rommel, stof en de constante drukte gedurende weken schrikt je af. Geen zorgen! Binnen één dag plaatsen we jouw inloopdouche zonder ook maar een spatje hak- en breekwerk, direct op de plek waar voorheen je bad of douchecabine stond. En als je een complete badkamerrenovatie overweegt, hebben we slechts één week nodig. Binnen 24 tot 48 uur na de installatie kun je alweer genieten van je vernieuwde douche, zodra de kit volledig is uitgehard. Bijna altijd hebben we een oplossing die perfect past. Zo kunnen we ook jouw badkamer verbouwen in Tilburg. 

Welke badkamerrenovatie past bij mij?

Van een veilige inloopdouche tot een volledige badkamertransformatie, bij Molenaar vinden we voor elke badkamer een passende oplossing. Welke renovatie het beste bij jou past, is afhankelijk van jouw specifieke wensen en behoeften.

Onze aanpak en werkwijze

Ook in Tilburg geniet je binnen één dag van jouw veilige douche! Dit realiseren we met ons team van professionals, de vakmensen van Molenaar. Bij ons is een goede voorbereiding niet het halve werk, maar 80% ervan. We verzorgen het hele proces van A tot Z. Of je nu in het stadscentrum, Oud-Zuid, Noord, Berkel Enschot, Reeshof, Udenhout, of daarbuiten woont, het montageteam van Molenaar start vroeg in de ochtend. Ze beginnen met het verwijderen van het bad of de douche en plaatsen vervolgens zorgvuldig jouw nieuwe inloopdouche. Na afloop wordt alles netjes opgeruimd en achtergelaten. We kijken ernaar uit om jouw badkamer in Tilburg te transformeren.

Bezoek een inspiratiecentrum in de buurt van Tilburg

Ben je woonachtig in de omgeving van Tilburg, Hilvarenbeek, Gilze, Goirle, Moergestel, Oisterwijk of Udenhout? Wil je inspiratie opdoen in een badkamershowroom? Je bent van harte welkom in onze Molenaar showrooms in Best of Breda. Hier vind je meerdere inloopdouche opstellingen, alle collecties met allerlei comfortopties. Je kunt binnenlopen om te kijken of vooraf een afspraak maken voor advies. Meestal is hier een adviseur aanwezig die je persoonlijk advies geeft en de mogelijkheden met je bespreekt.

Plan je 
showroom­afspraak

De Molenaar collectie in het echt bekijken? Kom langs in de showroom en ontdek de verschillende badkamerstijlen en mogelijkheden van Molenaar. We staan klaar om je te adviseren.

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Showroomafspraak

Inspiratie en voorbeelden van andere badkamerrenovaties in de regio Tilburg

Bewonder de transformatie van badkamers bij tevreden klanten en laat je inspireren door de voor- en na-foto's.

Laat je inspireren en kies je eigen stijl