Nijmegen Waalbrug

Badkamerrenovatie in Nijmegen

Gratis inspiratiemagazine

Persoonlijk advies in onze showroom?

Op zoek naar een badkamerrenovatie in Nijmegen?

 Komt één of meer van de volgende situaties je bekend voor, en woon je in de omgeving van Nijmegen?

  • Je gebruikt het bad niet meer
  • De instap van het bad of douche is te hoog
  • Je hebt meer ruimte en gemak nodig bij in- en uit de douche stappen
  • De badkamer verdient een frisse en nieuwe uitstraling
  • Maar je wilt niet meer zelf breken, verbouwen, renoveren
  • En graag snel maar wel kwalitatief goed.

In Nijmegen realiseren wij frequent badkamerrenovaties waarbij we in slechts één dag het oude bad of de douche vervangen door een comfortabele inloopdouche. Wij hebben ook de expertise om wastafel- of badkamermeubels, toiletten en radiatoren te vervangen, en dit alles zonder ingrijpende verbouwing. Of het nu gaat om kleine of grote badkamers, Molenaar is gespecialiseerd in badkamerrenovaties op maat die voldoen aan jouw specifieke wensen en behoeften. We hebben al meer dan 10.000 klanten succesvol geholpen.

Industriële wastafelmeubels met verlichting en zwarte radiator en okergele accenten
druppel

ONTVANG HET 
GRATIS INSPIRATIEMAGAZINE

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_Natasja

Badkamer laten renoveren zonder wekenlange verbouwing?

Heb je lang getwijfeld over een badkamerrenovatie, maar zie je op tegen de rommel, stof en het gedoe van mensen die in- en uitlopen? Geen zorgen! Jouw inloopdouche wordt binnen één dag geplaatst, zonder hak- en breekwerk, op de plek van het oude bad of de douchecabine. Wil je een complete badkamerrenovatie? Dan hebben we slechts één week nodig. Binnen 24 tot 48 uur kun je alweer genieten van een verfrissende douche, zodra de kit volledig is uitgehard. In bijna alle gevallen bieden we een passende oplossing. Zo kunnen we ook jouw badkamer verbouwen in Nijmegen.

Welke badkamerrenovatie past bij mij?

Van een veilige inloopdouche tot complete badkameraanpassing, Molenaar heeft een oplossing voor ieder type badkamer. Welke badkamer renovatie het beste past, hangt af van jouw wensen en behoeften.

Onze aanpak en werkwijze

Ook in Nijmegen staat jouw veilige douche binnen één dag klaar, dankzij het professionele team van Molenaar, echte vakmensen. Voor ons is een grondige voorbereiding niet slechts het halve werk, maar beslaat 80% ervan. Wij nemen het volledige proces van A tot Z voor onze rekening. Of je nu in het historische stadscentrum woont, in Oud-West of Nieuw-West, Midden, Noord, Dukenburg, Lindenholt of ergens anders, ons ervaren montageteam begint vroeg in de ochtend. Ze starten met het zorgvuldig verwijderen van het bad of de douche en plaatsen vervolgens met uiterste precisie de nieuwe inloopdouche. Na afronding wordt alles keurig opgeruimd en achtergelaten door het Molenaar-team.

Bezoek een inspiratiecentrum in de buurt van Nijmegen

Ben je woonachtig in de omgeving van Nijmegen, Arnhem, Cuijk, Groesbeek, Oss of Wijchen? Wil je inspiratie opdoen in een badkamershowroom? Je bent van harte welkom in onze Molenaar showroom in Best. Hier vind je meerdere inloopdouche opstellingen, alle collecties met allerlei comfortopties. Meestal is hier een adviseur aanwezig die je persoonlijk advies geeft en de mogelijkheden met je bespreekt. Je kunt binnenlopen om te kijken of vooraf een afspraak maken voor advies.

Plan je 
showroom­afspraak

De Molenaar collectie in het echt bekijken? Kom langs in de showroom en ontdek de verschillende badkamerstijlen en mogelijkheden van Molenaar. We staan klaar om je te adviseren.

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Showroomafspraak

Inspiratie en voorbeelden van andere badkamerrenovaties in de regio Nijmegen

Bewonder de transformatie van badkamers bij tevreden klanten en laat je inspireren door de voor- en na-foto's.

Laat je inspireren en kies je eigen stijl