Groningen de Vismarkt en Nieuwer ter Aa

Badkamerrenovatie in Groningen

Gratis inspiratiemagazine

Persoonlijk advies in onze showroom?

Op zoek naar een badkamerrenovatie in Groningen?

 Komt één of meer van de volgende situaties je bekend voor, en woon je in de omgeving van Groningen?

  • Je gebruikt het bad niet meer
  • De instap van het bad of douche is te hoog
  • Je hebt meer ruimte en gemak nodig bij in- en uit de douche stappen
  • De badkamer verdient een frisse en nieuwe uitstraling
  • Maar je wilt niet meer zelf breken, verbouwen, renoveren
  • En graag snel maar wel kwalitatief goed.

In Groningen realiseren wij regelmatig badkamerrenovaties, waarbij wij binnen één dag het oude bad of de douche vervangen door een comfortabele inloopdouche. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het wastafel- of badkamermeubel, toilet en radiatoren te vernieuwen, dit alles zonder ingrijpende verbouwingen.

Of je nu een kleine of grote badkamer hebt, Molenaar is gespecialiseerd in op maat gemaakte badkamerrenovaties, volledig afgestemd op jouw specifieke wensen. Wij hebben inmiddels meer dan 10.000 klanten met succes geholpen.

Gebroken beton badkamer met olijfgroene handdoek op houten trap
druppel

ONTVANG HET 
GRATIS INSPIRATIEMAGAZINE

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_Natasja

Badkamer laten renoveren zonder wekenlange verbouwing?

Sta je te popelen om jouw badkamer te laten verbouwen, maar zie je op tegen de rommel, stof en het komen en gaan van mensen gedurende weken? Geen zorgen! Wij plaatsen jouw inloopdouche in slechts één dag, zonder enig hak- en breekwerk, direct op de plek van het oude bad of de douchecabine. Als je een complete badkamerrenovatie overweegt, hebben we slechts één week nodig. Binnen 24 tot 48 uur na de renovatie kun je alweer genieten van een frisse douche, aangezien de kit de benodigde tijd heeft om goed uit te harden. In vrijwel alle gevallen bieden we een geschikte oplossing. Zo kunnen we ook jouw badkamer in Groningen een complete make-over geven.

Welke badkamerrenovatie past bij mij?

Van een veilige inloopdouche tot complete badkameraanpassing, Molenaar heeft een oplossing voor ieder type badkamer. Welke badkamerrenovatie het beste past, hangt af van jouw wensen en behoeften.

Bezoek ons Open Huis 
op zaterdag 30 maart

Op je gemak een kijkje nemen in onze showroom vol badkameroplossingen? Laat je verrassen door de nieuwste trends en ga zonder afspraak op ontdekkingstocht tijdens ons Open Huis. 

background 2402_Open-huis-Maart_Widget_Open-Huis_1982x1114

Onze aanpak en werkwijze

Ook in Groningen staat jouw veilige douche binnen één dag klaar, dankzij ons team van professionele installateurs bij Molenaar. Onze grondige voorbereiding is niet zomaar de helft van het werk, maar beslaat 80%. Wij nemen het volledige proces voor onze rekening, van A tot Z. Of je nu in het levendige centrum bij de Martinitoren woont, in de Zeeheldenwijk, Indische-buurt, Oranjewijk, Noorddijk of elders, het montageteam van Molenaar begint vroeg in de ochtend. Ze beginnen met het zorgvuldig demonteren van het bad of de douche en plaatsen vervolgens met precisie de nieuwe inloopdouche. Na afronding wordt alles netjes opgeruimd en achtergelaten. Het Molenaar team keert huiswaarts vanuit Groningen.

Bezoek een inspiratiecentrum in de buurt van Groningen

Ben je woonachtig in de omgeving van Groningen, Roden, Assen, Drachten, Hoogeveen, Emmen, Veendam of Winschoten? Will je inspiratie opdoen in een Showroom? Je bent van harte welkom in onze Molenaar showroom in Roden. Hier vind je meerdere inloopdouche opstellingen, alle collecties met allerlei comfortopties. Meestal is hier een adviseur aanwezig die je persoonlijk advies geeft en de mogelijkheden met je bespreekt. Je kunt binnenlopen om te kijken of vooraf een afspraak maken voor advies.

Plan je 
showroom­afspraak

De Molenaar collectie in het echt bekijken? Kom langs in de showroom en ontdek de verschillende badkamerstijlen en mogelijkheden van Molenaar. We staan klaar om je te adviseren.

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Showroomafspraak

Inspiratie en voorbeelden van andere badkamerrenovaties in de regio Groningen

Bekijk de voor- en narenovatie van badkamers van een aantal blije klanten en doe ideeën op via de foto’s.

Laat je inspireren en kies je eigen stijl