Breda

Badkamerrenovatie in Breda

Gratis inspiratiemagazine

Persoonlijk advies in onze showroom?

Op zoek naar een badkamerrenovatie in Breda?

 Komt één of meer van de volgende situaties je bekend voor, en woon je in de omgeving van Breda?

  • Je gebruikt het bad niet meer
  • De instap van het bad of douche is te hoog
  • Je hebt meer ruimte en gemak nodig bij in- en uit de douche stappen
  • De badkamer verdient een frisse en nieuwe uitstraling
  • Maar je wilt niet meer zelf breken, verbouwen, renoveren
  • En graag snel maar wel kwalitatief goed.

In Breda werken wij regelmatig aan het vernieuwen van badkamers. Binnen één dag vervangen we het oude bad of de douche door een comfortabele (inloop)douche. Ook bieden we de mogelijkheid om het wastafel- of badkamermeubel, toilet en radiatoren te vernieuwen, zonder ingrijpende verbouwingen.

Of je nu een compacte of ruime badkamer hebt, Molenaar is dé expert in het realiseren van op maat gemaakte badkamerrenovaties, volledig afgestemd op jouw wensen. We hebben al meer dan 10.000 klanten met succes geholpen.

Industriële badkamer met zwarte omlijsting en douchegarnituur en houten krukje
druppel

ONTVANG HET 
GRATIS INSPIRATIEMAGAZINE

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_Natasja

Badkamer laten renoveren zonder wekenlange verbouwing?

Je kijkt uit naar een nieuwe badkamer, maar ziet op tegen de rommel, stof en drukte die een verbouwing met zich meebrengt. Geen zorgen, bij Molenaar plaatsen we jouw inloopdouche in slechts één dag, zonder hak- en breekwerk. Wil je een complete badkamerrenovatie? Dan hebben we slechts één week nodig. Binnen 24 tot 48 uur kun je alweer genieten van je vernieuwde douche, zodra de kit volledig is uitgehard. We bieden voor bijna elke situatie een passende oplossing. Ook jouw badkamer in Breda kunnen we renoveren.

Welke badkamer renovatie past bij mij?

Van een veilige inloopdouche tot complete badkameraanpassing, Molenaar heeft een oplossing voor ieder type badkamer. Welke badkamerrenovatie het beste past, hangt af van jouw wensen en behoeften.

Onze aanpak en werkwijze

Ook in Breda staat jouw veilige douche binnen één dag klaar, dankzij ons team van professionals bij Molenaar. Voor ons is een gedegen voorbereiding niet de helft, maar 80% van het werk. Wij nemen het volledige proces van A tot Z voor onze rekening. Of je nu in het bruisende centrum woont, in Heusdenhout, Verspreide huizen Teteringen, Belcrum, Sportpark, of de Waterdronken, ons ervaren montageteam begint vroeg in de ochtend. Ze starten met het verwijderen van het oude bad of de douche en plaatsen vervolgens met uiterste precisie de nieuwe veilige inloopdouche. Na afloop wordt alles keurig opgeruimd en netjes achtergelaten.

Bezoek een inspiratiecentrum in de buurt van Breda

Ben je woonachtig in de omgeving van Breda, Etten-Leur, Bavel, Oosterhout, Roosendaal of Zevenbergen? Wil je inspiratie opdoen in een badkamershowroom? Je bent van harte welkom in onze Molenaar showrooms in Breda. Hier vind je meerdere inloopdouche opstellingen, alle collecties met allerlei comfortopties. Je kunt binnenlopen om te kijken of vooraf een afspraak maken voor advies. Hier is altijd een adviseur aanwezig die je persoonlijk advies geeft en de mogelijkheden met je bespreekt.

Plan je 
showroom­afspraak

De Molenaar collectie in het echt bekijken? Kom langs in de showroom en ontdek de verschillende badkamerstijlen en mogelijkheden van Molenaar. We staan klaar om je te adviseren.

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Showroomafspraak

Inspiratie en voorbeelden van andere badkamer renovaties in de regio Breda

Ontdek de transformaties van badkamers van tevreden klanten en laat je inspireren voor jouw eigen renovatieproject.

Laat je inspireren en kies je eigen stijl