Breda

Badkamerrenovatie in Breda

Gratis inspiratiemagazine

Persoonlijk advies in onze showroom?

Op zoek naar een badkamerrenovatie in Breda?

 Komt één of meer van de volgende situaties je bekend voor, en woon je in de omgeving van Breda?

  • Je gebruikt het bad niet meer
  • De instap van het bad of douche is te hoog
  • Je hebt meer ruimte en gemak nodig bij in- en uit de douche stappen
  • De badkamer verdient een frisse en nieuwe uitstraling
  • Maar je wilt niet meer zelf breken, verbouwen, renoveren
  • En graag snel maar wel kwalitatief goed.

In Breda zijn wij regelmatig bezig met het vernieuwen van badkamers. Binnen één dag vervangen wij het oude bad of de douche door een comfortabele (inloop)douche. Tevens bieden wij de optie om ook het wastafel- of badkamermeubel, toilet en radiatoren te vernieuwen, en dit alles zonder dat er sprake is van ingrijpende verbouwingen.

Of je nu een compacte of ruime badkamer hebt, Molenaar is dé expert in het realiseren van badkamerrenovaties op maat, geheel afgestemd op jouw specifieke wensen. Inmiddels hebben wij al meer dan 10.000 klanten met succes geholpen.

Industriële badkamer met zwarte omlijsting en douchegarnituur en houten krukje
druppel

ONTVANG HET 
GRATIS INSPIRATIEMAGAZINE

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_Natasja

Badkamer laten renoveren zonder wekenlange verbouwing?

Je wilt heel graag de badkamer laten verbouwen, maar ziet enorm op tegen de wekenlange rommel, stof en mensen die in- en uitlopen. Geen zorgen, jouw inloopdouche wordt in 1 dag geplaatst, zonder hak- en breekwerk, op de plaats van het oude bad of douche. Wil je een complete badkamer renovatie? In dat geval hebben we slechts één week nodig. Je kunt binnen 24 uur tot 48 uur weer douchen. De kit moet namelijk goed uitharden. We bieden in bijna alle gevallen een passende oplossing. Zo kunnen we ook jouw badkamer verbouwen in Breda. 

Welke badkamer renovatie past bij mij?

Van een veilige inloopdouche tot complete badkameraanpassing, Molenaar heeft een oplossing voor ieder type badkamer. Welke badkamer renovatie het beste past, hangt af van jouw wensen en behoeften.

Bezoek ons Open Huis 
op zaterdag 30 maart

Op je gemak een kijkje nemen in onze showroom vol badkameroplossingen? Laat je verrassen door de nieuwste trends en ga zonder afspraak op ontdekkingstocht tijdens ons Open Huis. 

background 2402_Open-huis-Maart_Widget_Open-Huis_1982x1114

Onze aanpak en werkwijze

Ook in Breda staat jouw veilige douche binnen één dag klaar, dankzij ons team van professionals, de bedreven vakmensen van Molenaar. Voor ons is een grondige voorbereiding niet slechts de helft, maar 80% van het werk. Wij nemen het volledige proces van A tot Z op ons. Of je nu midden in het levendige centrum woont, in Heusdenhout, Verspreide huizen Teteringen, Belcrum, Sportpark, of de Waterdronken, het ervaren montageteam van Molenaar begint vroeg in de ochtend. Ze starten met het verwijderen van het oude bad of de douche en plaatsen vervolgens met uiterste precisie de nieuwe veilige inloopdouche. Na afloop wordt alles keurig opgeruimd en netjes achtergelaten.

Bezoek een inspiratiecentrum in de buurt van Breda

Ben je woonachtig in de omgeving van Breda, Etten-Leur, Bavel, Oosterhout, Roosendaal of Zevenbergen? Wil je inspiratie opdoen in een badkamershowroom? Je bent van harte welkom in onze Molenaar showrooms in Breda. Hier vind je meerdere inloopdouche opstellingen, alle collecties met allerlei comfortopties. Je kunt binnenlopen om te kijken of vooraf een afspraak maken voor advies. Hier is altijd een adviseur aanwezig die je persoonlijk advies geeft en de mogelijkheden met je bespreekt.

Plan je 
showroom­afspraak

De Molenaar collectie in het echt bekijken? Kom langs in de showroom en ontdek de verschillende badkamerstijlen en mogelijkheden van Molenaar. We staan klaar om je te adviseren.

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Showroomafspraak

Inspiratie en voorbeelden van andere badkamer renovaties in de regio Breda

Bekijk de voor- en na renovatie van badkamers van een aantal blije klanten en doe ideeën op via de foto’s.

Laat je inspireren en kies je eigen stijl