Molenaar model met parfum

Klaar voor de toekomst

Met Molenaar

Gratis Inspiratie magazine

Showroom in de buurt zoeken

De toekomstbestendige badkamer

Naarmate je ouder wordt, wil je graag blijven wonen in je eigen woning. Het is je thuis, een vertrouwde plek in de buurt van familie of vrienden. Voor veel mensen is toekomstbestendigheid van de woning echter geen thema waar ze rekening mee houden. Helaas is de badkamer nog te vaak een onveilige plek die allesbehalve fijn en veilig voelt. Zo hebben veel badkamers een bad of douchecabine met een hoge opstap, een gladde vloer en weinig houvast.

Het is daarom goed om op tijd na te denken over een toekomstbestendige badkamer. Het gaat vandaag de dag nog prima, maar ben je al klaar voor morgen? Molenaar is de expert als het gaat om toekomstbestendige badkamers. We leggen je graag uit hoe de ideale toekomstbestendige badkamer van Molenaar eruit ziet.

Antislip douchevloer

De vloer van morgen is de Molenaar douchevloer. Met onze unieke gepatenteerde antislip coating voelt de vloer warm en stevig aan. Hiermee stap je veilig in de douche en sta je met beide benen stevig op de grond. 
Zo hoef je niet meer over een hoge douche- of badrand te stappen. Onze douchevloeren zijn ze verkrijgbaar in tal van moderne kleuren. Er is altijd een vloer die bij je stijl past.


Houvast attributen

Je hebt ze wellicht vandaag nog niet nodig. Toch mogen houvast attributen zoals handgrepen niet worden vergeten in een toekomstbestendige badkamer. Ze zorgen voor extra stabiliteit en houvast. Is staand douchen lastig? Dan biedt een comfortabele douchestoel uitkomst. Op deze manier ben je helemaal klaar voor de toekomst! Wil je wel een toekomstbestendige badkamer, maar ben je nog niet toe aan houvast attributen? We kunnen deze altijd op een later moment plaatsen.

MEER INSPIRATIE? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE

Molenaar Wallpanel

Het perfecte alternatief voor wandtegels zijn onze Wallpanels. Van basic wit tot luxe marmer: je kiest zelf wat je mooi vindt. Onze Wallpanels zijn erg onderhoudsvriendelijk. Vieze voegen zijn verleden tijd en schoonmaken gaat dus een stuk makkelijker. Niet alleen handig voor vandaag, maar ook voor morgen. Daarnaast zijn Wallpanels een stuk hygiënischer dan tegels. Makkelijk toch?

Molenaar DOUCHEGARNITUUR

Toekomstbestendigheid gaat verder dan alleen de opstap of hulpmiddelen. Bij Molenaar is zelfs het douchegarnituur toekomstbestendig! Zo kun je kiezen voor de Molenaar CoolContact kraan die aan de buitenkant aangenaam koel blijft. Zo heb je een veilige kraan die niet heet wordt en ook nog eens fungeert als extra handvat. Handig voor vandaag, nog handiger voor morgen.

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

GLASWANDEN

Onze douchewanden zijn er in elke uitvoering en maat. Ze zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit gehard veiligheidsglas. Dit betekent dat het glas erg stevig is en nauwelijks zal breken. Mocht het wel breken, dan valt het uit elkaar in duizenden stukjes die niet scherp zijn. Erg veilig dus! Ze zijn krasbestendig en te behandelen met Easy Clean. Hierdoor wordt het glas vuilafstotend en is schoonmaken nóg makkelijker.


Floorpanels

Een moderne én veilige oplossing voor de vloer is het Molenaar Floorpanel. Deze vloer is antislip en dus helemaal toekomstbestendig. Ook heeft deze vloer geen voegen, maar is wel 100% watervast. Schoonmaken was nog nooit zo makkelijk. Floorpanels zijn verkrijgbaar in verschillende designs, zoals eiken, betonlook of marmer.

Molenaar
Sunshower

Een ontspannen lichaam en geest begint bij goede verzorging. De Sunshower maakt gebruik van de kracht van zonlicht om de bloedcirculatie te verbeteren en de vitamine D aanmaak van je lichaam te stimuleren. Dit zorgt voor soepele spieren en een verbeterde weerstand. Hierdoor voel je je fitter, vitaler en energieker. En dat allemaal in je eigen douche!