Een grijze Sunshower die een blauwtje loopt

Molenaar Innovatie

Gratis Inspiratie magazine

Showroom in de buurt zoeken

Maak kennis met de innovatieve producten van Molenaar

Bij Molenaar zijn we vandaag al bezig met de dag van morgen. We blijven op zoek naar de meest innovatieve materialen en producten. Dit doen we om je van alle gemakken en comfort te kunnen voorzien. Benieuwd welke innovatieve producten thuishoren in de badkamer van morgen? Ontdek het hier!

Sunshower

Een ontspannen lichaam en geest begint bij goede verzorging. De Sunshower maakt gebruik van de kracht van zonlicht om de bloedcirculatie te verbeteren en de vitamine D aanmaak van het lichaam te stimuleren. Hierdoor voel je je fitter, vitaler en energieker. En dat allemaal in je eigen douche!

 

Warmth Panel

Altijd een aangename temperatuur in de badkamer, terwijl je bespaart op energiekosten? Maak kennis met de Molenaar Warmth Panels! Onze Warmth Panels zijn een duurzaam alternatief voor de traditionele radiator. Zo ben je binnen een mum van tijd helemaal klaar voor de toekomst.

MEER INSPIRATIE? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE

Douchewc

Een mooi element in de badkamer van morgen is de douchewc. Dit milieuvriendelijke toilet reinigt met water in plaats van toiletpapier. Het toilet is waterbesparend en bespaart je bovendien gemiddeld 212 toiletrollen per jaar! De douchewc is uitgerust met een energiebesparingsmodus, waardoor de energiekosten laag blijven. Heb je last van fysieke ongemakken? De douchwc is te bedienen met een handige afstandsbediening. Je hoeft daarom zelf vrijwel niets te doen. Met een douchewc van Molenaar ben je helemaal klaar voor de dag van morgen.

Wallpanels

Makkelijk schoon te maken, geen vieze voegen en gegarandeerd waterdicht. Zomaar enkele voordelen van de Molenaar Wallpanels. Een prachtig alternatief voor traditionele badkamertegels.

Waterontharder

Ken je de voordelen van zacht water al? Geen kalkaanslag meer, een langere levensduur van huishoudelijke apparaten, beter voor de huid… Geniet dagelijks van zijdezacht water met de Aqua Soft waterontharder van Molenaar.


Floorpanels

Floorpanels zijn de nieuwste trend op het gebied van badkamervloeren. Ze hebben geen voegen, zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn vriendelijk voor het milieu. Molenaar Floorpanels zijn de perfecte vloeroplossing in de badkamer van morgen.


Bluetooth spiegel

We hebben verschillende spiegels in de collectie met innovatieve functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan ingebouwde verlichting en verwarming. Wil je een muziekje tijdens het douchen? Kies dan voor onze bluetooth spiegel.

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los