Inloopdouche met lage instap

Veiligste antislipdouchevloer
van Nederland

Gratis inspiratiemagazine

Showroom in de buurt vinden

Veilige antislipvloer in je inloopdouche

Vallen is een van de grootste redenen van letsel bij senioren. Jaarlijks komen meer dan 4.000 mensen, vooral ouderen, ten val in de badkamer. De oorzaken zijn vaak gladde badkamertegels zonder antislip coating of een douchebak zonder antislip. Een douche of douchebak zonder antislip kan leiden tot gevaarlijke situaties met een valpartij als gevolg.

 

 

Veiligste antislip douchevloer 
van Nederland

Iedere douchevloer wordt bij gebruik nat, dat kan je simpelweg niet voorkomen. Maar een douchevloer van Molenaar wordt nooit glad of glibberig. Daar zorgt de unieke gepatenteerde veiligheidslaag voor. Als je met je voeten op de vloer staat, voel je meteen dat deze niet koud, glad en glibberig is, maar juist warm en met structuur.

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Veiligheid voorop

Bij Molenaar staat veiligheid voorop. We beschikken over verschillende veiligheidscertificaten, waarmee we de veiligheid van onze producten kunnen garanderen. Zo zijn onze antislip douchevloeren uitvoerig getest op de normen van de NEN. Maar wat wordt er precies getest?

Wrijvingsweerstand

Bij deze test wordt de wrijvingsweerstand van de vloer gemeten met een speciaal ontworpen apparaat, genaamd de Tribometer. De resultaten van deze test wijzen aan dat onze antislip douchevloeren ruim voldoen aan de minimale eisen van de NEN voor vloerveiligheid.


Hellingtest

De hellingtest duidt de hoogte van het uitglijrisico aan. De antislip douchevloer van Molenaar is getest op een helling van 35 graden. Wat bleek? Ook op een steile helling geeft onze douchevloer geen risico op uitglijden.

Wrijvingsweerstand Stroefheidsmeting Hellingtest

Met de stroefheidsmeting wordt, zoals de naam al zegt, de stroefheid van de douchevloer in natte toestand gemeten. Op basis van deze meting bleek dat onze veilige douchevloer ruim voldoet aan de norm voor vloerveiligheid. Dat betekent dat de kans om uit te glijden tijdens het douchen, kleiner is dan 1 op een miljoen. Zeer veilig dus!

MEER INFORMATIE? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE

Hoe werkt de antislip douchevloer?

Je ervaart de antislip werking direct zodra je de douche instapt. En deze wordt verder vergroot als de vloer nat wordt van het douchewater. De ideale oplossing om relaxt te douchen zonder zorgen over een valpartij.
 

Antislip douchevloer is antibacterieel

De douchevloer van Molenaar is antibacterieel. Dit houdt in dat bacteriën zich niet kunnen hechten aan de douchevloer. Dit verhoogt de hygiëne en biedt meer gemak met schoonmaken. Verder is de vloer bestendig tegen krassen. Je kunt dus heel lang genieten van een mooie, strakke vloer.

GERELATEERDE BLOGS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Molenaar nieuwsbrief

MEER INSPIRATIE? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE