Molenaar_kickoff_128_LowRes

Directeur Erwin de Groot over Molenaar

"Met een badkamer van ons kies je voor de toekomst"

Erwin de Groot, Directeur-Eigenaar van Molenaar

Bij Molenaar vinden we het belangrijk dat je langer kunt blijven genieten van je eigen fijne thuis. Steeds meer mensen ontdekken namelijk dat een toekomstbestendige badkamer je leven aangenamer maakt. Daar hoef je niet mee te wachten: dat kan sneller dan je denkt. Is zelfstandig douchen nu al lastig? Dan kunnen wij heel snel een veilige douche plaatsen. Directeur Erwin de Groot vertelt over onze unieke werkwijze. 

"Vaak wordt ons gevraagd: hoe doen jullie dat toch, een geheel nieuwe badkamer in één dag of in een paar dagen? Dat is te danken aan onze eigen vakmensen én onze unieke oplossingen zoals onze Wallpanels. Deze combinatie maakt dat we heel snel kunnen werken. Zo houden we het hele proces in eigen hand. Daarbij zijn onze innovatieve producten een slimme  manier om je badkamer snel te vernieuwen. Zonder hak- en breekwerk, en met langdurige kwaliteit. Dat is het geheim van onze unieke werkwijze.

In een badkamer moet je je vooral thuis voelen. Daarom kies je bij ons uit verschillende stijlen. We hebben altijd een stijl die bij je past. Van mooi basic wit tot industrieel en modern of warm en landelijk. Je kunt onze stijlen ook combineren. Zo kun je je badkamer geheel naar eigen smaak samenstellen. Onze Wallpanels en andere producten zijn stijlvol op elkaar afgestemd voor het mooiste resultaat. Wil je wat extra comfort? Kies dan voor Warmth Panels, een Sunshower, wandmeubels en spiegels.

 

“Langer thuis blijven wonen 

en genieten met de badkamer van morgen”

 

Vanaf de start zijn we met Molenaar snel uitgegroeid tot marktleider. Wij plaatsen landelijk de meeste badkamers per week met de hoogste klantwaardering. En inderdaad, daar zijn we best een beetje trots op. Inmiddels kun je terecht in onze showrooms verspreid over het land. En vanaf begin 2023 ook in ons nieuwe hoofdkantoor met gloednieuwe showroom in thuisbasis Nunspeet.

We hopen je binnenkort te mogen ontvangen in één van onze showrooms of bij je thuis te komen voor een adviesgesprek. Je zult dan merken dat Molenaar garant staat voor kwaliteit in combinatie met sfeer en doordachte innovaties op veiligheid en comfort. Ja, met een badkamer van ons kies je voor de toekomst."

ONTVANG HET 
GRATIS MAGAZINE

Lees alles over de veilige badkameroplossingen van Molenaar, maak kennis met onze vakmensen en bekijk onze werkwijze. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Magazine-Robert

Lees meer blogs over Molenaar