Industrieel_betonlook_Warmth Panel_online - kopie

Dé badkamertrends
voor het najaar van 2023

Gratis inspiratiemagazine

Showroom in de buurt vinden

Deze trends vind je dit najaar in de badkamer

Het najaar van 2023 brengt frisse, nieuwe trends in badkamerdesign met zich mee. Als je overweegt om je badkamer te renoveren of gewoon wat verandering wilt aanbrengen, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel bespreken we enkele van de meest opvallende badkamertrends van komend najaar.

 

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

01
Natuurlijke materialen

In het najaar van 2023 zien we een sterke trend richting natuurlijke materialen in de badkamer. Houten elementen, zoals houten wastafelbladen en planken, voegen een warme en uitnodigende uitstraling toe aan de ruimte. Ook natuursteen, zoals marmer, wordt veel gebruikt voor vloeren, wandtegels en zelfs wastafelbladen. Deze materialen brengen een gevoel van luxe en harmonie in de badkamer.


02
Minimalistisch design 

Minimalisme is een trend die niet lijkt te verdwijnen. In de badkamers van dit najaar zien we strakke lijnen, eenvoudige vormen en niet teveel poespas. Dit creëert een opgeruimde en eigentijdse uitstraling in de badkamer.

03 
Zachte kleurenpaletten

Dit najaar draait alles om zachte kleurenpaletten in de badkamer. Denk aan rustgevende tinten zoals zachtroze, lichtblauw en zachtgroen. Deze kleuren creëren een ontspannen en serene sfeer, perfect voor een plek om tot rust te komen na een lange dag.


04 
Slimme technologie

Deze trend heeft misschien niet zoveel met stijl te maken, maar is zeker onmisbaar. Slimme technologie heeft zijn weg gevonden naar de badkamer. Van geavanceerde douchekoppen met meerdere functies en zelfs spiegels met ingebouwde verlichting en Bluetooth-luidsprekers, er zijn tal van mogelijkheden om je badkamer te upgraden met moderne technologie.

GERELATEERDE BLOGS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Molenaar nieuwsbrief