Marmer chic Dekstop

Badkamertrends 2022

Gratis inspiratiemagazine

Showroom in de buurt vinden

Dit zijn de badkamertrends van 2022

Aardetinten, wellness en bluetoothspiegels: deze (en andere) trends mogen niet ontbreken in de badkamer van 2022!

 

1. Aardetinten

We kunnen er niet meer omheen: aardetinten zijn dé trendkleuren van het jaar. Denk daarbij aan kleuren als terracotta, bruin, zand, taupe en beige. Dit zijn ideale basiskleuren voor een ton-sur-ton look: het gebruik van verschillende tinten uit dezelfde kleurfamilie. Hiermee creëer je een rustige sfeer. Liever iets meer contrast in de badkamer? Combineer de aardse natureltinten met donkere accessoires, zoals een zwart wandmeubel of een spiegel met zwarte rand.

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

2. Wellness in huis

De badkamer is de plek in huis waar je even helemaal kunt ontspannen na een drukke dag. De badkamer anno 2022 is hier meer en meer op ingericht. Zo is de regendouche niet meer weg te denken uit de moderne badkamer. Voor het ultieme wellnessgevoel kiezen steeds meer mensen voor de Sunshower. Met de Sunshower ontspan je niet alleen het lichaam, maar ook de geest. Zo kom je helemaal tot rust in je eigen badkamer.

3. Van marmer tot beton: luxe materialen

In de wellnessbadkamer van 2022 hoort een wellness look. Die creëer je met luxe, natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan een marmer- of betonlook. Maak de badkamer af met luxe details, zoals waskommen, ronde spiegels en zwarte accenten.

Industriële wastafelmeubels met verlichting en zwarte radiator en okergele accenten
druppel

MEER INSPIRATIE? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE

4. De badkamer betrekken bij het interieur

Een trend die we dit jaar veel zullen gaan zien, is een open badkamer die overloopt in de slaapkamer. Omdat lang niet iedereen de mogelijkheid heeft om de badkamer direct te laten grenzen aan de slaapkamer, zijn er gelukkig ook genoeg alternatieven om de badkamer bij de woonruimte te betrekken. Een goed voorbeeld hiervan is een houtlook badkamervloer. De houtlook badkamervloeren van Molenaar zijn waterbestendig en daardoor zeer geschikt voor in de badkamer.

5. Toekomstproof

De badkamer van 2022 is klaar voor de toekomst. We zien moderne technologie en slimme gadgets steeds vaker terugkomen in de badkamer. Wist je bijvoorbeeld dat Molenaar een badkamerspiegel heeft die via bluetoothverbinding te bedienen is? Ook duurzaamheid speelt een belangrijke rol. Denk aan waterbesparende douchekoppen, maar ook aan alternatieve warmtebronnen zoals de Warmth Panels van Molenaar. Deze panelen verwarmen de badkamer door middel van infrarood in plaats van gas.

Warmth Panel in natuurlijke badkamer vierkant geknipt
druppel

GERELATEERDE BLOGS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Molenaar nieuwsbrief

MEER INSPIRATIE? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE