Monteur aan het werk in basic badkamer met gereedschap

Badkamer renovatie zonder breken?
 

Gratis inspiratie magazine

Showroom in de buurt vinden

Een badkamer renovatie zonder breken

Wil je de badkamer renoveren, maar wil je niet al het oude materiaal hoeven af te breken? Je kunt de badkamer op verschillende manieren renoveren zonder te breken. We noemen dit ook wel een eenvoudige badkamer renovatie. Een groot voordeel van dit type badkamer renovatie: je zit niet wekenlang in een verbouwing. Op deze pagina geven we je enkele tips om de badkamer te renoveren zonder te breken.

Wat is de aanleiding voor de badkamer renovatie?

Elke levensfase brengt nieuwe wensen en behoeften met zich mee. Het is prettig dat de badkamer daarin mee verandert. Stel jezelf dan ook de vraag wat de aanleiding is voor de badkamer renovatie. Enkele aanleidingen kunnen zijn:

• Je gebruikt het ligbad niet meer
• De instap van je ligbad of douche is te hoog
• Je ervaart te weinig bewegingsruimte
• Je wilt de badkamer klaar maken voor de toekomst
• Je wilt een nieuwe badkamerlook

Bad of douche laten renoveren zonder breken

Is de aanleiding voor de badkamer renovatie helder? Dan kun je een bewuste keuze maken tussen het verbouwen van de badkamer of een badkamer renovatie zonder breekwerk. Is de instap van het bad te hoog of gebruik je het bad helemaal niet meer? Dan kun je ervoor kiezen om je bad te vervangen door een inloopdouche. Zeker als je verder blij bent met de badkamer. Een soortgelijke oplossing is om de douchecabine te vervangen door een inloopdouche. Dit zijn veel voorkomende wensen van mensen die veilig douchen belangrijk vinden.

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Indeling blijft hetzelfde

Kies je voor een badkameraanpassing van Molenaar, dan veranderen we niets aan de huidige indeling van je badkamer. Dat betekent dat we de nieuwe inloopdouche terugplaatsen op de plek van de oude douche of het bad. Wil je meer elementen vervangen? Ook het wastafelmeubel en het toilet plaatsen we terug op dezelfde plek. We maken gebruik van de huidige leidingen en voeren vrijwel geen hak- en breekwerk uit. Zo garanderen we een snelle plaatsing en weinig overlast.

Een badkamer zonder breken
WERKWIJZE

Inmeter neemt de maten op

Montage zonder hakken en breken

Onze badkamer renovatie oplossingen 

Badkamer renoveren 
met een nieuwe look als resultaat

Past de huidige look van de badkamer niet meer bij je en ben je op zoek naar een nieuwe badkamerstijl? Dan zijn er een aantal mogelijkheden om je badkamer te renoveren zonder breekwerk. Bijvoorbeeld met waterdichte wandpanelen, die tegen de bestaande wandtegels worden geplaatst. Deze wandpanelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. Denk bijvoorbeeld aan een betonlook wandpaneel, of een paneel met marmerlook in de badkamer. Je kunt dan de badkamer renoveren zonder tegels. Bij de installatie houden we altijd rekening met het leidingwerk. Niet de hele badkamer aanpassen? Je kunt verschillende elementen in de badkamer vervangen, zoals een bad, douche, toilet, wastafelmeubel of de radiatoren. Dit scheelt niet alleen in de prijs, maar gaat ook veel sneller en vaak met hetzelfde eindresultaat.

Het gemak van 
een advies aan huis

Een nieuwe badkamer samenstellen, gewoon vanuit je eigen woonkamer. Molenaar brengt de showroom bij je thuis! Vraag een thuisadvies aan en ontdek de mogelijkheden van Molenaar.  

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-royal 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Thuisadvies

Voor en na 

De Voordelen 
van onze wallpanels

Heb je weleens gedacht aan wandpanelen in de badkamer? Het lijkt vaak vanzelfsprekend om te kiezen voor badkamertegels, maar panelen hebben een hele hoop voordelen. Waarom Molenaar Wallpanels het perfecte alternatief voor wandtegels in de badkamer zijn? We zetten de voordelen op een rijtje.

Gerelateerde blogs 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Molenaar nieuwsbrief

MEER INFORMATIE ? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE